paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εγω μονίμως τα κάνω με ηλεκτρικη σκούπα αλλα όχι σε πολύ δυνατή σκαλα (μη φύγει κανενας πυκνωτης και κλαιμε...( ---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- και προς θεου όχι με πιστολάκι μαλλιών. Μπουκωνει το απαν συμπαν...
Hamurabi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 blower απο πρακτικερ 18 ευρω. Στο κανει το πισι ολοκαινουργιο. Αυτο χρησιμοποιω.
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εγω μονίμως τα κάνω με ηλεκτρικη σκούπα αλλα όχι σε πολύ δυνατή σκαλα (μη φύγει κανενας πυκνωτης και κλαιμε...( ---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- και προς θεου όχι με πιστολάκι μαλλιών. Μπουκωνει το απαν συμπαν... Με την σκούπα πως καθαρίζεις τις δύσκολες περιοχές; π.χ ανάμεσα σε δίσκους-dvd-rw; Στο εσωτερικό του τροφοδοτικού;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιεστικό αέρα σηκώνει τον κόσμο στο πόδι, αν δεν το έχεις στο υπόγειο.Επίσης, δεν έχουν όλοι υπόγειο! Μπαλκονακι, μπαλκονακι. Δεν πιστευω να σου φερουν την αστυνομια επειδη εκανες θορυβο 2 φορες το χρονο στις 12 το μεσημερι ή στις 8 το βραδυ ξερω γω... Δεν διαβάζεις, δεν διαβάζεις :/sc Μμμμ, πού ηταν αυτο και μου ξεφυγε;
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 αυτο κανει η θα ανατιναχτει ? http://www.toolshous...=com_virtuemart η να παρω αυτο http://www.toolstore.gr/krausmann-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%BF-750w-p-7059.html που εχει και λειτουργια αναροφησης και φαινεται οτι ειναι πιο σοβαρα κατασκευασμενο? Αν εχει κανεις καποιο απο τα δυο ας μου πει εντυπωσεις
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, αν προλάβεις να κάνεις defuse, πατώντας το Ε. Πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, σε άλλο χρώμα και στη μισή τιμή
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ναι αλλα δεν βλεπω πουθενα οθονη με ποσα δευτερολεπτα εχω για defuse την ιδια μαρκα εχεις unique power?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θυμάμαι τη μάρκα, μάλλον Βormann ή κάτι τέτοιο. Μην το ψυρίζεις περισσότερο, πάρε από το φαρμακείο και ένα σπρέυ για εγκαύματα (σε περίπτωση που σου σκάσει στα χέρια) και είσαι καλυμμένος.
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ρε φιλε στη πρωτη σελιδα δειχνει bormann που εσκασε ενω το χρησιμοποιουσε και κομματια τον γρατζουνησαν στο χερι αν του εβγαζαν κανα ματι... και εχεις την ιδια κινεζια προσεχε
dreaming123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχεις πρατήριο κοντά πήγαινε και φύσηξε το!!!Τέλεια αποτελέσματα που ουτε το fairy δεν προσφέρει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Και ειδικά αν το tower το έχει στην εξώπορτα, ή ακόμα καλύτερα αν το κάνει car-pc, θα είναι πολύ πιο πρακτικό να το ξεσκονίζει στο βενζινάδικο, από το να το αγοράσει blower και να το βγάζει στο μπαλκόνι ή στην αυλή..
popeye68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, προτεινετέ μου φυσητηρες στα 60-70 ευρω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
popeye68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πέρα από την πλάκα τώρα βάλε κι άλλα τόσα χρήματα και πάρε αυτό να σωθείς. Εγώ έχω βρει τον μπελά μου γιατί έρχονται όλοι οι φίλοι μου για να τους καθαρίσω το PC. Εγώ έχω μια άσχετη μάρκα (γιαπωνέζικο) και κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο συνιστώ. Υπάρχει και αυτό αλλά θα σου βγάλει την Παναγία στο κουβάλημα.
RcManiac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει και αυτό αλλά θα σου βγάλει την Παναγία στο κουβάλημα. Γιατί βόλτα θα το πας ? . Και εγώ τέτοιο έχω και το καθαρίζω , ότι καλύτερο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.