Προς το περιεχόμενο

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ η άλλα κουριερ

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έκανα μια πώληση και θέλω να στείλω το αντικείμενο στον παραλήπτη!Σκέφτομαι να το στείλω με ΕΛΤΑ ξέρετε πόσα έξοδα αποστολής θα πληρόσω?τι εντολές θα δώσω σχετικά με την αντικαταβολή?καιμπορείτε να μου πείτε μέχρι τι ώρα παραμένουν ανοιχτά?γιατί εγω μπορώ να το στείλω περίπου 2 και μετα...αν έχετ να προτείνετε αλλα κουριερ ευχαρίστως!σκέφτομαι και με ΑCS

Δημοσ.

εσωτερικο η εξωτερικο? απο πολη σε πολη η εντος της ιδιας πολης? αν ειναι λιγοτερο απο 2 κιλα το δεμα, θα πληρωσεις γυρω στα 12 ευρω για εσωτερικο. περισσοτερα εδω http://www.elta-courier.gr/ . Αν δε κανω λαθος, ειναι ανοιχτα και το απογευμα (ισως να κανω και λαθος ομως) ειχα παραλαβει δεμα απο πρακτορειο το απογευμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να στείλω ένα δέμα (με κρέμες σώματος και αφρόλουτρα) στην Αμερική. Προσπαθώ να βρω την περιβόητη λίστα με τα αντικείμενα που δεν δέχεται η Αμερική και δεν μπορώ να την βρω πουθενά! Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει?

Ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νεό θέμα..

Ξέρει κανείς με ποια εταιρία συνεργάζεται η DPD για παραδόσεις δεμάτων dpd express στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Αν το κανεις επειγον, δηλ. να παει την αλλη μερα θα πληρωσεις πολλα. Αν ειναι να παει με το ραχατι του τοτε δινεις λιγοτερα, πχ. 12€ για δεμα 15 κιλων, απλο χωρις αντικαταβολη. Υπαρχει και επιλογη να πληρωσει τα εξοδα ο παραληπτης.

Φυσικα θα διαλεξεις ΕΛΤΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...