Προς το περιεχόμενο

προβλημα με καρτα γραφικων η οθονη

papvasia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα....εχω προβλημα με το pc μου....πριν καποιες μερες...εβαλα ενα cd και επρεπε να αλλαξω την αναλυση της οθονης μου για να λειτουργησει...ολα οκ...μετα την ξαναβαζω κανονικα οπως την ειχα...την επομενη μερα...παω να τον ανοιξω και δεν ανοιγει ..ενω τον ακουω που φορτωνει κανονικα..η οθονη ειναι μαυρη...μετα τον κανω επαννεκινηση..φορτωνει κανονικα ..ανοιγει στην επιφανεια εργασιας..και ξαφνικα μου βγαζει κατι γραμμες.....και αλλες φορες μετα απο πολλες επαννεκινησεις ανοιγει κανονικα....τι μπορω να κανω...μηπως πρεπει να κανω Update τους drivers της οθονης η της καρτα γραφικων..αυτο πως μπορω να το κανω??η πρεπει να αλλαξω την καρτα γραφικων,,μηπως φταει κατι αλλο......helpppppppppppp.......σας ευχαριστω...:cry:

Δημοσ.
δώσε πληροφορίες συστήματος..

λοιπον εχω windows xp home edition...service pack 3 ..intel ®

Pentium® D CPU 3.00ghz....3.01 GHz..1.50GB RAM...επισης να προσθεσω κατι τελευταιο πριν 2 χρονια..παλι ειχα ενα παρομοιο προβλημα δεν ανοιγε το pc και το πηγα Multirama kai μου αλλαξαν την καρτα γραφικων η οποια λεγεται Sapphire x1550 .....

Δημοσ.

Δεν μας είπες το μοντέλο της μητρικής κάρτας σου.

Λοιπον προτρέχοντας λίγο θα προτίνω αν η μητρική σου έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών να αφαιρέσει την υπάρχουσα και να τον δουλέψεις με τον onboard κάρτα γραφικών.(η αν έχεις κάποια 2η.)

Δημοσ.
Δεν μας είπες το μοντέλο της μητρικής κάρτας σου.

Λοιπον προτρέχοντας λίγο θα προτίνω αν η μητρική σου έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών να αφαιρέσει την υπάρχουσα και να τον δουλέψεις με τον onboard κάρτα γραφικών.(η αν έχεις κάποια 2η.)

δεν ξερω τι μοντελο ειναι....το κουτι γραφει πανω sapphire 256 MB DDR2 memory...

και δεν ξερω αν η μητρικη μου εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων...αυτο πως μπορω να το μαθω...????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...