Προς το περιεχόμενο

Άρνηση πρώην αφεντικού για καταβολή δεδουλευμένων

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά είχα φτάσει στο σημείο ειλικρινά σου μιλάω να πω στο δικηγόρου πάρε όσα θες ακόμα και τα 6 χιλιάρικα όλα δικά σου, αρκεί να μη του χαρίσει δεκάρα τσακιστεί του πρώην αφεντικού!

Τι κρίση μου λες μετά, go figure. Ο τέλειος πελάτης-θύμα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι κρίση μου λες μετά, go figure. Ο τέλειος πελάτης-θύμα.

Είπα ότι είχα φτάσει σε αυτό το σημείο, όχι ότι του έδωσα 6000 αμοιβή! Καμιά φορά σε τρελαίνουν τόσο πολύ που το μόνο που θέλεις είναι να τους τα πάρεις και ας μην κρατήσεις μία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Mπράβο :-D Εάν δε σου κάνει κόπο να μας πεις πόσο σου πήγε για τα δικαστικά έξοδα, αυτά τα αρχικά που έκανες, έτσι να έχουμε μία ιδέα γιατί είναι δύσκολες οι εποχές και πολλά τα λαμόγια( με π.μ εάν δε θέλεις να γράψεις δημόσια πόσα βγήκαν).

Συγνώμη για τη καθυστέρηση. Λοιπόν ο δικηγόρος πήρε 200 ευρώ για τη καταγγελία και εγώ τα υπόλοιπα...:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Συγνώμη για τη καθυστέρηση. Λοιπόν ο δικηγόρος πήρε 200 ευρώ για τη καταγγελία και εγώ τα υπόλοιπα...:lol::lol::lol:

γνωστος σου ηταν?

πολυ λιγα μου φαινεται....

Δημοσ.
γνωστος σου ηταν?

πολυ λιγα μου φαινεται....

[...] Όσο για το θέμα του δικηγόρου, είναι το δικηγορικό γραφείο που δουλεύει η κολλητή μου! [...]

10 χαρακτήρες

Δημοσ.

Εμένα πάλι, νορμάλ μου φαίνονται. Από την -πρώην πλέον- δουλειά μου, σχεδόν όλοι έχουμε κάνει επίσχεση. Όλοι έδωσαν γύρω στα 200 με 2 μόνο άτομα μόνο που έδωσαν 300 ευρώ γιατί έστειλαν από δύο εξώδικα απ'ότι θυμάμαι. Όσο για το δικαστήριο πλέον, π.χ. ο δικός μου δικηγόρος μου είπε 300-350 τα έξοδα δίκης (ήταν λιγότερο αλλά ανέβηκε με τις αυξήσεις του φπα που μπήκαν τελευταία και σε αυτούς), αν κερδίσουμε θα πάρει ένα ποσοστό κι αν δεν κερδίσουμε (ψιλοαπίθανο βέβαια) δεν παίρνει απολύτως τίποτα.

Ευτυχώς τυχερή ήσουν πάντως karmen παρά την αρχική σου ταλαιπωρία και σε πλήρωσε μετά την καταγγελία, εμείς περιμένουμε μήνες και δεν το έχει σκοπό, έχουν δρομολογηθεί τα δικαστήρια.

Δημοσ.
Εμένα πάλι, νορμάλ μου φαίνονται. Από την -πρώην πλέον- δουλειά μου, σχεδόν όλοι έχουμε κάνει επίσχεση. Όλοι έδωσαν γύρω στα 200 με 2 μόνο άτομα μόνο που έδωσαν 300 ευρώ γιατί έστειλαν από δύο εξώδικα απ'ότι θυμάμαι. Όσο για το δικαστήριο πλέον, π.χ. ο δικός μου δικηγόρος μου είπε 300-350 τα έξοδα δίκης (ήταν λιγότερο αλλά ανέβηκε με τις αυξήσεις του φπα που μπήκαν τελευταία και σε αυτούς), αν κερδίσουμε θα πάρει ένα ποσοστό κι αν δεν κερδίσουμε (ψιλοαπίθανο βέβαια) δεν παίρνει απολύτως τίποτα.

Ευτυχώς τυχερή ήσουν πάντως karmen παρά την αρχική σου ταλαιπωρία και σε πλήρωσε μετά την καταγγελία, εμείς περιμένουμε μήνες και δεν το έχει σκοπό, έχουν δρομολογηθεί τα δικαστήρια.

Ότι μέσα σε όλη μου την ατυχία στάθηκα τυχερή είναι βέβαιο. Αυτό το οποίο έχω να σου πω όμως επειδή το θέμα έφερε συζητήσεις πολλές με το δικηγόρο είναι το εξής. Αφού δρομολογήθηκε η δικιά σου ιστορία για δικαστήριο, μην έχεις καμία αμφιβολία ότι δεν θα κερδίσεις αυτή τη δική. Όχι μόνο θα κερδίσεις το δικαστήριο αλλά με έξυπνες κινήσεις του δικηγόρου σου απαιτείς τόκους των οφειλών και τα δικαστικά σου έξοδα. Αυτός ο <<κύριος>> που δεν σε πλήρωσε αντιμετωπίζει ποινικό δικαστήριο πάτησε τον. Καλή σου τύχη!!!

Δημοσ.

Να 'σαι καλά Karmen, σ'ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό πιστεύω, δεν παίζει να το χάσω το δικαστήριο, όλα εναντίον του είναι και πακέτο υπάρχουν κι αλλοι δέκα από το γραφείο στην ίδια κατάσταση, δεν παίζει αμφισβήτηση. Απλά υπομονή μέχρι να 'ρθει η ώρα να πληρώσει θέλει δεν θέλει ο αλήτης και όντως θα του βγουν και διπλά ;)

Δημοσ.

Που φτάσαμε. Να πληρώνουμε 200άρες για να πάρουμε τα μεροκάματα. Α ρε μια τάβλα βρεγμένη.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια χαρα παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει εχω κανει καταγκελια και αγωγη σε δηκηγορο για δεδουλευμενα εδω και δυο χρονια σχεδον και ακομα δεν πηρα απαντηση απο πουθενα .τι παιζει θα παρω κανα φραγκο?ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

γεια χαρα παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει εχω κανει καταγκελια και αγωγη σε δηκηγορο για δεδουλευμενα εδω και δυο χρονια σχεδον και ακομα δεν πηρα απαντηση απο πουθενα .τι παιζει θα παρω κανα φραγκο?ευχαριστω πολυ

Ο δικηγόρος σου τι ρόλο βαράει; Δεν σε έχει ενημερώσει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...