Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω ονομα για το νεο μου μαγαζι!!!

stayra23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ανοιγω μαγαζι με καλλυντικα μπιζου κ αξεσουαρ....δεν βρησκω ονομα! το ονομα που μου ερχεται μονο κ δεν βρησκω αλλη επιλογη ειναι το : BUTTERFLY(πεταλουδα).

αν μπορειτε να μου δωσετε κι αλλες προτασεις ευχαριστως....αλλιως καποιο λογοτυπο για το BUTTERFLY! Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Άλλο όνομα δε μου 'ρχεται αλλά το butterfly είναι ωραία ιδέα, είναι εύηχο και "ταιριάζει" με το είδος του μαγαζιού.

Τώρα για το logo νομίζω πως κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ όμορφο. Όταν λέω τέτοιο εννοώ στο ίδιο στυλ, δηλαδή να "τραβηχτούν" τα γράμματα της λέξης και να φαίνεται σα να λιώνει, να γίνονται στρόβιλοι γύρω απ΄τη λέξη κτλ. Να φαίνεται ψιλομαγικό ρε παιδί μου, χτυπάει ωραία στο μάτι.

Δημοσ.

Προτείνω να βρεις ένα ψαγμένο δίλεξο, τρίλεξο που να 'χει σχέση με ομορφιά (προφανώς) και να το μεταφράσεις στα Γαλλικά. Atelier, gallerie <something> κλπ.

Δημοσ.
Σε κάποιο μέρος της Ελλάδας υπάρχει κωλόμπαρο με το όνομα BUTTERFLY.

Ψηφίζω όχι.

Ε καλά ρε χαίρω πολύ, δηλαδή άμα το κωλόμπαρο είναι στα Τρίκαλα και το μαγαζί αυτό εδώ στο Ναύπλιο θα γίνει κάτι ; :P Εννοείται ότι κάμποσα μαγαζιά τυχαίνει κι έχουν ίδιο όνομα. Δε πάει να φτιάξει και πολυεθνική να έχει πρόβλημα με copyrights, είπαμε. :P

Επίσης πάρα πολύ καλή ιδέα του benign ή κάτι σε γαλλικά που λέει ο slygeo. Πιστεύω πως μία απ΄τις 2 αυτές ιδέες θα είναι καλύτερη από το butterfly, γιατί κάτι εξωτικό θα ταίριαζε απίστευτα(φαντάζομαι).

Δημοσ.

"Είσαι κάμπια? Έλα στην πεταλουδίτσα να γίνεις μια κουκλίτσα"

Εγώ σου έφτιαξα πάντως το σλόγκαν για την διαφήμιση :P

Δημοσ.
Βαλε ενα εξωτικο ονομα οπως Lakshmi.(Λαξμι)Ηταν η Ινδη θεα της ομορφιας.Και για logo αυτην την απεικονιση της.

Lakshmi?????????:confused:

Πιο ευκολο μου φαινεται το Razafindradriantisimaniry de beaute...:lol:

Δημοσ.
"Είσαι κάμπια? Έλα στην πεταλουδίτσα να γίνεις μια κουκλίτσα"

Εγώ σου έφτιαξα πάντως το σλόγκαν για την διαφήμιση :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως μην το βγάλεις Butterfly!

Έχουν κωλόμπαρο στην περιοχή μου που το λένε έτσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...