tomgeo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Έχω στον υπολογιστή μου μία ταινία υψηλής ανάλυσης.Θέλω να την μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου αλλά συνέχεια μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος σ' αυτόν και να κάνω εκκαθάριση του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου.Ο σκληρός όμως αυτός δίσκος έχει πάρα πολύ χώρο.Μπορεί κανείς να μου δώσει μία λύση.
antonl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=398672
sintalkas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Απλό είναι εχείς το σκληρό σου δίσκο σε αε fat 32 φορματ το μονό που εχείς να κανείς αφού σώσεις ολά τα αρχεία σου αλλόυ είναι να τον διαμορφώσεις σε ntfs.
washcloud Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ^ το κάνει και χωρίς να τα σώσει αλλού
madsc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ^ το κάνει και χωρίς να τα σώσει αλλού Πες τα ρε wash να μαθαίνουν κ οι νεότεροι Μετά την εντολή convert το γράμμα του δίσκου/partition που θες να μετατρέψεις. /sc
zanzavar Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ^ το κάνει και χωρίς να τα σώσει αλλού] Επειδή όμως το flash-άκι σου ήταν άδειο όταν το δοκίμασες, να υποθέσω ότι αν υπάρχει κάτι μέσα κατά τη διάρκεια της μετατροπής δε χάνονται. Σωστά?
zanzavar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Στην εικόνα που παραθέτεις με την εντολή convert δεν την τρέχεις για ένα flash drive 4GB? Αυτό λέω! Τα δεδομένα δε χάνονται να υποθέσω, σωστά? edit: ΟΚ, γράψε άκυρο, δε χάνονται τα δεδομένα (έκανα δοκιμή σε ένα παλιό φλασάκι). Παρατήρησα όμως ότι δε μπορείς με την ίδια εντολή να μετατρέψεις το ntfs σε ότι άλλο. Δε τρέχει η εντολή για flash-άκι που έχουν σύστημα αρχείων ntfs. Ισχύει μόνο για fat/fat32
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Βρε τί συμπερασματολογία ειν' τούτη; Η πικ ήταν απ' το γουέμπ :ρ Και ναι τα δεδομένα δεν χάνονται με την μετατροπή - θα του το πρότεινα αν ήταν έτσι...; Και ναι ², το αντίθετο (ntfs->fat) δε μπαίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.