Material_Defender_1032 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε αφήστε τον Toufas παλιόπαιδα, γίνατε όλοι ειδικοί να'ουμ'. Ο άθρωπας γράφει και διδάσκει, όποιος τον ξαναπειράξει θα'χει να κάνει μαζί μου! Τελικά κανά πιο πτηνό κάψουλοκαφέ για nespresso μηχανές παίζει ή τσου; Στο adslgr κάποιος αναφέρθηκε σε αυτό αλλά δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά επειδή δεν έχω μηχανή nespresso. Πάντως είμαι εδώ και έναν χρόνο με το "μπρίκι" και δεν έχω κάποιο παράπονο...αν και θα ήθελα μια λύση σε στυλ nespresso...δίχως να πληρώνω 50c την κάψουλα...
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πιο πεταμένα 20€ της ζωής μου.Και έχω πετάξει λεφτά σε πολλά πράγματα. μπλασφεμι... προφανώς δεν σου φτιαχνει καφέ σαν της μηχανής. αλλα με 10-15€ είσαι οκ... wtf όλη η ιταλια φτιαχνει καφε με αυτο το πράγμα...
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ε τι να τον κάνω τον καφέ άμα δεν έχει καιμάκι;Σαν νεροζούμι είναι.
De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ε τι να τον κάνω τον καφέ άμα δεν έχει καιμάκι;Σαν νεροζούμι είναι. Σωστός πολύ σωστός. Γι αυτό κι εγώ τον πρωινό γαλλικό το χειμώνα δε τον αλλάζω με τίποτα. Άλλα οι κάψουλες όντως είναι ακριβές...
PaNtErAz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, λέω για nespresso απλά δε γνωρίζω αν υπάρχουν lavazza ή illy συμβατές. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι συμβατές με nespresso... Anyway, το παρατάω Ρε αφήστε τον Toufas παλιόπαιδα, γίνατε όλοι ειδικοί να'ουμ'. Ο άθρωπας γράφει και διδάσκει, όποιος τον ξαναπειράξει θα'χει να κάνει μαζί μου! Τελικά κανά πιο πτηνό κάψουλοκαφέ για nespresso μηχανές παίζει ή τσου; Άντε ρε που μου θέλετε και Nesspreso, αριστοκράτες!!! Η αλήθεια πάντως είναι ότι και εγώ έχω κολλήσει με τον esspreso τελευταία και τον παίρνω 40λεπτά από σκατόμηχάνημα στην δουλειά. Αν έχετε να προτείνετε τίποτα φτηνό εδώ είμαι. 40 και 50 λεπτά και κάθε καφέ είναι πολλά!!!! υ.γ. Τον γαλλικό τον βάζω σε βαζάκι και μετά ψυχείο. Αν πάρω Απρίλιο, δεν πιο όλο το καλοκαίρι και τον ξανανοίξω Σεπτέβριο είναι πάλι φρέσκος και μυρωδάτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.