focus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μια σελίδα. Πως μπορώ να την κάνω να προσαρμόζετε στις περισσότερες αναλύσεις οθόνων? Δηλαδή όταν ανοίγει κάποιος τη σελίδα με μικρότερη οθόνη να προσαρμόζετε το περιεχόμενο της σελίδας σε αυτή την οθόνη? Δοκίμασα με css absolute αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Ίσως δεν το χρησιμοποίησα σωστά.
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ένας τρόπος είναι με χρήση javascript/css Που να ανιχνέυεις την ανάλυση του χρήστη και να προσαρμόζεις τη σελίδα. Ο άλλος (και πιο παλιός) ειναι να χρησιμοποιήσεις table με width="97%"
thanocaster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εννοείς να είναι όλο το περιεχόμενο κεντραρισμένο και όχι στοιχισμένο αριστερά δώσε στο css: > body { position: relative; width: xxxx; <- Εδώ βάλε την τιμή που θέλεις (πχ 900px) margin: auto; }
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ξεχνας το text-align:center για τον ΙΕ
focus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους. Ιδιαίτερα Thanocaster και poscaman. Ακριβώς αυτό έψαχνα.
v5net Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 καλύτερα φτιάξε ένα "container" κεντραρισμένο και μέσα σε αυτό βάλε το body,μπορείς επίσης μέσα στο "container" να βάλεις και ένα επιπλέον "background" κάπως έτσι: #container { position:relative; margin: 0px auto 0 auto; height: 1000px; width:xxxpx; padding-left:0px; } body { margin: 0px; padding : 0px; text-align: center; height: 100%; width: 100%; background-image:url(xxx.jpg); background-repeat:no-repeat; background-position:center; background-attachment:fixed; } #background { margin: 0px; padding : 0px; text-align: justify; height: 2000px; width: 100%; background-repeat: repeat-x; background-image:url(xxx.png); έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 εικόνες για background,μια μπροστά στο "background"να πιάνει τη μισή αν θέλεις οθόνη, και μία από πίσω στο "body" να είναι πάντα σταθερή όταν κάνεις scroll το κεντράρισμα εδώ το κάνει το container και όχι το body
focus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα Div αριστερά που περιέχει μέσα ένα flash. Ενώ εφάρμοσα αυτά που μου είπατε και όλα φαίνονται ok, όταν ανοίγω σε μικρότερη οθόνη τη σελίδα το κείμενο αντί να προσαρμοστεί, πάει και μπαίνει κάτω από το αριστερό flash.Και φένετε πολύ άσχημη η σελίδα.
spartakoscs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα Div αριστερά που περιέχει μέσα ένα flash. Ενώ εφάρμοσα αυτά που μου είπατε και όλα φαίνονται ok, όταν ανοίγω σε μικρότερη οθόνη τη σελίδα το κείμενο αντί να προσαρμοστεί, πάει και μπαίνει κάτω από το αριστερό flash.Και φένετε πολύ άσχημη η σελίδα. βάλε και το flash μέσα στο container
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε Focus δεν νομιζω πως περιεργραψες καλα αυτο που θελεις να κανεις.... Θελεις το περιεχομενο να ειναι πάντα στο κέντρο και σταθερου πλάτους; Τοτε βαζεις ενα container οπως σου ειπε ο v5net σταθερου πλάτους με margin στο auto... Θελεις το περιεχόμενο να αλλάζει μέγεθος ; Τοτε αλλαζουν τα πράγματα.... Στειλε μας τι εχεις κανει κ θα σου πουμε..
chrism4111 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως λεω μηπως ... να χρησιμοποιησεις το min-width:1000px και (min-height:2000px προερετικο) μεσα στο body ή στο container;
poscaman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 min-height:2000px????????????????????????????????????????
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 min height για πιο λογω; Αν θελεις κολλημενο φοοτερ υπαρχει αλλος τροπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.