Προς το περιεχόμενο

φυσητηρες προτασεις

doc1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω μονίμως τα κάνω με ηλεκτρικη σκούπα αλλα όχι σε πολύ δυνατή σκαλα (μη φύγει κανενας πυκνωτης και κλαιμε...(

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ----------

και προς θεου όχι με πιστολάκι μαλλιών. Μπουκωνει το απαν συμπαν...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω μονίμως τα κάνω με ηλεκτρικη σκούπα αλλα όχι σε πολύ δυνατή σκαλα (μη φύγει κανενας πυκνωτης και κλαιμε...(

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ----------

και προς θεου όχι με πιστολάκι μαλλιών. Μπουκωνει το απαν συμπαν...

Με την σκούπα πως καθαρίζεις τις δύσκολες περιοχές;

π.χ ανάμεσα σε δίσκους-dvd-rw; Στο εσωτερικό του τροφοδοτικού;

• Moderators
Δημοσ.
Το πιεστικό αέρα σηκώνει τον κόσμο στο πόδι, αν δεν το έχεις στο υπόγειο.

Επίσης, δεν έχουν όλοι υπόγειο!

Μπαλκονακι, μπαλκονακι.

Δεν πιστευω να σου φερουν την αστυνομια επειδη εκανες θορυβο 2 φορες το χρονο στις 12 το μεσημερι ή στις 8 το βραδυ ξερω γω...

Δεν διαβάζεις, δεν διαβάζεις :P :

/sc

Μμμμ, πού ηταν αυτο και μου ξεφυγε; :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

αυτο κανει η θα ανατιναχτει ?

http://www.toolshous...=com_virtuemart

η να παρω αυτο http://www.toolstore.gr/krausmann-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%BF-750w-p-7059.html που εχει και λειτουργια αναροφησης και φαινεται οτι ειναι πιο σοβαρα κατασκευασμενο?

Αν εχει κανεις καποιο απο τα δυο ας μου πει εντυπωσεις

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τη μάρκα, μάλλον Βormann ή κάτι τέτοιο.

Μην το ψυρίζεις περισσότερο, πάρε από το φαρμακείο και ένα σπρέυ για εγκαύματα (σε περίπτωση που σου σκάσει στα χέρια) και είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

ρε φιλε στη πρωτη σελιδα δειχνει bormann που εσκασε ενω το χρησιμοποιουσε και κομματια τον γρατζουνησαν στο χερι αν του εβγαζαν κανα ματι... και εχεις την ιδια κινεζια προσεχε

Δημοσ.

Και ειδικά αν το tower το έχει στην εξώπορτα, ή ακόμα καλύτερα αν το κάνει car-pc, θα είναι πολύ πιο πρακτικό να το ξεσκονίζει στο βενζινάδικο, από το να το αγοράσει blower και να το βγάζει στο μπαλκόνι ή στην αυλή..

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα τώρα βάλε κι άλλα τόσα χρήματα και πάρε αυτό να σωθείς.

Εγώ έχω βρει τον μπελά μου γιατί έρχονται όλοι οι φίλοι μου για να τους καθαρίσω το PC. Εγώ έχω μια άσχετη μάρκα (γιαπωνέζικο) και κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο συνιστώ.

4076737.jpg

Υπάρχει και αυτό αλλά θα σου βγάλει την Παναγία στο κουβάλημα.:D

4086497.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό αλλά θα σου βγάλει την Παναγία στο κουβάλημα.:D

Γιατί βόλτα θα το πας ? :P .

Και εγώ τέτοιο έχω και το καθαρίζω , ότι καλύτερο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...