arlondis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Για σε όλους έχω δυο ερώτησης να σας κάνω 1) άνοιξα τον υπολογιστή μου και έβγαλα ότι είχε μέσα για να καθαρίσω τη σκόνη και όταν το ξανά μάζεψα μου βγάζει αυτό όπως είναι στην φωτογραφία μπορείτε να μου πείτε τι έπαθε και πως πόρο να το διορθώσω 2) Έβαλα το πρόγραμμα Vivid Workshop το έκανα κανονικά instal και όταν το ανοίγω γίνετε μπλε οθόνη με κάτι σαν αραβικά γράμματα όπως είναι στην φωτογραφία αυτό μου βγάζει και σε κάποια αλλα προγράμματα τι είναι αυτό? και πως πόρο να το διορθώσω? Ευχάριστο πολύ
orotoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το λάθος που σου βγάζει είναι για το floppy drive. Το φωτάκι του μένει αναμένο συνέχεια? Δές αν έχεις βάλει την καλωδιοταινία του καλά.
arlondis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το καλώδιο το έχω βάλει καλά και το φωτάκι δεν είναι αναμμένο συνεχεια όταν πατάω F1 κανονικά μπαίνει στα windows. ---------- Προσθήκη στις 23:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ---------- τελικά το καλώδιο έφταιγε ευχάριστο πολύ για την βοήθεια
arlondis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 το πρόγραμμα το χρειάζομαι πολύ κάποιος να με βοηθήσει λίγο για την δεύτερη ερώτηση που έκανα
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορεις να μπεις σε safe mode?(F8 συνηθως κατα το boot του pc)
arlondis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ναι μπορώ να μπαίνω εκεί από εκεί δοκίμασα ανοίγει το πρόγραμμα μπορώ να κάνω και όταν ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής να δουλεύει το πρόγραμμα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για το προγραμμα δεν ξερω,θα πρεπει να το ψαξεις λιγο σε σχεση με τα windows που εχεις,καποια αλλη εκδοση κλπ. Προς το παρον απεγκατεστησε το απο safe mode και ελπιζω να επανελθει στα normal του το pc. Πες μας κ τι windows εχεις,μηπως και το χρησιμοποιει καποιος αλλος και σου δωσει feedback.
arlondis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 έχω windows χρ sp3 δεν κατάλαβα όταν λες (Προς το παρον απεγκατεστησε το απο safe mode και ελπιζω να επανελθει στα normal του το pc.) μπορείς να μου το εξηγήσεις ευχάριστο πολύ για την βοήθεια
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τι να εξηγήσει; Μπαίνεις σε safe mode... πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου-> απεγκατάσταση προγραμμάτων και αφαιρείς το προβληματικό πρόγραμμα. Μετά ψάχνεις για κάποια πιο συμβατή έκδοση.
arlondis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ok σας ευχάριστο όλους για την βοήθεια
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τη μπλέ οθόνη στην πετάει μόνο οταν τρέχεις το πρόγραμμα? Τι πρόγραμμα είναι? (το vivid workshop) To windrvNT.sys είναι κάποιος driver που πιθανών έχει κάποιο conflict.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.