Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε τοπικο δικτυο με δυο router

thexorkistis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου με εναν αλλο απο πανω (απο τον πανω οροφο) μεσω συνδεσης Adhock (linksys wireless ethernet bridge).Εχουμε φτιαξει ενα τοπικο δικτυο και ταυτοχρονα μοιραζομαστε και internet. Στις θεσεις δικτυου εμφανιζονται κανονικα και οι δυο υπολογιστες. Θελω να βαλω και εναν ακομα υπολογιστη στο δικτυο ο οποιος βρισκεται διπλα στον δικο μου (στο ιδιο σπιτι). Εκανα τις παρακατω ενεργειες.Συνδεσα το δικο μου wireless ethernet bridge πανω στο wan ενος δικου μου router, εκανα τις καταλληλες ρυθμισεις και μετα συνδεσα τους δυο υπολογιστες μου. Τελικα εχουν και οι δυο internet, αλλα οταν παω στις θεσεις δικτυου δειχνει τους δυο δικους μου, αλλα δεν δειχνει τον υπολογιστη που συνδεθηκα εξαρχης (τον απο πανω). Φταει οτι εχω δυο συνδεδεμενα router στο δικτυο ή εχω κανει καποια ρυθμιση λαθος?

(Εχω απενεργοποιησει ολα τα firewall.)

Δοκιμασα και χωρις το router και συνδεσα τον τριτο υπολογιστη με adhock στο wireless ethernet bridge για συνδεση με τον απο πανω και μετα μου εμφανισε και τους 3 υπολογιστες. Θελω ομως να το λειτουργησω μεσω των router και οχι ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...