status Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 γεια χαρα παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πει εχω κανει καταγκελια και αγωγη σε δηκηγορο για δεδουλευμενα εδω και δυο χρονια σχεδον και ακομα δεν πηρα απαντηση απο πουθενα .τι παιζει θα παρω κανα φραγκο?ευχαριστω πολυ 2 Χρόνια; Μάνα μου υπομονή, επιθεώρηση εργασίας, θα στο παζαρέψει, μην κάνεις πίσω, θα πει τα δικά του, εσύ να επιμένεις στις θέσεις σου. Θα έρθετε σε διακανονισμό, χ ποσό ανά μήνα, η επιθεώρηση εργασίας θα σου πει να κάνεις το κορόιδο μια εβδομάδα για να κάνεις την καταγγελία για αθέτηση συμφωνίας λόγω κρίσης και λοιπά χαριτωμένα. Ε, εσύ θα ενημερώνεις από την τρίτη ημέρα την επιθεώρηση αν δεν σου έχει βάλει τα χρήματα.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 2 Χρόνια; Μάνα μου υπομονή, επιθεώρηση εργασίας, θα στο παζαρέψει, μην κάνεις πίσω, θα πει τα δικά του, εσύ να επιμένεις στις θέσεις σου. Θα έρθετε σε διακανονισμό, χ ποσό ανά μήνα, η επιθεώρηση εργασίας θα σου πει να κάνεις το κορόιδο μια εβδομάδα για να κάνεις την καταγγελία για αθέτηση συμφωνίας λόγω κρίσης και λοιπά χαριτωμένα. Ε, εσύ θα ενημερώνεις από την τρίτη ημέρα την επιθεώρηση αν δεν σου έχει βάλει τα χρήματα. Πραγματικά τρομερή υπομονή. +Το ότι έχει και την 1500άρα πρόστιμο από την επιθεώρηση σε καθυστέρηση υποβολής της δόσης.
savvas1974 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ο δικηγορος με κανει νουμερα εχω την υποψια πως μαλλον δεν εκανε αγωγη. με πηρε 500ε και μου λεει πως ειναι θεμα εισαγγελεα που αργει το δηκαστηριο.δεν εγινε ουτε το ποινικο ουτε το αστικο τωρα τι παιζει θα δουμε.και ειναι κανα 7000ε κριμα να τα χασω.αυτοι οι τυποι μονο με ξυλο θα βαλουν μυαλο αλλα εχουμε και παιδια που να μπλεξεις.σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ο δικηγορος με κανει νουμερα εχω την υποψια πως μαλλον δεν εκανε αγωγη. με πηρε 500ε και μου λεει πως ειναι θεμα εισαγγελεα που αργει το δηκαστηριο.δεν εγινε ουτε το ποινικο ουτε το αστικο τωρα τι παιζει θα δουμε.και ειναι κανα 7000ε κριμα να τα χασω.αυτοι οι τυποι μονο με ξυλο θα βαλουν μυαλο αλλα εχουμε και παιδια που να μπλεξεις.σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα. Κοίτα αν έχει γίνει αγωγή μπορείς να το μάθεις εύκολα. Επίσης λογικά για να πάει σε αγωγή ο δικηγόρος, έχει περάσει απο την επιθεώρηση εργασίας. Εκεί τι έγινε; Οπότε αν έχουμε αγωγή δηλαδή να πας σε δικαστήρια κουτουλουπου θα έχει οριστεί μία δικάσιμος υποθέτω; Θα πάρει την πρώτη αναβολή υποθέτω; Ρώτα το δικηγόρο ωρέ!!! Τον έχεις πληρώσει και αν αμφιβάλλεις ζήτα τα χαρτιά που έκανε να μάθεις.
savvas1974 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω καταρχην φιλος.τον πληρωσα κανονικα 500 μαζι με την αγωγη.και τωρα τον ειπα να μου δωσει αντιγραφο της αγωγης.ποτε δεν μου ηρθε καποιο χαρτι για δηκαστηριο.και ο εποπτης μου ειπε οτι ειναι θεμα εισαγγελεα ποτε θα γινει.εγω λεω ολοι οι μπασταρδοι μια εταιρια και μεις παμε να βγαλουμε ακρη.
status Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλά μην βρίζεις βρε αδελφέ.
karmen1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω καταρχην φιλος.τον πληρωσα κανονικα 500 μαζι με την αγωγη.και τωρα τον ειπα να μου δωσει αντιγραφο της αγωγης.ποτε δεν μου ηρθε καποιο χαρτι για δηκαστηριο.και ο εποπτης μου ειπε οτι ειναι θεμα εισαγγελεα ποτε θα γινει.εγω λεω ολοι οι μπασταρδοι μια εταιρια και μεις παμε να βγαλουμε ακρη. Ελπίζω με το φίλος να αναφερόσουν στον Status ε; Ηρέμησε και ζόρισε την κατάσταση να μάθεις τι έχει κάνει αν έχεις αμφιβολίες. Διακανονισμό κάνατε στον επόπτη; Και ναι μη βρίζεις
Pantelwolf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Karmen αφου τα πήρες τελικά είσαι περίπτωση. Έχω πολλές περιπτώσεις γνωστών, συμπεριλαμβανομένου εμού(εγω δεν είχα αποδείξεις) που δεν τα είδαν ποτέ. Και με δικαστήρια και με επιθεωρήσεις και απ'όλα. Το πρώτο πράγμα όταν μου λένε για μια δουλειά είναι να μαθαίνω αν πληρώνει στην ώρα της. Τα εννοούμενα έχουν καταντήσει προσόντα.
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 pantelwolf ναι είμαι τυχερή αλλά θα πρέπει να κάνω και μία αποκάλυψη για το πως έγινε η όλη ιστορία. Πέρα από δικηγόρους επόπτες κλπ, έπεσε και από την μεριά μου "εκβιασμός", αν μπορεί να θεωρηθεί "εκβιασμός" αυτό το οποίο έκανα και μάλιστα μετά απο παρότρυνση του δικηγόρου μου. Αρχικά στην συγκεκριμένη εταιρεία δούλευα σαν γραμματέας να στο πω απλά. Τηλέφωνα, ραντεβού άντε και με τον καιρό άρχισα και τις τιμολογήσεις πώλησης. Λοιπόν μετά από 8 μήνες η κοπέλα που ήτανε στο λογιστήριο απολύθηκε. Ο μάγκας δεν ήθελε να προσλάβει νέο άτομο, οπότε μου πρότεινε και το λογιστήριο. Από ότι καταλαβαίνεις λοιπόν, μετά που ζήτησα και την ανάλογη αύξηση (τρομάρα μου η αύξηση με είχε μαράνει) πήρα και αυτό το φορτίο στη πλάτη μου. Βέβαια αυτό το "φορτίο" ήταν και το πάτημά μου. Ήξερα κάθε μπουγάδα και κάθε φοροδιαφυγή σε πολλά παραστρατήματα από ένα σημείο και μετά. Γιατί ως γνωστών όταν είσαι σε δύσκολη φάση κάνεις και τις περισσότερες μπουγάδες. Οπότε μέσα στα πολλά είχαμε στείλει πολλά προϊόντα σε πελάτες άνευ τιμολογίου (υπενθυμίζω μιλάμε για ΑΕ). Εγώ για να μην χάσω την μπάλα σε ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ αποθήκη, έπρεπε να κρατάω ένα αρχείο με το που, πότε και με τι ποσό πήγαν τα εμπορεύματα σε πελάτες με τον άνω τρόπο. Και αυτό το αρχείο (φάκελος + αρχείο excel) φυσικά και τα πήρα μαζί μου όταν έφυγα. Μεγάλη κίνηση τελικά. Οπότε ο "εκβιασμός" και τον ξαναβάζω σε εισαγωγικά, είχε να κάνει με την εφορία και τι καμπάνα θα φάει. Βέβαια πέρα από αυτή τη μπουγάδα είχα και άλλες να του τρίψω στη μούρη. Απλά έφερα αυτήν ως παράδειγμα. Τυχερή λοιπόν από τη μια, αλλά σωστή κίνηση από την άλλη.
scullyist Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πφφ..ένα μυστικό ήξερα κι εγώ, μου το στέρησες κι αυτό. =P Πάντως η παραπάνω περίπτωση βρωμάει από το κεφάλι, στάνταρ λαμογιά από το δικηγόρο, δεν παίζει να έχει γίνει μήνυση και να έχουν περάσει 2 χρόνια χωρίς καν να έχει βγει η ημερομηνία εκδίκασης, θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη 1ο δικαστήριο. Μάιο επίσχεση, κλασσικά 2-2.5 μήνες σε επιθεώρηση, μετά αγωγή, κανα δίμηνο να βγει ημερομηνία και Ιανουάριο το 1ο δικαστήριο. Θα έπρεπε να το έχεις πιάσει ήδη από το λαιμό το λαμόγιο, Σάββα.
karmen1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ε, έπρεπε να το πω. Για να ξέρουν και πως έγινε η ιστορία και για να μην ονειρεύονται μερικοί, πως μόνο με επιθεώρηση βγάζεις άκρη. Δυστυχώς κράτος δεν υπάρχει ΚΑΙ σε αυτά τα θέματα.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ όσα κατάφερα να του αποσπάσω (τα μισά) τα πήρα κλειδώνοντάς του τους σέρβερ Η πλάκα η μεγάλη είναι οτι με απειλούσε οτι του έκανα "ΧΑΚΙΝΓΚ" και θα μου έκανε καταγγελία. Γραπτώς με ημεηλ! Αυτος, σε μενα, καταγγελία, που και με είχε αδήλωτο και δε με πλήρωνε... ΧΑ!
black_widow Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ όσα κατάφερα να του αποσπάσω (τα μισά) τα πήρα κλειδώνοντάς του τους σέρβερ Η πλάκα η μεγάλη είναι οτι με απειλούσε οτι του έκανα "ΧΑΚΙΝΓΚ" και θα μου έκανε καταγγελία. Γραπτώς με ημεηλ! Αυτος, σε μενα, καταγγελία, που και με είχε αδήλωτο και δε με πλήρωνε... ΧΑ! Το θράσος τους δεν έχει όρια ... Σήμερα πήγα σε άλλη μία συνέντευξη που ψάχνανε αμισθί υπάλληλο ( δοκιμαστική άμισθη περίοδος - δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα βέβαια φτιάχνουν και δικούς τους νόμους αυτοί άμα λάχει ) και το αντικείμενο ήταν telemarketing αλλά αυτοί το βαφτίζανε γραμματειακή υποστήριξη ... Ούτε το βιογραφικό δεν είχανε τυπώσει και πήρανε αυτό που είχα μαζί μου , τσιφούτηδες !
savvas1974 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τελικα εβγαλα μια ακρη.μεγαλο λαμογιο ο δικηγορος εκανε την αγωγη 24 2 2011 και ειμουν βαθια νυχτωμενος και περημενα να γινει δικαστηριο ερε καιμενε σαββα.τωρα μπορω να παω σε αλλον δικηγορο?και να τον καταγγειλω σε δικηγορικο συλογο γιατι κρυβεται και δεν σηκωνει τηλ μα...ας ειναι θα ακουσει πολλα.η δικη ειναι 13 5 2011.ποσες αναβολες περνουν τα εργατικα?σας ευχαριστω ολους και να ειστε καλα
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τελικα εβγαλα μια ακρη.μεγαλο λαμογιο ο δικηγορος εκανε την αγωγη 24 2 2011 και ειμουν βαθια νυχτωμενος και περημενα να γινει δικαστηριο ερε καιμενε σαββα.τωρα μπορω να παω σε αλλον δικηγορο?και να τον καταγγειλω σε δικηγορικο συλογο γιατι κρυβεται και δεν σηκωνει τηλ μα...ας ειναι θα ακουσει πολλα.η δικη ειναι 13 5 2011.ποσες αναβολες περνουν τα εργατικα?σας ευχαριστω ολους και να ειστε καλα Καλά εντάξει. Τι να σου πω τώρα; ΈΛΕΟΣ. Ρώτα άλλο δικηγόρο τι πρέπει να κάνεις και πως να κινηθείς. (αν και αυτοί μεταξύ τους αλληλοϋποστηρίζονται, άλλωστε κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει, αλλά ρώτα δε χάνεις κάτι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.