laz321 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τι προτενετε για εναν φοιτητη? στουντιο η γκαρσονιερα? α......και αν κλεισω σπιτι μπορω μετα απο λιγους μηνες να το ξενοικιασω και να πιασω αλλο?η΄ υπαρχει συμφωνητικο για ενα διαστημα? εχω βρει ενα στουντιο που εχει ενα μικρο διαδρομο μαζι με την κουζινα....και ενα δωματιο που ειναι λιγο μικρο.....ισα ισα που χωρανε τραπεζι κρεβατι και μια μικρη πολυθρονιτσα και την τιμη την κατεβασαμε στα 150 ευρω απο 200 εχουμε ψαξει πολλα σπιτια αλλα τα περισοτερα ηταν παλια και οσα βρισκαμε καλα στο κεντρο ηταν πολυ ακριβα τι με προτεινετε να στριμοχθω λιγο η΄ να ψαξω κατι αλλο?
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πάρε κατι καινούργιο και ας είναι και μικρό. τα παλιά είναι μπελάς...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεν βρισκεις κατι καλο παρε κατι φθηνο στο κεντρο και κλειστο για 6 μηνες ή 1 χρονο, μετα θα ξερεις και τι θελεις και που να το βρεις.
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα να αποφύγεις φοιτητοπεριοχές με ενοίκια που σφάζουν. Τα λεφτά που θα γλυτώσεις τα επενδύεις σε ένα παπάκι π.χ αν δεν υπάρχει συγκοινωνία που σε βολεύει. Σε βάθος 5-6ετίας και φθηνότερα θα σου έρθει, και καλύτερο σπίτι θα βρεις, και θα σου μείνει και το παπί.
Septum Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Καλύτερα να αποφύγεις φοιτητοπεριοχές με ενοίκια που σφάζουν.Τα λεφτά που θα γλυτώσεις τα επενδύεις σε ένα παπάκι π.χ αν δεν υπάρχει συγκοινωνία που σε βολεύει. Σε βάθος 5-6ετίας και φθηνότερα θα σου έρθει, και καλύτερο σπίτι θα βρεις, και θα σου μείνει και το παπί. Καλυτερα μαιμουδακι να του κανει και τις δουλειες του σπιτιου
laz321 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια πολη εχει τοσο φτηνα ενοικια? κοζανη τα ενοικια ηταν γυρω στα 150 με 250 ευρω
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Τι προτενετε για εναν φοιτητη?στουντιο η γκαρσονιερα? α......και αν κλεισω σπιτι μπορω μετα απο λιγους μηνες να το ξενοικιασω και να πιασω αλλο?η΄ υπαρχει συμφωνητικο για ενα διαστημα? εχω βρει ενα στουντιο που εχει ενα μικρο διαδρομο μαζι με την κουζινα....και ενα δωματιο που ειναι λιγο μικρο.....ισα ισα που χωρανε τραπεζι κρεβατι και μια μικρη πολυθρονιτσα και την τιμη την κατεβασαμε στα 150 ευρω απο 200 εχουμε ψαξει πολλα σπιτια αλλα τα περισοτερα ηταν παλια και οσα βρισκαμε καλα στο κεντρο ηταν πολυ ακριβα τι με προτεινετε να στριμοχθω λιγο η΄ να ψαξω κατι αλλο? Δεν νομίζω να σου νοικιάσει κάνεις σπίτι για 6 μήνες μόνο, κι αν το κάνει θα είναι απελπισμένος. Οπότε μάλλον μιλάμε για χρόνο το λιγότερο. Όσο για το αν μπορείς να φύγεις νωρίτερα, εξαρτάται από τους όρους του συμφωνητικού. Τα συμφωνητικά είναι για να προστατεύουν τους ενοικιαστές από ιδιοκτήτες που μπορεί να θέλουν να τους βγάλουν από το, σπίτι χωρίς λόγο, και τους ιδιοκτήτες από ενοικιαστές που θέλουν να φύγουν χωρίς λόγο,ή δεν προσέχουν το σπίτι κλπ. Συνήθως μπορείς να φύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο αν ειδοποιήσεις τον ιδιοκτήτη ένα «εύλογο» διάστημα νωρίτερα, πχ 2-3 μήνες, αλλιώς πληρώνεις τα νοίκια. Αλλά όπως είπα, αυτό ορίζεται από το συμφωνητικό, για αυτό να προσέξεις τι θα υπογράψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.