Προς το περιεχόμενο

Μηνιαιο συμβολαιο τεχνικης υποστηριξης

alquiii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριεζι κανεις ποσο κοστιζει ενα μηνιιαο συμβολαιο με μια εταιρεια για τεχνικη υποστηριξη το οποιο θα περιλαμβανει ομως τα παντα, οπως εγκατασταση πχ. excnahge, windows server, παραμετροποιηση cisco router , cisco ASA , pbx ktl ktl?

Δημοσ.

Θα σου πω εγω πως δουλευω συμφωνα και με την εμπειρια μου απο την αγορα και με συναδελφους. Αλλο πραγμα η εγκατασταση των συμφωνηθεντων και αλλο η υποστηριξη οταν ειναι ολα σεταρισμενα και παιζουν αψογα. Για να παρεις τη δουλεια πες ενα πακετο για την εγκατασταση για να μη δουλεψεις τσαμπα επειδη μου εχει τυχει και αυτο, απλα προσπαθησε να κανεις καποια εκπτωση. Για το μηνα τωρα εξαρτατε απο το ποσο χρονο σου τρωνε καθημερινα και ποσα pc εχουν. Υπαρχουν οι καλοι πελατες και οι κακοι πελατες που σου ζαλιζουν τα ουμπαλα καθε μερα με μαλακιες.... αυτους θα τους κρατησεις λιγο παντως, αναλογα κιολας.... !

Αν μου πεις πιο αναλυτικα ολη τη δουλεια σου θα μπορεσω να σου προτεινω κατι πιο χειροπιαστο, με τα δικα μου τα δεδομενα ομως και τις γνωσεις και και τις ωρες που θα υποθεσω να φαω... κ.λ.π.

Δημοσ.

Κοιτα..μεσα στην τιμη εκτος αποσυντηρηση θα εχει και αναπτυξη.

Δηλαδη για αρχη θα θελουν AD και join 10pc, DHCP,VPN, FIle server ktl.

Exhcange 2010 me rpc, owa, active sync

Elastix me 10 extensions

egkatastasi ektipoton ktl klt.

Configuration cisco 1841 me 2 adsl wic kai configuration cisco asa 5505.

Ξερεις στησιμο ενος γραφειου κανονικα.

Απλως αντι για one time fee θελω να το γυρισω σε μηνιαιο συμβολαιο μεσα στο οποιο θα ειναι αυτη η εγκατασταση αλλα και συντηρηση ΚΑΙ περαιτερω αναπτυξη.

ΤΙ τιμη θα προτεινες για one time fee

και τι τιμη για μηνιαιο συμβολαιο?

Δημοσ.

Για one time πας με την ωρα. Εγω παιρνω 40-50 με standard τη πρωτη ωρα. τωρα αν κατσω 4 το πιθανοτερο ειναι να πω κατω απο 120 παντως. Εξαρταται απο αποστασεις, τι κουβαλας, ποιοτητα πελατη .. κ.λ.π. Οσων αφορα το μηνιαο συμβολαιο με αυτα τα standards που ζητας και με στημενο το μαγαζι, ενα 200ρι για αρχη με συμφωνημενη αναπροσαρμογη στο 250ρι το πρωτο χρονο αν γουσταρετε και οι 2, με καποια standard συντηρηση που θα αποφασισεις εσυ πως και τι θα κανεις. Τωρα οσων αφορα την αναπτυξη, αυτα τα εχω κανει και εγω και πιστεψε με δε σε συμφερει με τιποτα, επειδη καταληγεις να δουλευεις για αυτους.... ασχετα αν το διακοσαρι το εχεις κανονισει 400αρι-500αρι για αυτο το λογο. Καλυτερα να δουλευεις με μια στανδαρδ συντηρηση και υποστηριξη 24ωρη και τα υπολοιπα να τα υπολογιζεις ξεχωριστα σε καλυτερες τιμες. Μη ξεχνας οτι στο τελος αφου δουλευουν ολα τελεια το 99% το κανεις απο το γραφειο και το σπιτι με remotes. Και τελευταιο.... εγω για αυτη τη δουλεια με τα μηχανηματα εκει και να τα πιασω ολα απο την αρχη θα ζηταγα 200 σιγουρα..... μπορει και 300.

Ολα αυτα στα γραφω απο προσωπικες εμπειριες και χωρις να γνωριζω το ποιον του πελατη σου.

Δημοσ.
Για one time πας με την ωρα. Εγω παιρνω 40-50 με standard τη πρωτη ωρα. τωρα αν κατσω 4 το πιθανοτερο ειναι να πω κατω απο 120 παντως. Εξαρταται απο αποστασεις, τι κουβαλας, ποιοτητα πελατη .. κ.λ.π. Οσων αφορα το μηνιαο συμβολαιο με αυτα τα standards που ζητας και με στημενο το μαγαζι, ενα 200ρι για αρχη με συμφωνημενη αναπροσαρμογη στο 250ρι το πρωτο χρονο αν γουσταρετε και οι 2, με καποια standard συντηρηση που θα αποφασισεις εσυ πως και τι θα κανεις. Τωρα οσων αφορα την αναπτυξη, αυτα τα εχω κανει και εγω και πιστεψε με δε σε συμφερει με τιποτα, επειδη καταληγεις να δουλευεις για αυτους.... ασχετα αν το διακοσαρι το εχεις κανονισει 400αρι-500αρι για αυτο το λογο. Καλυτερα να δουλευεις με μια στανδαρδ συντηρηση και υποστηριξη 24ωρη και τα υπολοιπα να τα υπολογιζεις ξεχωριστα σε καλυτερες τιμες. Μη ξεχνας οτι στο τελος αφου δουλευουν ολα τελεια το 99% το κανεις απο το γραφειο και το σπιτι με remotes. Και τελευταιο.... εγω για αυτη τη δουλεια με τα μηχανηματα εκει και να τα πιασω ολα απο την αρχη θα ζηταγα 200 σιγουρα..... μπορει και 300.

Ολα αυτα στα γραφω απο προσωπικες εμπειριες και χωρις να γνωριζω το ποιον του πελατη σου.

οι τιμές που λες ειναι για νόμιμα λεφτά ή για μαύρα;

Δημοσ.

για νόμιμα λοιπόν όπως θα έπρεπε να ήταν ένα καλό ποσό θα έπρεπε να είναι π.χ 500 ευρώ το μήνα με μέγιστη ώρα υποστήριξης 10 ώρες και με ένα εύλογο κόστος για κάθε επόμενη π.χ 50 ευρώ η κάθε μια.

Μην ξεχνάμε οτι υπάρχει το φ.π.α και ο ΦΜΥ οπότε μένουν λίγα αν προσθέσουμε και το ΤΕΒΕ κτλ...

Με λίγα λόγια αν μιλαμε για μια σωστή επιχείρηση και ένα σωστό τεχνικό το ποσό που αναφέρω μάλλον είναι και το μινιμουμ που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος

Μιλάμε πάντα για απομακρυσμένη διαχείρηση.

Δημοσ.

Για μηνιαίο onsite support η τιμή της αγοράς είναι στο 10-12% της συνολικής τιμής του δικτύου που θα supportάρεις.

Το στήσιμο πήγαινε το 1 time fee ή χρονοχρέωση με x ώρες bonus από κάποιο ποσό και πάνω που θα ορίσεις, ανάλογα του πότε και πόσο θα πληρωθείς.

Το στήσιμο μέσα στο support δεν συμφέρει εσένα σήμερα και αυτούς μακροπρόθεσμα.

Δεν ξέρω κανέναν που να το κάνει έτσι για τον απλό λόγο ότι αύριο μπορεί να σου πουν: "ευχαριστούμε, γειά".

Πάντα μιλάμε για τιμές με τιμολόγιο

( 20% παρακράτηση, 23% ΦΠΑ, + τα έξοδα σου ).

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...