Προς το περιεχόμενο

Πληρωμή με ποσοστά;

ALEXMANIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μου είπαν πως θα με πάρουν στη HOL για κατ' οικον επισκέψεις και διαφήμιση και η πληρωμή μου θα είναι με ποσοστά. Πως λειτουργεί αυτό? Τι είναι τα ποσοστά?

Ευχαριστώ, φιλικά Αλέξανδρος.

Δημοσ.

υποθέτω θα γυρνάς στα σπίτια , για να "πουλήσεις" κάνα συμβόλαιο τηλεφωνίας+ιντερνετ και θα πληρώνεσαι ανάλογα με το πόσα συμβόλαια έκανες. δηλ αν δεν πουλησεις τπτ , δεν παίρνεις τπτ. Εκτός και αν παιζει κάποιος minimum μισθος , και μετά θα ναι με bonus αναλογα τις πωλήσεις

αλλά ας περιμενεις να σου απαντησει και κάποιος που εχει δουλεψει σε πωλήσεις και ξερει πιο σίγουρα.

Δημοσ.

και μάλιστα με επισκέψεις κατ' οίκον... ποιος άνθρωπος θα έκλεινε ραντεβού στο σπίτι του για να βάλει τηλεφωνία;

Με λίγα λόγια, βασίζονται στο προσωπικό σου πελατολόγιο, φίλους-γνωστούς-συγγενείς, γιατί δεν νομίζω κανένας άλλος να δεχόταν άγνωστο στο σπίτι του.

Δημοσ.
και μάλιστα με επισκέψεις κατ' οίκον... ποιος άνθρωπος θα έκλεινε ραντεβού στο σπίτι του για να βάλει τηλεφωνία;

Με λίγα λόγια, βασίζονται στο προσωπικό σου πελατολόγιο, φίλους-γνωστούς-συγγενείς, γιατί δεν νομίζω κανένας άλλος να δεχόταν άγνωστο στο σπίτι του.

Δεν κλεινεις ραντεβου ερχονται σαν πλασιε και χτυπανε την πορτα και σου λενε να βαλεις hol

Δημοσ.

Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν καν την τσίπα ώστε να σου πουν «βάλε HOL». Παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΟΤΕ και ζητάνε να δούνε τον τελευταίο σου λογαριασμό. Κρατάνε τα στοιχεία που θέλουνε και μετά... κάνουν φορητότητα για HOL από μόνοι τους!

Δημοσ.
Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν καν την τσίπα ώστε να σου πουν «βάλε HOL». Παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΟΤΕ και ζητάνε να δούνε τον τελευταίο σου λογαριασμό. Κρατάνε τα στοιχεία που θέλουνε και μετά... κάνουν φορητότητα για HOL από μόνοι τους!

Και δεν τους εχουν κλεισει ακομα μεσα?

Παντως εμενα μια φορα που ηρθαν ηταν κυριλε αν δεν μετακομιζα ειχα σκοπο να κανω μεταφορα σε hol απο forthnet οποτε θα την εκανα και επιτοπου

Δημοσ.
ουτε καν

τα λεφτα ειναι τρισαθλια

και παιζει να ειναι η πιο ξεφτυλα δουλεια.

Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε, μην σκορπάς έτσι τον χρόνο σου...Δεν αξίζει. Ο μόνος λόγος που θα σου έλεγα να πας είναι ΑΝ έχεις πραγματική ανάγκη για χρήματα

Δημοσ.

το εκαναν στη γιαγια μου. το επιβεβαιώνω. επεσε μυνηση και εστρωσαν... θα μεινει υποχρεωτικά ενα χρόνο αλλα δεν πληρώνει τίποτα γιατι αποσυραμε συμβιβαστικα τη μύνηση.

Δημοσ.

Να σου προτείνω μια δουλειά που πάλι θα πηγαίνεις από πόρτα σε πόρτα αλλά πολύ πιο ξεκούραστα χωρίς να ξεποδαριάζεσαι και θα βγάζεις και τρελά λεφτά;

Pizza-boy : 1ον Δεν περπατάς - είσαι πάνω σε μηχανάκι 2ον πληρώνεσαι πολύ καλά ειδικά από τα μπουρμπουάρ 3ον οι επισκέψεις γίνονται πάντα με ραντεβού 4ον δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν να σου ανοίξουν την πόρτα 5ον δεν χρειάζεται να είναι του συγγενικού σου περιβάλλοντος....

Δημοσ.

πραγματικά καλύτερα να μοιράζεις φυλλάδια σε οικοδομές παρα αυτό... Ο κοσμος ειναι πλεον πολυ επιφυλακτικος και δυσπιστος και τα ψέματα δεν θα πιάνουν για πολύ ακόμα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ρε αλάνια όλους σας. Μου έλεγαν κάτι κουλά... Σήμερα στις 11 είχαμε Meeting αλλά δεν πήγα... Πήρα τηλ να ενημερώσω (τυπικά για να είμαι εγώ εντάξει) και δεν το σήκωναν. Άντε γεια. Δεν αξίζει. Ευχαριστώ γιατί το σκεφτόμουν. Με πείσατε. Ευχαριστώ για την στήριξη και την ανταπόκριση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...