Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω κάψουλες espresso σε καλή τιμούλα. Αν ξέρει κάποιος μαγαζί στην Θεσσαλονίκη... να μην πάρω από supermarket. Κατά προτίμηση illy. ..και lavazza δε με χαλάει
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 aggelik μπράβο, είσαι καλό troll. Grow up. Στο θέμα: Σπάνια πίνω φραπέ και η μηχανή espresso που έχω σπίτι παίρνει κανονικό καφέ espresso που κοστίζει το 1/5 από τις κάψουλες, ω ναι. Το θέμα είναι πως βρέθηκε και μια άλλη μηχανή που παίρνει κάψουλες οι οποίες κοστίζουν 0,45 η μια, πολύ ακριβά δηλαδή για καφέ που πίνει κανείς στο σπίτι. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν μπορώ να βρω κάπου πιο οικονομικές.... βλέπω τη μηχανή με τις κάψουλες να περνάει στην αχρηστία. Εκεί στην nespresso μας περνάνε για μαλακούς απ΄ ότι φαίνεται.
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν λες αυτές που νομίζω για lavazza blue τότε υπάρχουν στο νετ. Νομίζω ότι τις είχα βρει 0,30 την μία. Τώρα που, θα σε γελάσω... Εντιτ: 0,35 http://www.coffees.gr/index.php?act=viewProd&productId=146
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, λέω για nespresso απλά δε γνωρίζω αν υπάρχουν lavazza ή illy συμβατές. Εντιτ: 0,35 http://www.coffees.gr/index.php?act=viewProd&productId=146 Έχω την εντύπωση πως δεν είναι συμβατές με nespresso... Anyway, το παρατάω
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια είναι η διαφορά της κάψουλας από τον τενεκεδιασμένο "χύμα"; Όχι μηχανικά, σε ποιότητα/γεύση κτλ.
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς να είμαι ειδήμων στο θέμα, πιστεύω πως η λογική της είναι πως κρατιέται φρέσκος ο καφές. Αν και νομίζω ότι αυτά είναι τζι τι πι και τα κάνουν οι εταιρίες για να τα παίρνουν ακόμα παραπάνω με τις κάψουλες.
andreapaog328 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τον χύμα αν τον έχεις αρκετό καιρό, χαλάει. αν δεν το έχεις κλειστο καλα παίρνει υγρασία και μετά ο καφές βρωμάει. ξαδερφή στην ιταλία είχε τέτοια μηχανή. μπαρ σου έδινε την μηχανή τζάμπα αλλα αγόραζες 0.50 καθε κάψουλα. την μηχανή την επιστρέφεις ε. ^^ καθόλου τζι τι πι δεν είναι...κάποιος που πχ πίνει καφέ πρωί πρωί πριν παει για δουλεια δεν καθεται να σκουπίζει μηχανές, καφέδες απο δω καφέδες απο κει, νερα και παει λέγοντας. βολευει αρκετα.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια είναι η διαφορά της κάψουλας από τον τενεκεδιασμένο "χύμα";Όχι μηχανικά, σε ποιότητα/γεύση κτλ. Υποτίθεται ότι η κάψουλα είναι αεροστεγώς κλειστή και κρατάει τη φρεσκάδα. Εγώ προμηθεύομαι lavazza από super market, βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς και στο ψυγείο. Δεν είμαι κανένας γευσιγνώστης, αλλά δεν παρατήρησα διαφορά (προς το καλύτερο) στη γεύση με τις κάψουλες... μου φάνηκαν και λίγο άθλιες μη σου πω. Άσε που δεν αλλάζω τον illy/lavazza με κανέναν nespresso. Είναι η ευκολία προετοιμασίας όλο το θέμα.
andreapaog328 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καφέ στο ψυγείο? πρώτη φορά το ακούω...
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καφέ στο ψυγείο? πρώτη φορά το ακούω... Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν του κάνει καλό, είναι η δύναμη της συνήθειας. Ορίστε τον έβγαλα
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εδω εχει ενα μαγαζι που εκτος απο την μηχανη του εσπρεσσο εχει και τα εξης: Filter Αeropress Siphon Cafetiere aeropress: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=QyLQuzaIYzg[/ame]
SteveAngello Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 lol. Φυσικα και ο καφες εσπρεσσο θελει οπωσδηποτε ψυγειο... Μια χαρα καλο του κανει.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 lol. Φυσικα και ο καφες εσπρεσσο θελει οπωσδηποτε ψυγειο... Μια χαρα καλο του κανει. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν παίρνεις αλεσμένο όπως εγώ και τον τελειώνεις σε χρόνο dt όπως εγώ, καλύτερα να μην διακινδυνεύσεις να τον βάλεις στο ψυγείο. Αν πίνεις μια στο τόσο τότε βάλτο στο ψυγείο αλλά θα πρέπει το βαζάκι να κλείνει πολύ πολύ καλά και φυσικά αεροστεγώς, ώστε να μην ανακατευθούν οι μυρωδιές με τα άλλα τρόφιμα και να μην πάρει υγρασία.
Lucifer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Να ανακατευτούν δεν παίζει, να ρουφήξουν παίζει. Γενικά όποτε μυρίζει το ψυγείο, βάζουμε καφέ (κατά προτίμηση ελληνικό) για να ρουφάει τις μυρωδιές.
andreapaog328 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 lol. Φυσικα και ο καφες εσπρεσσο θελει οπωσδηποτε ψυγειο... Μια χαρα καλο του κανει. κοιτα...20 χρονών ιταλιανο, καφέ στο ψυγείο το ακούω τώρα πρώτη φορά. σοβαρά. και καφέ πίνουμε αρκετό. btw FTW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.