horsepower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια.. Λοιπόν έδινα εχθές το πρωί μάθημα και μου λέει ένας τύπος να του δώσω το κομπιουτεράκι για μια πραξη και του το δινω. Εγώ μέσα στο τρελή χαρά γιατί έγραψα καλά και ήταν δύσκολο το μάθημα σηκώνομαι μετά από λίγο, δίνω την κόλλα και φευγω.. Πριν λιγο σκεφτομαι "Πωωω ρε φουστη μου το γ$#^@!#κομπιουτερακι". Τεσπα για να μην πολυλογω θελω προτασεις για κομπιουτερακι μεχρι 40 ευρω. Πρεπει να λυνει συστηματα 3χ3, να δουλευει με μιγαδικους και να εχει οσο το δυνατον καλυτερα πληκτρα. Αυτο που εκανε φτερα ηταν ενα Casio 991ES-Χ νομιζω και απλα το ειχα αγαπησει, οποτε αν εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχο θα ημουν υποχρεος. Ευχαριστω.
horsepower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το πουλανε λογικα αλλα στο site της Casio δεν το βρηκα, εχει τα καινουργια μοντελα μονο..Ισως παρω το καινουργιο αντιστοιχο μοντελο αλλα περιμενω μηπως ακουσω και καμια αλλη προταση..
subdee Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχουν εδώ όμως σε καλή τιμή: http://www.amazon.co.uk/Casio-FX991ES-FX-991ES-Calculator/dp/B0009FHRPW
freedubus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 2 αριστούχες φοιτήτριες λογιστικής συνιστούν αυτό
Devourer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ρε φίλε έχω το X10 mini και κατέβασα μια εφαρμογή μούρλια και τζάμπα εννοείται...τι ψάχνεις;
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω ενα τετοιο http://education.ti.com/educationportal/sites/US/productDetail/us_ti36x_ii.html και ειναι μια χαρα...
horsepower Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ ρε φίλε έχω το X10 mini και κατέβασα μια εφαρμογή μούρλια και τζάμπα εννοείται...τι ψάχνεις; Και εγω εχω κατεβάσει επιστημονικό κομπιουτερακι αλλα αν μου βρεις μια εφαρμογη που να λυνει συστηματα, ολοκληρωματα και μιγαδικους τοτε το αφηνω το κομπιουτερακι... Στα Texas instruments ειναι βολικα τα πληκτρα?
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα
Ather Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 urban στα τζάμπο... Για τα χρήματά του 5€ θεϊκό. Κάνει παπάδες.
skiabox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=106376 Εγω εχω αυτο.ΜΕχρι και δικια του γλωσσα προγραμματισμου εχει!
Praetorianos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 2 αριστούχες φοιτήτριες λογιστικής συνιστούν αυτό Με το μπαρδόν αλλά φοιτήτριες λογιστικής, κι αυτό να τους δώσεις, overkill είναι.
horsepower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το μονο που βρηκα Πατρα ειναι το επομενο μοντελο της σειρας. Ευχαριστω παντως για τις προτασεις παιδια.
freedubus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Με το μπαρδόν αλλά φοιτήτριες λογιστικής, κι αυτό να τους δώσεις, overkill είναι. Κάτι για business mathematics λέει η μία κι οτι είσαι άμπαλος.
Praetorianos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι για business mathematics λέει η μία κι οτι είσαι άμπαλος. 1) Πάντα μ' αρέσουν οι αντιδράσεις των λογιστηκάριων, των μαρκετιστών και των μανατζαραίων όταν τους πειράζεις το αντικείμενο. (τουλάχιστον οι πρώτοι έχουν ένα δίκιο) 2) Business mathematics, φοιτήτριες λογιστικής και προπτυχιακό επίπεδο δεν πάνε μαζί. Είτε χρησιμοποιούν το κομπιουτεράκι σε άλλα μαθήματα, είτε έχουν πάρει κατεύθυνση χρηματοοικονομικών, both cases το "αριστούχες φοιτήτριες λογιστικής" ήταν παραπλανητικό κι ο άμπαλος είσαι συ που δεν εξήγησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.