stayra23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας, ανοιγω μαγαζι με καλλυντικα μπιζου κ αξεσουαρ....δεν βρησκω ονομα! το ονομα που μου ερχεται μονο κ δεν βρησκω αλλη επιλογη ειναι το : BUTTERFLY(πεταλουδα). αν μπορειτε να μου δωσετε κι αλλες προτασεις ευχαριστως....αλλιως καποιο λογοτυπο για το BUTTERFLY! Σας ευχαριστω!
vocals_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλο όνομα δε μου 'ρχεται αλλά το butterfly είναι ωραία ιδέα, είναι εύηχο και "ταιριάζει" με το είδος του μαγαζιού. Τώρα για το logo νομίζω πως κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ όμορφο. Όταν λέω τέτοιο εννοώ στο ίδιο στυλ, δηλαδή να "τραβηχτούν" τα γράμματα της λέξης και να φαίνεται σα να λιώνει, να γίνονται στρόβιλοι γύρω απ΄τη λέξη κτλ. Να φαίνεται ψιλομαγικό ρε παιδί μου, χτυπάει ωραία στο μάτι.
freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κάποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχει κωλόμπαρο με το όνομα BUTTERFLY. Ψηφίζω όχι.
slygeo87 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Προτείνω να βρεις ένα ψαγμένο δίλεξο, τρίλεξο που να 'χει σχέση με ομορφιά (προφανώς) και να το μεταφράσεις στα Γαλλικά. Atelier, gallerie <something> κλπ.
benign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε ενα εξωτικο ονομα οπως Lakshmi.(Λαξμι)Ηταν η Ινδη θεα της ομορφιας.Και για logo αυτην την απεικονιση της.
vocals_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κάποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχει κωλόμπαρο με το όνομα BUTTERFLY.Ψηφίζω όχι. Ε καλά ρε χαίρω πολύ, δηλαδή άμα το κωλόμπαρο είναι στα Τρίκαλα και το μαγαζί αυτό εδώ στο Ναύπλιο θα γίνει κάτι ; Εννοείται ότι κάμποσα μαγαζιά τυχαίνει κι έχουν ίδιο όνομα. Δε πάει να φτιάξει και πολυεθνική να έχει πρόβλημα με copyrights, είπαμε. Επίσης πάρα πολύ καλή ιδέα του benign ή κάτι σε γαλλικά που λέει ο slygeo. Πιστεύω πως μία απ΄τις 2 αυτές ιδέες θα είναι καλύτερη από το butterfly, γιατί κάτι εξωτικό θα ταίριαζε απίστευτα(φαντάζομαι).
Tilemaxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Handos Center. *Για να μην έχεις προβλήματα copyright. Πως λένε Adibas, Puna κτλ.
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 "Είσαι κάμπια? Έλα στην πεταλουδίτσα να γίνεις μια κουκλίτσα" Εγώ σου έφτιαξα πάντως το σλόγκαν για την διαφήμιση
AZRAEL-1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε ενα εξωτικο ονομα οπως Lakshmi.(Λαξμι)Ηταν η Ινδη θεα της ομορφιας.Και για logo αυτην την απεικονιση της. Lakshmi????????? Πιο ευκολο μου φαινεται το Razafindradriantisimaniry de beaute...
tarantules Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 "Είσαι κάμπια? Έλα στην πεταλουδίτσα να γίνεις μια κουκλίτσα" Εγώ σου έφτιαξα πάντως το σλόγκαν για την διαφήμιση :lol::lol: Πάντως μην το βγάλεις Butterfly! Έχουν κωλόμπαρο στην περιοχή μου που το λένε έτσι
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγαινε στο 4chan και κάνε ένα post... Post ending in 001 names my beauty store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.