anastasisk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια. Το πρόβλημά μου είναι οτι σήμερα που άνοιξα το λαπτοπ μου (Acer Aspire 7736ZG), τα Windows (7 Home Premium) με ειδοποίησαν με το κλασσικό παραθυράκι τους πως το λογισμικό μου δεν είναι έγκυρο κι οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω τα Windows μου.Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατι όταν το πήρα (πριν 3 μήνες περίπου) έκανα οτι διεργασίες κάνει κάποιος όταν αγοράζει νεο λαπτοπ. Ολοκληρώνει το check και αμέσως μετά κάνω (απο μόνος μου) επανεκκίνηση.Όταν άνοιξε ξανά το μηχάνημά μου μου βγάζει έναν πίνακα σχετικά μεγάλο και μου γράφει πως το λογισμικό μου δεν είναι γνήσιο και οτι έχω 2 επιλογές. 1) Λήψη γνήσιου τώρα 2) Να ερωτηθ'ω αργότερα Επέλεξα την δεύτερη επιλογή και εξαφανίστηκε η φωτογραφία απο το desktop μου (έχω πλέον μαυρο background)και στο desktop κάτω δεξιά υπάρχει η εξής φράση:Αυτο το αντίγραφο των Windows δεν είναι γνήσιο. Το λαπτοπ ανοίχτηκε προ 3 εβδομάδων περίπου απο τεχνικούς της Acer επειδή "χτύπησε" η μητρική όπου και αλλάχτηκε. Τί λύση θα μπορούσα να βρω γι' αυτό το πρόβλημα ?
firewalker Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια. Το πρόβλημά μου είναι οτι σήμερα που άνοιξα το λαπτοπ μου (Acer Aspire 7736ZG), τα Windows (7 Home Premium) με ειδοποίησαν με το κλασσικό παραθυράκι τους πως το λογισμικό μου δεν είναι έγκυρο κι οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω τα Windows μου.Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατι όταν το πήρα (πριν 3 μήνες περίπου) έκανα οτι διεργασίες κάνει κάποιος όταν αγοράζει νεο λαπτοπ. Ολοκληρώνει το check και αμέσως μετά κάνω (απο μόνος μου) επανεκκίνηση.Όταν άνοιξε ξανά το μηχάνημά μου μου βγάζει έναν πίνακα σχετικά μεγάλο και μου γράφει πως το λογισμικό μου δεν είναι γνήσιο και οτι έχω 2 επιλογές. 1) Λήψη γνήσιου τώρα 2) Να ερωτηθ'ω αργότερα Επέλεξα την δεύτερη επιλογή και εξαφανίστηκε η φωτογραφία απο το desktop μου (έχω πλέον μαυρο background)και στο desktop κάτω δεξιά υπάρχει η εξής φράση:Αυτο το αντίγραφο των Windows δεν είναι γνήσιο. Το λαπτοπ ανοίχτηκε προ 3 εβδομάδων περίπου απο τεχνικούς της Acer επειδή "χτύπησε" η μητρική όπου και αλλάχτηκε. Τί λύση θα μπορούσα να βρω γι' αυτό το πρόβλημα ? Άλλαξε η μητρική και τα Windows νομίζουν πως είναι σε άλλο μηχάνημα. Κάνε μία ενεργοποίηση τηλεφωνικά εξηγώντας πως έγινε αλλαγή μητρικής.
yiannis2002s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και εμενα μου το εχει πεταξει αυτο κανα 2 φορες...Σε original windows... Ειναι πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν τα εχεις πληρωσει. Αν τα εχεις αυθεντικα δεν εχεις προβλημα κανε ενα ψαξιμο στο site της microsoft και θα βρεις σχετικα ευκολα τι πρεπει να κανεις... Αν ειναι κοποια τοτε θα πρεπει να το ψαξεις λιγο παραπανω...
ariadgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τα Windows (7 Home Premium) με ειδοποίησαν με το κλασσικό παραθυράκι τους πως το λογισμικό μου δεν είναι έγκυρο κι οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω τα Windows μου.Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατι όταν το πήρα (πριν 3 μήνες περίπου) έκανα οτι διεργασίες κάνει κάποιος όταν αγοράζει νεο λαπτοπ.Ολοκληρώνει το check και αμέσως μετά κάνω (απο μόνος μου) επανεκκίνηση.Όταν άνοιξε ξανά το μηχάνημά μου μου βγάζει έναν πίνακα σχετικά μεγάλο και μου γράφει πως το λογισμικό μου δεν είναι γνήσιο και οτι έχω 2 επιλογές. 1) Λήψη γνήσιου τώρα 2) Να ερωτηθ'ω αργότερα Είμαι ηλίθιος...7αρια και σπασμένα δεν γίνεται... Συγνώμη φίλος anastasisk
dimitrisak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι ηλίθιος...7αρια και σπασμένα δεν γίνεται... Συγνώμη φίλος anastasisk γιατι δεν γινεται?
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 7αρια και σπασμένα δεν γίνεται... Ποιος στο είπε αυτό και γιατί τον πίστεψες;
lkastritis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι ηλίθιος...7αρια και σπασμένα δεν γίνεται... Συγνώμη φίλος anastasisk σιιιιγουρααααα .... :lol: εγω που τα εχω παρει απο το γνωστο ιστοτοπο ( you know what i mean ) εδω και κατι αιωνες και δεν μου εχουν πεταξει ποτε για πειρατικο και εσυ που τους τα εσκασες κιολας σου το πεταξε? χαχαχαχαχαχ καλα να παθετε που τους τα ακουμπατε.. χαχαχχ
filip123go Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι ηλίθιος...7αρια και σπασμένα δεν γίνεται... Μια χαρά γίνεται..!!! Να προσέχεις λίγο χρειάζεται μόνο..!! σιιιιγουρααααα .... εγω που τα εχω παρει απο το γνωστο ιστοτοπο ( you know what i mean ) εδω και κατι αιωνες και δεν μου εχουν πεταξει ποτε για πειρατικο και εσυ που τους τα εσκασες κιολας σου το πεταξε? χαχαχαχαχαχ καλα να παθετε που τους τα ακουμπατε.. χαχαχχ Όντως, τραγική ειρωνία
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλαξε η μητρική και τα Windows νομίζουν πως είναι σε άλλο μηχάνημα. Κάνε μία ενεργοποίηση τηλεφωνικά εξηγώντας πως έγινε αλλαγή μητρικής. Δεν χρειαζεται να εξηγησει τιποτα γιατι μιλαει με "μηχανη" μονο.Πληκτρολογεις στο τηλ το installation id και σου δινει νεο κωδικο το μηχανημα που μιλας.
doctor444 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 σιιιιγουρααααα .... :lol: εγω που τα εχω παρει απο το γνωστο ιστοτοπο ( you know what i mean ) εδω και κατι αιωνες και δεν μου εχουν πεταξει ποτε για πειρατικο και εσυ που τους τα εσκασες κιολας σου το πεταξε? χαχαχαχαχαχ καλα να παθετε που τους τα ακουμπατε.. χαχαχχ +1 να'ναι καλά ο ιστοτοπος
popeye68 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημά μου είναι οτι σήμερα που άνοιξα το λαπτοπ μου (Acer Aspire 7736ZG), τα Windows (7 Home Premium) με ειδοποίησαν με το κλασσικό παραθυράκι τους πως το λογισμικό μου δεν είναι έγκυρο κι οτι θα πρέπει να ενεργοποιήσω τα Windows μου. Διάβασε αυτό εδώ μήπως σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.