Προς το περιεχόμενο

E-shop Visa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τους χαρακτηρισμούς δεν θα τους σχολιάσω.Νομίζω θα ήταν πιο εποικοδομητικό το "μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στο υπολογισμό?".

Φαντάζομαι ότι η διαφωνία σου είναι στον υπολογισμό του τόκου.

Επανέλαβα τους υπολογισμούς και για κάποιο λόγο είχα πάρει το 2,5% ως μηνιαίο που είναι λάθος και έβγαινε 102.5304 και χάριν στρογγυλοποιήσεως 102.5

Και πάλι κάνεις λάθος. Το επιτόκιο υπερημερίας είναι ακριβώς αυτό που λέει. Όταν η οφειλή είναι "υπερήμερη", δηλαδή καθυστερήσει η ελάχιστη καταβολή, τότε τοκίζεται με 2,5% επιπλέον. Το μηνιαίο επιτόκιο της κάρτας είναι γύρω στο 15-17%, ανάλογα με την κάρτα και ισχύει για το υπόλοιπο της κάρτας. Όπως έγραψα και στην 1η σελίδα: Αγοράζεις από eshop κάτι που κοστίζει x euro και μπαίνει στην κάρτα ως y άτοκες δόσεις. Όταν σου έρθει ο λογαριασμός της κάρτας θα λέει συνολικό ποσό οφειλής: χ/y euro η και ελάχιστη καταβολή θα είναι το 5% του χ/y. Εσύ θα πεις "ας πληρώσω μόνο την ελάχιστη καταβολή αυτό το μήνα και μετά βλέπουμε". Το υπόλοιπο ποσό (95% του χ/y) τοκίζεται με 15-17% (ανάλογα με την τράπεζα). Αν καθυστερήσεις να πληρώσεις και το 5% του χ/y (ελάχιστη καταβολή), τότε αυτό τοκίζεται με 2,5% επιπλέον (επιτόκιο υπερημερίας).

Για τους χαρακτηρισμούς έχεις δίκιο, ζητάω συγνώμη. Απλώς ξεκίνησες το post σου με την πρόταση "Θα συμφωνήσω και επειδή διαβάζω διάφορα λέω να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα" ενώ το μόνο που δεν έκανες τελικά ήταν να τα ξεκαθαρίσεις.

---------- Προσθήκη στις 20:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ----------

Λει ενα χρονο δωρεαν συνδρομη... δηλαδη μετα απο 1 χρονο τι συνδρομη θα πληρωνουμε για την καρτα?

Γύρω στα 20-30 ευρώ το χρόνο, τα οποία πληρώνεις εφάπαξ μαζί με κάποιον λογαριασμό.

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο.

Επειδή το μάθημα το έχω περάσει εδώ και μερικά χρονάκια και όταν συζητούσα για την κάρτα με έναν υπάλληλο μου είπε ότι ακριβώς σου είπα παραπάνω, εξ'ου και η σιγουριά του πρώτου ποστ.

Δημοσ.
Μάλλον έχεις δίκιο.

Επειδή το μάθημα το έχω περάσει εδώ και μερικά χρονάκια και όταν συζητούσα για την κάρτα με έναν υπάλληλο μου είπε ότι ακριβώς σου είπα παραπάνω, εξ'ου και η σιγουριά του πρώτου ποστ.

Δεν πειράζει, απλώς ήθελα να το διευκρινίσω. Και πάλι συγνώμη επειδή ήμουν απότομος.

Δεν έχω σχέση με οικονομικά, του πολυτεχνείου είμαι. Απλώς τα ξέρω διότι έχω κάρτα εδώ και αρκετά χρόνια.

Δημοσ.

No problemo.

Κι εγώ που είμαι έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Άκουσα την μ...α που μου πε ο υπάλληλος και δεν έριξα μια μάτια στο μάθημα να μαι σίγουρος.

Τεσπα αφού ξεκαθαρίστηκε όλα καλά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, διάβασα τα σχόλια πάνω στους τόκους της κάρτας του e-shop και θα ήθελα να σας ρωτήσω...

Νομίζω είχα ένα υπόλοιπο 100 ευρώ στην κάρτα, αλλά έχει λήξει από το 2010, τελευταία δόση έχω να βάλω έναν χρόνο, οπότε τώρα τι ποσό να περιμένω να πληρώσω???

Ελπίζω να μην είναι πολλά γιατί τώρα βρήκα κάτι λεφτά για να την κλείσω!!!!

Δημοσ.
Καλησπέρα' date=' διάβασα τα σχόλια πάνω στους τόκους της κάρτας του e-shop και θα ήθελα να σας ρωτήσω...

Νομίζω είχα ένα υπόλοιπο 100 ευρώ στην κάρτα, αλλά έχει λήξει από το 2010, τελευταία δόση έχω να βάλω έναν χρόνο, οπότε τώρα τι ποσό να περιμένω να πληρώσω???

Ελπίζω να μην είναι πολλά γιατί τώρα βρήκα κάτι λεφτά για να την κλείσω!!!![/quote']

Πάρε τηλ στην μαρφιν να σου πουν. Μην βάζεις κουτουρου λεφτα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...