steant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Εχω ενα pc και εχει προβλημα επικοινωνιας μεταξυ οθονης και υπολογιστη. Ενω το pc το ανοιγω και φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα στην οθονη δε διχνει τπτ. Η ψυκτρα του επεξεργαστη και τα ανεμηστιρακια γυρναν ολα κανανικα. Να υπογραμισω οτι καρτα γραφικων και ραμ δεν ειναι γιατι βρηκα απο εναν αλλον υπολογιστη και τα δοκιμασα
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας! Εχω ενα pc και εχει προβλημα επικοινωνιας μεταξυ οθονης και υπολογιστη. Ενω το pc το ανοιγω και φαινεται να δουλευουν ολα κανονικα στην οθονη δε διχνει τπτ. Η ψυκτρα του επεξεργαστη και τα ανεμηστιρακια γυρναν ολα κανανικα.Να υπογραμισω οτι καρτα γραφικων και ραμ δεν ειναι γιατι βρηκα απο εναν αλλον υπολογιστη και τα δοκιμασα αρχικα ελεγξε στην πισω πλευρα της οθονης την καλη επαφη του καλωδιο τροφοδοσιας και σηματος οθονης αν δεν το εχεις ήδη κάνει. 2ο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να ελεγξεις την οθονη σε αλλο υπολογιστη (οχι στον ιδιο με αλλη καρτα γραφικων) να δεις αν δουλευει επισης δοκιμασε αν βρεις μια αλλη οθονη στον υπολογιστη ή συνδεσε τον σε μια τηλεοραση να δεις αν δινει σημα η καρτα γραφικων
antonl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος πως το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις εικόνα; Δηλαδή αν τ αφήσεις για 2-3' ακούς τον ήχο που παίζει κατά το startup των Windows (ή όποιου λειτουργικού έχεις); Αν όχι, και υπάρχει η δυνατότητα, τσέκαρε και ένα άλλο τροφοδοτικό.
steant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Η οθονη και καρτα γραφικων δεν ειναι σιγουρα γιατι τα εκανα ολα αυτα τα παραπανω. Οσο για το ερωτημα του antonl το μονο προβλημα ειναι αυτο, δεν κανει κανα μπιπ οσο και να το αφησω. Πεζει να ειναι το προβλημα να ειναι στη μητρικη η στον επεξεργαστη??
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Η οθονη και καρτα γραφικων δεν ειναι σιγουρα γιατι τα εκανα ολα αυτα τα παραπανω.Οσο για το ερωτημα του antonl το μονο προβλημα ειναι αυτο, δεν κανει κανα μπιπ οσο και να το αφησω. Πεζει να ειναι το προβλημα να ειναι στη μητρικη η στον επεξεργαστη?? αν δεν κανει μπιπ κοιτας για προβλημα τροφοδοσιας-τροφοδοτικου να κανει σωμα η μητρικη στο κουτι (βραχυκυκλωμα) καμμενη μητρικη ή επεξεργαστης.
steant Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασα και τροφοτικα που βρηκα και παλι τα ιδια. Οποτε η μητρικη η επεξεργαστης, αλλα επειδη ειναι AMD λιγο δυσκολα να βρω. Η μητρικη που φοραει πανω ειναι MSI 7260 Socket AM2, μπορει να με βοηθησε καποιος που ξερει επειδη εγω δε ξερω και πολλα απο AMD να βρω μια παρομοια μητρικη να μου κανει δουλεια? Να μη παραγγειλω καμια και δε κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.