Προς το περιεχόμενο

Ωμέγα 3

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιρνα εγώ αμπούλες, ούτε θυμάμαι πως λεγόταν η μάρκα, κάποια γερμανική μάλλον Omega3 η κάτι τέτοιο. Η μάνα μου με κυνηγούσε να τις παίρνω, αλλά διαφορά στη μνήμη τουλάχιστον -που ήταν και ο βασικός λόγος- δεν είδε κανείς. Ούτε εγώ, νομίζω.

Δημοσ.

Και μένα με κυνηγάνε και μου δίνουν μια τοπική εδώ πάνω, την ACTIVE OMEGA 3 της Vesteraalens.

Είναι φοβερή, με το που πάρεις μια-δυο, σταματάει η γκρίνια για να πάρεις.

Δημοσ.

Ίδια με μουρουνόλαδο, αλλά δεν ξέρω τι γεύση είναι αυτό. Υποτίθεται πως δεν είναι απαραίτητο να τις σπας στο στόμα.

Δημοσ.

α την καταπίνεις ολόκληρη και διαλύεται το περίβλημα στο στομάχι;

Το μουρουνόλαδο που πίνανε παλιά βρωμοκοπούσε πάντως. Το σύγχρονο το έχουν εξευγενίσει κάπως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, υποτίθεται ότι κάνει διάφορα καλά αυτή η μαλακία, αλλά η λίστα ήταν στα δανέζικα και δεν τα έβγαλα όλα. Κάνει λέει καλό και στο δέρμα και τις τρίχες και νοιώθω πολύ ΓΑΤΟΣ όταν χαπακώνομαι.

Δημοσ.

Σκέψου ότι η αδερφή μου που δεν ήξερε τι είναι το μουρουνόλαδο, έπαιρνε αμπούλες για κανένα μήνα και νόμιζε ότι το ψάρι στο κουτί ήταν κάποιου είδους άκυρο ντιζάιν.

Αλλά δεν λες ότι μυρίζει και ωραία. Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε σπας την αμπούλα στο στόμα αν δεν είσαι βλάκας.

Δημοσ.
Έπαιρνα εγώ αμπούλες, ούτε θυμάμαι πως λεγόταν η μάρκα, κάποια γερμανική μάλλον Omega3 η κάτι τέτοιο. Η μάνα μου με κυνηγούσε να τις παίρνω, αλλά διαφορά στη μνήμη τουλάχιστον -που ήταν και ο βασικός λόγος- δεν είδε κανείς. Ούτε εγώ, νομίζω.

Δε θυμάσαι αν υπήρχε διαφορά ε;

Δημοσ.

Κλαην όχι. Και σκέφτομαι και την τραγική ειρωνεία του να παίρνεις αμπούλες που ενισχύουν τη μνήμη και να μη θυμάσαι πώς τις λένε.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε συμπλήρωμα είναι επικαλυμένο με μεβράνη που σπάει με τα γαστρικά υγρά, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σπάει στο στόμα. Αν τυχόν σπάσει, αντί για συμπλήρωμα το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει σαν εμετικό. Έσπασα τις προάλλες ένα ιπποφαές αμπούλα ενώ το έβγαζα από την καρτέλα, κι έκανα το λάθος να δοκιμάσω το πορτοκαλί λάδι. Ειλικρινά δε τα ξαναπήρα για καμια βδομάδα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...