Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αποθήκευση στον σκληρό δίσκο

tomgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω στον υπολογιστή μου μία ταινία υψηλής ανάλυσης.Θέλω να την μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου αλλά συνέχεια μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος σ' αυτόν και να κάνω εκκαθάριση του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου.Ο σκληρός όμως αυτός δίσκος έχει πάρα πολύ χώρο.Μπορεί κανείς να μου δώσει μία λύση.

Δημοσ.

Απλό είναι εχείς το σκληρό σου δίσκο σε αε fat 32 φορματ το μονό που εχείς να κανείς αφού σώσεις ολά τα αρχεία σου αλλόυ είναι να τον διαμορφώσεις σε ntfs.

Δημοσ.
^ το κάνει και χωρίς να τα σώσει αλλού

11993d1243266293-convert-fat-fat32-volume-ntfs-command.jpg

Πες τα ρε wash να μαθαίνουν κ οι νεότεροι ;)

Μετά την εντολή convert το γράμμα του δίσκου/partition που θες να μετατρέψεις.

/sc

Δημοσ.
^ το κάνει και χωρίς να τα σώσει αλλού

]

Επειδή όμως το flash-άκι σου ήταν άδειο όταν το δοκίμασες, να υποθέσω ότι αν υπάρχει κάτι μέσα κατά τη διάρκεια της μετατροπής δε χάνονται. Σωστά?

Δημοσ.

Στην εικόνα που παραθέτεις με την εντολή convert δεν την τρέχεις για ένα flash drive 4GB? Αυτό λέω! Τα δεδομένα δε χάνονται να υποθέσω, σωστά?

edit: ΟΚ, γράψε άκυρο, δε χάνονται τα δεδομένα (έκανα δοκιμή σε ένα παλιό φλασάκι). Παρατήρησα όμως ότι δε μπορείς με την ίδια εντολή να μετατρέψεις το ntfs σε ότι άλλο. Δε τρέχει η εντολή για flash-άκι που έχουν σύστημα αρχείων ntfs. Ισχύει μόνο για fat/fat32

Δημοσ.

Βρε τί συμπερασματολογία ειν' τούτη;

Η πικ ήταν απ' το γουέμπ :ρ

Και ναι τα δεδομένα δεν χάνονται με την μετατροπή - θα του το πρότεινα αν ήταν έτσι...;

Και ναι ², το αντίθετο (ntfs->fat) δε μπαίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...