Προς το περιεχόμενο

Ασπρα "σπυράκια" κάτω απο το μάτι.

_Marios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις αυτα τα ασπράκια κάτω απο το μάτι που φαινονται αν τα έχετε και εσείς και πώς αντιμετοπίζονται. Πηγα σε δερματολόγο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τίποτα. αλλα σίγουρα ειναι. δεν ειναι φυσιολογικα.

http://i28.tinypic.com/30vhxyr.jpg

Δημοσ.

εγω ειχα δυο μεγαλα......

πηγα στον δερματολογο και με ειπε με τον καιρο θα φυγουν

μετα απο 2 χρονια τελικα ειχαν φυγει

Δημοσ.

Μάριε πιστεύεις πως στο ψυχαγωγικό κομμάτι ενός τεχνολογικού φόρουμ θα λάβεις σωστότερη διάγνωση από αυτή του δερματολόγου σου;

:-)

Δημοσ.

Παιδιά μία λύση βρήκα εγώ.

Dalacin, είναι μία αλοιφή ειδικά για την περίπτωση. Δεν κοστίζει πολλά , μόλις 5 ευρώ. Πάντως κάνει καταπληκτική δουλειά. Φεύγουν μέσα σε λίγες μέρες. Προσοχή μόνο στα μάτια μας!

Δημοσ.

Dalacin, είναι μία αλοιφή ειδικά για την περίπτωση. Δεν κοστίζει πολλά , μόλις 5 ευρώ. Πάντως κάνει καταπληκτική δουλειά. Φεύγουν μέσα σε λίγες μέρες. Προσοχή μόνο στα μάτια μας!

Αυτα οπως στη φωτογραφια? αυτα φευγουν

Δημοσ.

Κλινδαμυκινη ρε μπαγασα? Εβαλες διαγνωση δερματικης λοιμωξης απο τη φωτογραφια?

@topic starter, ξαναδιαβασε αυτο που λεει ο liopyr...

• Moderators
Δημοσ.
ειδικά για την περίπτωση

Η οποια ειναι? Μιλαμε παντα για ενα δερματικο το οποιο βλεπουμε σε μια φωτογραφια που δεν ειναι καν δικη του :lol:

Τοπικ σταρτερ αν αμφιβαλεις για την διαγνωση του δερματολογου σου πηγαινε σε καποιον αλλον, δεν ειναι κακο. Αλλα δεν μπορει να σου ειπε "Δεν ειναι τιποτα φιλε, neeeext". Δεν σου ανεφερε τι ειναι, πως δημιουργειται κλπ?

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις αυτα τα ασπράκια κάτω απο το μάτι που φαινονται αν τα έχετε και εσείς και πώς αντιμετοπίζονται. Πηγα σε δερματολόγο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τίποτα. αλλα σίγουρα ειναι. δεν ειναι φυσιολογικα.

http://i28.tinypic.com/30vhxyr.jpg

Χμμμ, τη βγαζεις δεν τη βγαζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...