zoug100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τον Adobe Flash Player. Οταν παω να μπω σε μερικες ιστοσελιδες μου βγαζει το παρακατω μηνυμα λαθους.Κολλαει για λιγο το pc και μετα μου λεει να κανω reload την σελιδα και μου βγαζει μια μπαρα στον mozilla που λεει Τhe Adobe Flash plugin has crashed. Ειναι αρκετα εκνευριστικο ομως. Χρησιμοποιω Mozilla και Windows XP Aντιμετω πιζει κανενας φιλος το ιδιο; Και μηπως ξερετε τι μπορω να κανω να απαλλαχτω απο αυτο το προβλημα; Εκανα μεχρι και format αλλα παλι τα ιδια.
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Flashblock ή να μην μπαινεις σε σελιδες που κανουν εκτενη χρηση του flash.
zoug100 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Flashblock ή να μην μπαινεις σε σελιδες που κανουν εκτενη χρηση του flash. οταν λες Flashblock τι εννοεις να κανω;
filip123go Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για δοκίμασε κανέναν άλλον browser....
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον ff flashblock ειναι αυτο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.