ALEXMANIA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα μου είπαν πως θα με πάρουν στη HOL για κατ' οικον επισκέψεις και διαφήμιση και η πληρωμή μου θα είναι με ποσοστά. Πως λειτουργεί αυτό? Τι είναι τα ποσοστά? Ευχαριστώ, φιλικά Αλέξανδρος.
guido Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 υποθέτω θα γυρνάς στα σπίτια , για να "πουλήσεις" κάνα συμβόλαιο τηλεφωνίας+ιντερνετ και θα πληρώνεσαι ανάλογα με το πόσα συμβόλαια έκανες. δηλ αν δεν πουλησεις τπτ , δεν παίρνεις τπτ. Εκτός και αν παιζει κάποιος minimum μισθος , και μετά θα ναι με bonus αναλογα τις πωλήσεις αλλά ας περιμενεις να σου απαντησει και κάποιος που εχει δουλεψει σε πωλήσεις και ξερει πιο σίγουρα.
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 έκανες την τύχη σου... μπορεί να δουλευεις όλη μέρα και να μην καταφέρεις ούτε 1 συμβολαιο που ζημαίνει 0 μεροκάματο...
The_Judas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και μάλιστα με επισκέψεις κατ' οίκον... ποιος άνθρωπος θα έκλεινε ραντεβού στο σπίτι του για να βάλει τηλεφωνία; Με λίγα λόγια, βασίζονται στο προσωπικό σου πελατολόγιο, φίλους-γνωστούς-συγγενείς, γιατί δεν νομίζω κανένας άλλος να δεχόταν άγνωστο στο σπίτι του.
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 και μάλιστα με επισκέψεις κατ' οίκον... ποιος άνθρωπος θα έκλεινε ραντεβού στο σπίτι του για να βάλει τηλεφωνία; Με λίγα λόγια, βασίζονται στο προσωπικό σου πελατολόγιο, φίλους-γνωστούς-συγγενείς, γιατί δεν νομίζω κανένας άλλος να δεχόταν άγνωστο στο σπίτι του. Δεν κλεινεις ραντεβου ερχονται σαν πλασιε και χτυπανε την πορτα και σου λενε να βαλεις hol
Haldol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν καν την τσίπα ώστε να σου πουν «βάλε HOL». Παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΟΤΕ και ζητάνε να δούνε τον τελευταίο σου λογαριασμό. Κρατάνε τα στοιχεία που θέλουνε και μετά... κάνουν φορητότητα για HOL από μόνοι τους!
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν καν την τσίπα ώστε να σου πουν «βάλε HOL». Παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΟΤΕ και ζητάνε να δούνε τον τελευταίο σου λογαριασμό. Κρατάνε τα στοιχεία που θέλουνε και μετά... κάνουν φορητότητα για HOL από μόνοι τους! Και δεν τους εχουν κλεισει ακομα μεσα? Παντως εμενα μια φορα που ηρθαν ηταν κυριλε αν δεν μετακομιζα ειχα σκοπο να κανω μεταφορα σε hol απο forthnet οποτε θα την εκανα και επιτοπου
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε καν τα λεφτα ειναι τρισαθλια και παιζει να ειναι η πιο ξεφτυλα δουλεια.
jpaokx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε καντα λεφτα ειναι τρισαθλια και παιζει να ειναι η πιο ξεφτυλα δουλεια. Συμφωνώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Φίλε, μην σκορπάς έτσι τον χρόνο σου...Δεν αξίζει. Ο μόνος λόγος που θα σου έλεγα να πας είναι ΑΝ έχεις πραγματική ανάγκη για χρήματα
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ορισμένες φορές μάλιστα δεν έχουν καν την τσίπα ώστε να σου πουν «βάλε HOL». Παριστάνουν τους υπαλλήλους του ΟΤΕ και ζητάνε να δούνε τον τελευταίο σου λογαριασμό. Κρατάνε τα στοιχεία που θέλουνε και μετά... κάνουν φορητότητα για HOL από μόνοι τους! το εκαναν στη γιαγια μου. το επιβεβαιώνω. επεσε μυνηση και εστρωσαν... θα μεινει υποχρεωτικά ενα χρόνο αλλα δεν πληρώνει τίποτα γιατι αποσυραμε συμβιβαστικα τη μύνηση.
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου προτείνω μια δουλειά που πάλι θα πηγαίνεις από πόρτα σε πόρτα αλλά πολύ πιο ξεκούραστα χωρίς να ξεποδαριάζεσαι και θα βγάζεις και τρελά λεφτά; Pizza-boy : 1ον Δεν περπατάς - είσαι πάνω σε μηχανάκι 2ον πληρώνεσαι πολύ καλά ειδικά από τα μπουρμπουάρ 3ον οι επισκέψεις γίνονται πάντα με ραντεβού 4ον δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν να σου ανοίξουν την πόρτα 5ον δεν χρειάζεται να είναι του συγγενικού σου περιβάλλοντος....
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματικά καλύτερα να μοιράζεις φυλλάδια σε οικοδομές παρα αυτό... Ο κοσμος ειναι πλεον πολυ επιφυλακτικος και δυσπιστος και τα ψέματα δεν θα πιάνουν για πολύ ακόμα...
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ούτε να το σκέφτεσαι. Και να πεις στη HOL και στα υπόλοιπα λαμόγια ότι το τσάμπα πέθανε.
ALEXMANIA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ ρε αλάνια όλους σας. Μου έλεγαν κάτι κουλά... Σήμερα στις 11 είχαμε Meeting αλλά δεν πήγα... Πήρα τηλ να ενημερώσω (τυπικά για να είμαι εγώ εντάξει) και δεν το σήκωναν. Άντε γεια. Δεν αξίζει. Ευχαριστώ γιατί το σκεφτόμουν. Με πείσατε. Ευχαριστώ για την στήριξη και την ανταπόκριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.