Προς το περιεχόμενο

κλείδωμα σκληρού δίσκου

silentscream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω έναν WD εξωτερικό σκληρό και το πρόβλημα μου είναι που ο καθένας έχει πρόσβαση και βλέπει οτι έχεις μέσα. Υπάρχει τρόπος να τον κλειδώσω? και αν ναι προτήνετε κάποιο πρόγραμμα, δωρεάν αν γίνεται..

• Moderators
Δημοσ.
Γειά σας. Έχω έναν WD εξωτερικό σκληρό και το πρόβλημα μου είναι που ο καθένας έχει πρόσβαση και βλέπει οτι έχεις μέσα. Υπάρχει τρόπος να τον κλειδώσω? και αν ναι προτήνετε κάποιο πρόγραμμα, δωρεάν αν γίνεται..

Truecrypt all the way.Δωρεαν και χρησιμοτατο.

Δημοσ.

Δεν το δούλεψα ακόμα αλλά φαίνεται πολύ χρήσιμο και αξιόπιστο.

έχω μια απορία όμως;

Κλειδώνω ένα δίσκο ή φάκελο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα σταματήσει να λειτουργεί και δεν υπάρχει για να το κάνω install. τότε τι γίνεται??

μπορώ να ξεκλειδώσω το φάκελο με κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα?

μένω με τον φάκελο κλειδωμένο? δηλαδή στην ουσία κατεστραμμένο?

Ευχαριστώ για την βοήθεια

• Moderators
Δημοσ.

Κλειδώνω ένα δίσκο ή φάκελο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα σταματήσει να λειτουργεί και δεν υπάρχει για να το κάνω install. τότε τι γίνεται??

μπορώ να ξεκλειδώσω το φάκελο με κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα?

μένω με τον φάκελο κλειδωμένο? δηλαδή στην ουσία κατεστραμμένο?

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Κανε τον κοπο να διαβασεις το FAQ του ή ακομα καλυτερα το user guide.Θα βρεις σημαντικες οδηγιες για καθε περιπτωση.

Οσον αφορα την απορια σου,αν χαλασει το installation του truecrypt ή μπορει να μην υπαρχει καν.Μπορεις να κανεις χρηση του portable Truecrypt.

http://www.truecrypt.org/docs/?s=truecrypt-portable

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...