ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη που ανοίγω και άλλο θέμα αλλά θέλω την βοήθεια σας για 2 πράγματα Προσπαθώ να οργανώσω ένα γραφείο αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα. Πρόκειται για δικηγορικό γραφείο Ψάχνω κάποιο script το οποίο να φτιάχνω κάποιο τηλεφωνικό κατάλογο σε Php ο οποίος να υποστηρίζει ελληνικά. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος έχει δουλέψει κάτι το οποίο είναι και free. Θα στηθεί σε Localhost με βάση δεδομένων σε mysql Ότι και να βρήκα δεν μου δούλεψε σωστά και μη έχοντας γνώσεις βάσεων δεδομένων δεν μπόρεσα να βρω λύση στα προβλήματα που μου έβγαζαν αυτά που κατέβασα Δεύτερο και κύριο. Υπάρχει ένα Nas στο γραφείο στο οποίο υπάρχουν αρχεία και φάκελοι. Υπάρχει κάποιο script το οποίο να εμφανίζει όλο το directory tree του Nas Και να έχει και πεδίο αναζήτησης για να ψάχνεις αρχεία?
orotoi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.hotscripts.com/category/php/scripts-programs/ ---------- Προσθήκη στις 23:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:40 ---------- http://www.opendocman.com/ ---------- Προσθήκη στις 23:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:43 ---------- για το NAS λογικά θα σου αρκεί να δηλώσεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής για path το όνομα ή την ip του nas
poscaman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για το δευτερο, αν και δεν καταλαβα ακριβως τι ζητας, ριξε μια ματια και στο PHPfileNavigator
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα. Μάλλον προσπαθώ να πετύχω κάτι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο. Αυτή η δουλειά θέλει κάποιο μηχάνημα με raid το οποίο θα είναι ανοιχτό 24/7 και στο οποίο θα αποθηκευτούν όλα τα αρχεία λειτουργίας του γραφείου τα οποία θα γίνονται backup Μια φορά την εβδομάδα στο Nas. Έχω δοκιμάσει Joomla , dotnetnuke , sugarcrm , php scripts αλλά ειδικά με τα αρχεία που θέλω να κάνω Indexing δεν γίνεται τίποτα. Τσάμπα χαλάω το χρόνο μου και πραγματικά κουράστηκα Σας ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθεια σας
orotoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιά είναι η υπάρχουσα υποδομή στο γραφείο? Μή μπλέκεις το backup με την εφαρμογή που θές. Αυτό θα γίνετε με πρόγραμμα απο το λειτουργικό (windows πχ). Εσυ θές απλώς ο server που θα τρέχει τον apache να έχει πρόσβαση στα αρχεία του δικτυακού δίσκου σου. Θα διαβάζει τα περιεχόμενα το php script σου και θα τα παρουσιάζεις όπως θές. Απο κεί και πέρα είναι στο χέρι σου.. μπορείς να κάνεις οτι θές.. πχ ανάλογα τι τύπος αρχείου είναι να του δίνεις αντίστοιχες επιλογές. Επίσης δε βλέπω το λόγο να είναι ανοιχτό 24/7 αν δεν λειτουργεί η εταιρία έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.