Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ηχεία αυτοκινήτου

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα ηχεία στο αυτοκίνητο και ως ανίδεος στον τομέα αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας ώστε να μην πάνε χαμένα τα χρήματα μου :P

Αρχικά να πω ότι προορίζονται για 3θυρο μικρό αυτοκίνητο (punto) και το budget είναι μέχρι 200 ευρώ..

Η πηγή είναι ένα player της kenwood 4χ50w.

Αυτή τη στιγμή έχω πάνω 2 twitter και 4 ηχεία τα οποία δεν αποδίδουν καθόλου καλά ειδικά στις χαμηλές συχνότητες...

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να πάρω 2 καλά twitter με 2 καλά ηχεία μόνο για μπροστά ή να βάλω και 2 όπως έχω και τώρα στην εταζέρα..

Αν γνωρίζεται και κάποιο καλό μαγαζί για την εγκατάσταση κοντά στη Γλυφάδα θα ήμουν ευγνώμων :-D:-D

Υ.Γ: Συγγνώμη αν το θέμα το έγραψα σε λάθος κατηγορία , αλλά δε βρήκα ποιο κατάλληλη!!

Δημοσ.

τα πιο πολλα μαγαζια που κανουν εγκαταστασεις, μπορουν οχι μονο να σου προτεινουν ηχεια, ενισχυτες κλπ, αλλα να στα βαζουν να τα ακουσεις πριν την τελικη επιλογη σου.

Να εχεις υπόψιν ομως, οτι με τοσα χρηματα δεν θα καταφερεις κατι αρκετα καλυτερο μιας και ο σωστος ηχος χρειαζεται ενισχυτες, ηχεια , καλωδια, μονωσεις. φοβαμαι οτι κατι αναλογο θα σου προτεινει και το οποιοδηποτε καταστημα.

Η πιο φθηνη λυση, ειναι να κρατησεις τα παντα ως εχουν και να χρησιμοποιησεις εναν δικαναλο ενισχυτη μαζι με ενα subwoofer. τα 200 ευρω ομως δεν φθανουν. το να αλλαξεις μονο ηχεια δεν θα καταφερεις κατι σε χαμηλες, (ισως σε σταθμες αν βαλεις πιο ευαισθητα) ηδη χρησιμοποιεις το πορτ μπαγκαζ σαν αντηχειο με την τοποθετηση των ηχειων στην εταζερα.

τα 4χ50watt στην πραγματικοτητα ειναι πολυ λιγοτερα, ισως και τα μισα. αν δεν θες να ξοδεψεις πολλα χρηματα, αρκεισαι στον ηχο που εχεις και προσθετεις εναν δικαναλο ενισχυτη να οδηγησει ενα subwoofer, για να προσθεσεις χαμηλες.

Δημοσ.

Άμα μιλάμε για παλιό αμάξι χωρίς καλές μονώσεις τότε όσα λεφτά και να δώσεις τζάπα θα πάνε.Ειδικά για το μπάσο που σε ενδιαφέρει , για να μην χάνεται ο ήχος και να μην έχεις τριγμούς θα πρέπει το αμάξι να έχει καλές μονώσεις.

Επίσης όσο πιο χοντρές πόρτες έχει (εσωτερικός μεγάλος χώρος μεταξύ των 2 πλευρών της πόρτας) τόσο καλύτερο και πιο βαθύ μπάσο θα έχεις

Δημοσ.
Καλησπέρα!Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα ηχεία στο αυτοκίνητο και ως ανίδεος στον τομέα αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας ώστε να μην πάνε χαμένα τα χρήματα μου :P

Αρχικά να πω ότι προορίζονται για 3θυρο μικρό αυτοκίνητο (punto) και το budget είναι μέχρι 200 ευρώ..

Η πηγή είναι ένα player της kenwood 4χ50w.

Αυτή τη στιγμή έχω πάνω 2 twitter και 4 ηχεία τα οποία δεν αποδίδουν καθόλου καλά ειδικά στις χαμηλές συχνότητες...

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να πάρω 2 καλά twitter με 2 καλά ηχεία μόνο για μπροστά ή να βάλω και 2 όπως έχω και τώρα στην εταζέρα..

Αν γνωρίζεται και κάποιο καλό μαγαζί για την εγκατάσταση κοντά στη Γλυφάδα θα ήμουν ευγνώμων :-D:-D

Υ.Γ: Συγγνώμη αν το θέμα το έγραψα σε λάθος κατηγορία , αλλά δε βρήκα ποιο κατάλληλη!!

Φίλε μου για να δεις αισθητά καλύτερα αποτελέσματα και ειδικά στις χαμηλές όπως λες θα πρέπει να κοιτάξεις την επιλογή ενισχυτής+κούτα(subwoofer).

Tώρα,αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση jbl όπως έγραψε και κάποιο παιδί εδω,στείλε μου 1 pm να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.;)

Δημοσ.

Χμμ κατάλαβα..Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..

Ουσιαστικά δεν περιμένω και τρελά αποτελέσματα με τα 200 ευρώ που διαθέτω..Απλά αναμένω να βελτιωθεί η ποιότητα καθώς αυτά που έχω κόστιζαν 80 ευρώ (4 ηχεία με 2 τουιτερ) και ήταν χάλια μαύρα...

Τα ηχεία που έχω τώρα δε μπορώ να τα κρατήσω γιατί βγάζουν κάτι περίεργους ήχους ώρες ώρες....

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί εδώ προς τα νότια για να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Λοιπον

ξηλωνεις ολα τα ηχεια που εχεις στο αμαξι

και βαζεις μονο αυτα εδω

http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autokinhtou.html?keyphrase=Pioneer+TS-E170Ci

στις 2 μπροστινες πορτες

τα 30 ευρω που θα περισσεψουν απο το budget κρατα τα για να βαλεις κανα μικρο ενισχυτη στο μελλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...