Προς το περιεχόμενο

Περιοδικό RAM

greenmachine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ωραιες εποχες τοτε.:cry: Οσο περνανε τα χρονια τοσο περισσοτερες επιλογες εχουμε, και ομως τοσο χειροτερα το νιωθω και προτιμουσα τα παλια. Ναι μεν ημουν στο σκοταδι, αλλα η στιγμη που επαιρνα το περιοδικο στο χερι μεσα στην ζελατινα του, και εως ωτου παω σπιτι τα συναισθηματα αγωνιας και προσμονης με κυριευαν, και οταν εφτανα σπιτι σκισιμο αμεσως την ζελατινα και...... μαγεια! Το ξεζουμιζα.

Τωρα? Τριχες. Ξερω τα παντα στο δευτερολεπτο. Εχει χαθει η μαγεια ομως....

Άπειρα +++, ακριβώς αυτό!

Πάντως, για να τα λέμε όλα, το ραμ που και που έχει μερικά ΚΟΡΥΦΑΙΑ αρθρα, γενικής τεχνολογικής φύσεως (π.χ. πριν λίγο καιρό είχε για το Ubiquitous computing), τα οποία είναι πραγματικά για συλλογή. Αλλά κατα τα άλλα, η ποιότητα της αρθρογραφίας έχει πιάσει πάτο..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά μην κλάψουμε ωρε κιόλας.

Την δουλειά μας την κάνουμε αφενός καλύτερα από ποτέ. Δεν διαβάζουμε την είδηση που σκάει μύτη στα μέσα του μήνα, δυο μήνες αργότερα επειδή "είχε κλείσει η ύλη". Αφετέρου τα φράγκα παραμένουν στην τσέπη μας.

ΚΑΙ

Δεν συμβάλλουμε στο κόψιμο των δέντρων για να γίνουν χαρτί, γιατί είμαστε και οικολόγοι ναουμ :P

Δημοσ.
Δεν συμβάλλουμε στο κόψιμο των δέντρων για να γίνουν χαρτί, γιατί είμαστε και οικολόγοι ναουμ :P

(θα μπορούσα να το είχα γράψει πρώτος :P)

Το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά βιβλία έχουν το καλό πως με την κατάργηση των εντύπων μειώνεται και η χαρτούρα. Ακόμα κι αν με ενδιέφερε ένα περιοδικό θα προτιμούσα να το αγοράζω σε ηλεκτρονική μορφή, αντί μισό χιλιόγραμμο γυαλιστερό χαρτί (κι ένα πλαστικό δισκάκι που δεν έχω πού να ανακυκλώσω).

Δημοσ.

Ως προς τα βιβλία τουλάχιστον δεν έχω αλλάξει ακόμα συνήθειες και δεν νομίζω να αλλάξω για να είμαι ειλικρινής. Εκεί δεν είμαι οικολόγος το θέλω στο χαρτάκι του :o

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...