silentscream Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας. Έχω έναν WD εξωτερικό σκληρό και το πρόβλημα μου είναι που ο καθένας έχει πρόσβαση και βλέπει οτι έχεις μέσα. Υπάρχει τρόπος να τον κλειδώσω? και αν ναι προτήνετε κάποιο πρόγραμμα, δωρεάν αν γίνεται..
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας. Έχω έναν WD εξωτερικό σκληρό και το πρόβλημα μου είναι που ο καθένας έχει πρόσβαση και βλέπει οτι έχεις μέσα. Υπάρχει τρόπος να τον κλειδώσω? και αν ναι προτήνετε κάποιο πρόγραμμα, δωρεάν αν γίνεται.. Truecrypt all the way.Δωρεαν και χρησιμοτατο.
silentscream Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το δούλεψα ακόμα αλλά φαίνεται πολύ χρήσιμο και αξιόπιστο. έχω μια απορία όμως; Κλειδώνω ένα δίσκο ή φάκελο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα σταματήσει να λειτουργεί και δεν υπάρχει για να το κάνω install. τότε τι γίνεται?? μπορώ να ξεκλειδώσω το φάκελο με κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα? μένω με τον φάκελο κλειδωμένο? δηλαδή στην ουσία κατεστραμμένο? Ευχαριστώ για την βοήθεια
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κλειδώνω ένα δίσκο ή φάκελο με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν για κάποιο λόγο το πρόγραμμα σταματήσει να λειτουργεί και δεν υπάρχει για να το κάνω install. τότε τι γίνεται?? μπορώ να ξεκλειδώσω το φάκελο με κάποιο παρεμφερές πρόγραμμα? μένω με τον φάκελο κλειδωμένο? δηλαδή στην ουσία κατεστραμμένο? Ευχαριστώ για την βοήθεια Κανε τον κοπο να διαβασεις το FAQ του ή ακομα καλυτερα το user guide.Θα βρεις σημαντικες οδηγιες για καθε περιπτωση. Οσον αφορα την απορια σου,αν χαλασει το installation του truecrypt ή μπορει να μην υπαρχει καν.Μπορεις να κανεις χρηση του portable Truecrypt. http://www.truecrypt.org/docs/?s=truecrypt-portable
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 η allh Λυση που κανω εγω κλειδωνω τα αρχεια μe winrar οποτε ...
BadIronTree Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 το winrar μπορεί να σπάσει το truecrypt pote... μπορείς να κάνεις και fake αρχεία που λειτουργούν σαν φάκελος...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 to winrar οσο ξερω σπαει μονο με brute force (dictionary attack) οποτε .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.