Stamsidiro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την tv μέσω καλωδιου hdmi και δεν μπορώ! Δεν την εμφανίζει σαν δεύτερη οθόνη! Τι κάνω λάθος; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Eχεις κανεις την απαραιτητη ρυθμιση απο το panel της καρτας γραφικων σου ?
weathor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ή δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, ιδιοτητες και μετα ρυθμισεις. Εκει λιγικα θα σου εχει εμφανισει την οθονη για να το αλλαξεις!
Stamsidiro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό ειναι το πρόβλημα ότι δεν την εμφανίζει στις ρυθμίσεις Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Stamsidiro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Windows7 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Akyritsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Κατ' αρχάς, ο υπολογιστής είναι desktop ή laptop? Στο δικό μου το laptop έπρεπε να πατήσω το συνδυασμό του windows key + p. Μου βγάζει τέσσερις επιλογές όσον αφορά το HDMI: -αν θα βλέπω μόνο στην οθόνη μου με απενεργοποιημένο τον Projector (δεν έχει σημασία αν είναι τηλεόραση, σαν projector το θεωρεί το λειτουργικό -Αν θα γίνεται cloned το υλικό και στις δύο οθόνες (όπου θα φαίνονται ακριβώς τα ίδια πράγματα στον υπολογιστή και την τηλεόραση -Αν θα υπάρχει επέκταση του desktop στις δύο οθόνες -Αν θα λειτουργεί μόνο ο projector, απενεργοποιόντας την οθόνη του laptop. Δεν αποκλείω και στο dekstop κάπως αντίστοιχα να λειτουργεί. Δοκίμασέ το και πες μου.
Stamsidiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το έκανα κ μου έβγαλε τις επιλογές να επιλέξω επέκταση; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Stamsidiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γίνεται τίποτα ότι κ αν επιλέξω μήπως φταίει η tv? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Akyritsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαζή ερώτηση: Έχεις γυρίζει την τηλεόραση στο να βλέπει το HDMI, έτσι? (καμιά φορά μας ξεφεύγουν τα απλά). Λογικά θα έχεις κάποιο κουμπί στο τηλεκοντρόλ που θα επιλέγει με τη σειρά τις AV inputs (από Scart και S-video μέχρι το HDMI). Αν δεν φταίει αυτό, μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο, στην τηλεόραση ή στο pc? Έχεις κανένα φίλο με laptop με HDMI, να δοκιμάσετε με το δικό του? Τουλάχιστον να ξέρεις αν το πρόβλημα είναι στην τηλεόραση ή στο PC σου.
Satsok73 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το έκανα κ μου έβγαλε τις επιλογές να επιλέξω επέκταση; δοκίμασε να βλέπεις μόνο από την τηλεόραση, αλλά πρώτα όρισε ότι η επιθυμητή ανάλυση θα είναι το πολύ 1300χ768.
Stamsidiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Στην ανάλυση οθόνης εμφανίζει επιλογή μόνο ´´συνδεση με VGΑ´´ Έχω πατήσει όλες τις δυνατές επιλογές στην tv αλλά τίποτα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.