Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο μετα το Μαθηματικο

lefteris1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,τελειωνω το μαθηματικο Αθηνας κ σκεφτομαι να κανω καποιο μεταπτυχιακο στην Αγγλια πανω στα οικονομικα.καποιος που ξερει απο οικονομικα, ποιος τομεας στα οικον. θελει καλο μαθηματικο υποβαθρο?? για να πονταρω εκει καθως οι γνωσεις μου πανω σε οικονομικη θεωρια κτλ ειναι ανυπαρκτες οσο αφορα τις προπτυχιακες μου γνωσεις.

Βασικα αν παω για σπουδες στο Λονδινο θα παραμεινω εκει για business γνωριζει κανεις ποιος ακομα τομεας σχετικα με μαθηματικα απορροφαται σχετικα ευκολα.

thanks.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα κάτι προς στατιστική παρά οικονομικά, πολύ πιο native για σένα.

Θα απασχοληθείς επίσης στον επιχειρηματικό τομέα, οπότε θα πρέπει να είναι κάτι που σε ενδιαφέρει.

Θα έχεις πολύ πιο ολοκληρωμένες γνώσεις από το να μάθεις κάτι σχετικό με την οικονομία σε ένα χρόνο.

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα κάτι προς στατιστική παρά οικονομικά, πολύ πιο native για σένα.

Θα απασχοληθείς επίσης στον επιχειρηματικό τομέα, οπότε θα πρέπει να είναι κάτι που σε ενδιαφέρει.

Θα έχεις πολύ πιο ολοκληρωμένες γνώσεις από το να μάθεις κάτι σχετικό με την οικονομία σε ένα χρόνο.

καλο site toufas thanks

Physics_Rulez εχεις ενα δικιο και εγω σκεφτομουν τη στατιστικη αλλα δε ξερω πως παει απο απορρφηση.

Δημοσ.
καλο site toufas thanks

Physics_Rulez εχεις ενα δικιο και εγω σκεφτομουν τη στατιστικη αλλα δε ξερω πως παει απο απορρφηση.

Στην Ελλάδα δεν απορροφάται τίποτα. Στο uk δε γνωρίζω :X

Πάντως είσαι πολύ καλύτερα κατά τη γνώμη μου προς στατιστική.

Θεωρητικά μπορείς να απασχοληθείς από εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι ελεγκτικές εταιρίες, φαρμακευτικές, χρηματιστηριακές, marketing.

Στην Ελλάδα έχω δει άτομα εξειδικευμένα στη στατιστική σε όλα τα παραπάνω παραδείγματα.

Στον τομέα της χρηματοοικονομικής ανάλογα με το τι θα ασχοληθείς. Αν ασχοληθείς με risk management, χαρτοφυλάκιο κτλ σαν μαθηματικός που ξέρει στατιστική θα στέκεσαι καλά, όχι καλύτερα από έναν οικονομολόγο με μεταπτυχιακό.

Τι να σου πω... να πας στο Lancaster για χρηματοοικονομία; θα το καταφέρεις;

Δημοσ.

αδερφος ενος φιλου μου τελειωσε στατιστικη και δουλευει σε ενα νοσοκομειο εδω αγγλια, πολλα λεφτα

Δημοσ.
αδερφος ενος φιλου μου τελειωσε στατιστικη και δουλευει σε ενα νοσοκομειο εδω αγγλια, πολλα λεφτα

σε νοσοκομειο μπραβο.Γνωριζεις αν σπουδασε εδω η εξω??

Physics_Rulez εχεις δικιο θα το σκεφτω καλυτερα.

κατι αλλο:σε ποιο πανεπιστημιο θα με δεχτουν εξω ποσο σημαντικο ρολο παιζει??

ενα καλο πανεπιστημιο εξω εγγυαται ενα καλυτερο γνωσιακο υποβαθρο απο ενα μεσαιας κλασης ή περισσοτερο φημη??

Δημοσ.

λοιπον ο αδερφος του φιλου τελειωσε ασοεε και μετα εκανε master αγγλια στην βιοστατιστικη και εχει 2500 λιρες καθαρα τον μηνα

Δημοσ.

Γενικα με μαθηματικο υποβαθρο κανεις οτι θες στα οικονομικα, το προβλημα ειναι οτι πολλα απο αυτα τα μαθηματικα ειναι για θεωρητικες εφαρμογες.

Αν θες κατι κοντα στην οικονομια και οχι τοσο στατιστικο κοιταξε για κατι σε οικονομετρια (econometrics)

Δημοσ.

Αυτό το thread με τα ίδια δεδομένα και ζητούμενα είμαι 100% σίγουρος ότι έχει ξανανοίξει, κάνε ένα κόπο στο search ίσως το βρεις. Είχαν γραφτεί κι εκεί μερικά πράγματα.

λοιπον ο αδερφος του φιλου τελειωσε ασοεε και μετα εκανε master αγγλια στην βιοστατιστικη και εχει 2500 λιρες καθαρα τον μηνα

Για πες λίγες λεπτομέρειες plz. Βαθμοί, πανεπιστήμια, ηλικία και γενικά ό,τι νομίζεις ότι χρειάζεται να αναφερθεί.

Δημοσ.
Ένα & Δύο !!!

:-)

andreas_g τι ειναι αυτα ρε συ??

απο τι ξερω στατιστικη διαφερει απο τη βιοστατιστικη(ειναι κατι πιο εξειδικευμενο) και ειναι αρκετα πιο δυσκολο απο ενα απλο μαστερ στη στατιστικη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις συμβουλες.Παιδια να ρωτησω κ κατι αν μεινω εξω για δουλεια τι ειναι προτιμοτερο να κανω εδω μεταπτυχιακο στη στατιστικη ή στην Αγγλια??(αξιζει να σκασω περισσοτερο χρημα ή οχι).

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις συμβουλες.Παιδια να ρωτησω κ κατι αν μεινω εξω για δουλεια τι ειναι προτιμοτερο να κανω εδω μεταπτυχιακο στη στατιστικη ή στην Αγγλια??(αξιζει να σκασω περισσοτερο χρημα ή οχι).

Αν είναι να μείνεις Αγγλία, στην Αγγλία ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...