Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το ειδα. ΜΕ 100Ε ψυκτρα ναι. πολυ καλος παντως ! βάλε στην ίδια ψήκτρα οποιονδήποτε intel στα 4GHz... και έλα πες μου μετά
Ypnovatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια . Οποτε δεν τον πειραζω,συνεχιζω με 3 χρονια πισω ! Κάνε μια υπομονή γιατί περιμένουμε θηρία και από AMD & από Intel. Στην καλύτερη, για την AMD αυτό σημαίνει πτώση τιμών της προηγούμενης γενιάς επεξεργαστών. Κάνε μια υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα και ψάξου σε RAM και κουτί που δεν πολύ αλλάζουν.
lionheart75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω γνωριζω αρκετους. Αυτο δεν ειναι το θεμα μας ομως.Οπως και να εχει οι intel επεξεργαστες ΗΤΑΝ ειναι και Θα ειναι πιο μπροστα. Απλα μου εκανε εντυπωση ο 6 Core της Amd και ειπα να ρωτησω. Οποιος εχει εναν απο τους 2 δηλαδη i5-1055T θα ηθελα να μας γραψει εντυπωσεις. Και γω γνωρίζω άτομα και απο εδώ μέσα αλλά και απο έξω που είχαν τον 8400 και πήγανε στον 955. Όχι μόνο τον μπούλο δεν πήρανε αλλά δεν το μετάνιωσαν στιγμή... κάθε άλλο μάλιστα. Συμπεριλαμβανομένου και εμένα προσωπικά..! Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος αρχαίος 2πύρηνος cpu εξακολουθεί και πωλείται στα 180 ευρώ... στα λεφτά του 1055Τ! Έλεος... Καλό είναι πάντως να μιλάμε όταν ξέρουμε και όχι να αναμασάμε και υιοθετούμε πληροφορίες που ακούμε δεξιά και αριστερά απο παραπληροφορημένους φίλους μας αγαπητέ μου. Επίσης για να σου λενε κάποια πράγματα τα παιδιά εδώ που έρχονται σε επαφή με hardware συχνά (και με τα εν λόγω κομμάτια) και όχι μια φορά στην τριετία, κάτι θα ξέρουν παραπάνω απο σένα. Φιλικά πάντα.
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Η καλύτερη λύση. Το ότι είναι παλιός ο επεξεργαστής σου δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμος. Για τα κολλήματα και τα format, πήγαινε στο section των Windows και άνοιξε εκεί ένα θέμα για βοήθεια. Δεν καταλαβες,δε μου κανει κολληματα.Αλλα εαν τον "γεμισω" εφαρμογες παιχνιδια κτλ μετα ζοριζεται γενικως. Τα win7 μου ειναι μια χαρα-βελτιωμενα. win7 Game Edition 64bit
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε στην ίδια ψήκτρα οποιονδήποτε intel στα 4GHz... και έλα πες μου μετά check this :-) Με θερμοκραστια δωματιου 29c
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τότε πάρε έναν SSD. Ή απλά κράτα πιο «καθαρό» το μηχάνημά σου.
Ypnovatis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβες,δε μου κανει κολληματα.Αλλα εαν τον "γεμισω" εφαρμογες παιχνιδια κτλ μετα ζοριζεται γενικως. Τα win7 μου ειναι μια χαρα-βελτιωμενα. win7 Game Edition 64bit Αυτό το win εδισιον είναι του "θείου" ; Αν ναι μην αναρωτιέσαι γιατί κολλάνε τα πάντα. Εδώ χωρίς φορμάτ από φλεβάρη, με καμμένη μητρική και RMA,αλλαγή κάρτας ήχου Win 7 x64 MSDNAA και όλα πάνε όπως όταν τον αγόρασα. Χμμ... Τι τρέχει με το Pc σου?
Dropsreef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβες,δε μου κανει κολληματα.Αλλα εαν τον "γεμισω" εφαρμογες παιχνιδια κτλ μετα ζοριζεται γενικως. Ποιον σκληρό έχεις και πόση ram?
profi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στα 4 στα 4... ghz εννοώ φυσικά! ---------- Προσθήκη στις 17:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:00 ---------- check this :-) Με θερμοκραστια δωματιου 29c στα 4 στα 4... ghz εννοώ φυσικά!
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιον σκληρό έχεις και πόση ram? http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/1 RAm 4Gb DDR 2
Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 check this :-) Με θερμοκραστια δωματιου 29c συγκρίνεις 6πύρινο στα 4GHz με διπύρηνο σε stok συχνότητες ???
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 συγκρίνεις 6πύρινο στα 4GHz με διπύρηνο σε stok συχνότητες ??? ΟΧΙ . Απλα για να δεις οτι παγωνω με intel :-D:-D
Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΧΙ . Απλα για να δεις οτι παγωνω με intel :-D:-D ναι ένταξη μια χαρά είσαι! πάντως καλύτερα να περιμένεις τους καινούριους εμενα πάντως δεν με χάλαγε μια μπουλντόζα και ας είμαι και intelακιας
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Κοιτα αυτος για να αντεξει την ταλαιπωρια θελει καθε 4-5 μηνες φορματ αλλιως τρωει τα κολληματα του.Σημερα του εκανα φορματ ας πουμε και πεταει. Εκτος απο αυτο, οταν κανεις 2-3 πραγματα μαζι φαινεται οτι δεν μπορει-δεν την παλευει. Απο την αλλη ακομα ειναι ακριβως 180Ε αρα αξιζει ακομα. Το 1156 θα "πεθανει " συντομα η θα κρατησει οσο το 775 ; Γνωριζει καποιος κατι ; αν κολλαει και θελει φορματ τοτε ειναι κατι αλλο το προβλημα ποση ραμ εχεις? και τι σκληρο δισκο? μηπως φορτωνεις πολυ το λειτουργικο?
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 αν κολλαει και θελει φορματ τοτε ειναι κατι αλλο το προβλημαποση ραμ εχεις? και τι σκληρο δισκο? μηπως φορτωνεις πολυ το λειτουργικο? Αυτο λεμε τοσην ωρα. Οταν το φορτωνω το κανω φορματ. Σημερα του κανα μετα απο 1 χρονο. ΠΕΤΑΕΙ το μηχανακι. Αλλα τελικα το δινω το βραδυ(πουληθηκε) Οποτε..Αυριο παω σε i7. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.