Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θα έπρεπε να ανησυχεί τον SOWHAT, είναι αν θα βρει ταξί σε νορμάλ χρονικό διάστημα, εφόσον το χρειαστεί. Όχι το αν σε μαχαιρώνουν στο σταθμό Λαρίσης μετά από συναυλίες.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σε περιοχή όχι μακριά από το κέντρο... Αλλά δεν βλέπω το νόημα της ερώτησης... Εδώ το Σύνταγμα με την Ομόνοια που είναι 5 βήματα και είναι "άλλος" κόσμος... Και δεν περνάω ποτέ από Σταθμό Λαρίσης...

Αναγνωρίζω ότι πολλοί θα γελάσουν, μάλλον οι περισσότεροι, αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά....

Δεν έχεις δίκιο. Η Ερμού, η αμαλίας η μητροπόλεως, η αιόλου και η αγ. μάρκου είναι άλλος κόσμος. Δηλαδή τα καταστήματα (που έχουν κλείσει τα μισά), τα σουβλατζίδικα και τα σουβενίρ. Όοοοολη η περιοχή γύρω απο αυτούς τους δρόμους τα ίδια σ.... είναι με την ομόνοια. Εντάξει δεν είναι Σωκράτους και Ευριπίδου αλλα μαύρα χάλια είναι όπως και να έχει. Αθηνάς είναι μαύρο χάλι (κυριολεκτικά)

Όπως και Θησείο προς Διονυσίου Αεροπαγήτου είναι μια χαρά. Θησείο προς Ψυρρη/Βοτανικό είναι άστα να πάνε.

Επεξ/σία από Snoob
Απαλειφή αναφοράς σε διαγραμμένο μήνυμα
Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα κ δε γνωριζω,απο το SIN CITY στη Θεμιστοκλεους κοντα στο μετρο Ομονοιας,κατα της 2παρα το βραδυ μετα απο ενα live πως φευγω..?:-D

Αν προλαβω μετρο καλως,αλλιως εχει πιατσα ταξι εκει κοντα?..fix θελω να παω μετα..

Η διαδρομη απο SIN CITY στο μετρο ειναι τοσο χαλια ..οσο τα γυρω στενα της Ομονοιας?

thanks in advance..

Δημοσ.
Επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα κ δε γνωριζω,απο το SIN CITY στη Θεμιστοκλεους κοντα στο μετρο Ομονοιας,κατα της 2παρα το βραδυ μετα απο ενα live πως φευγω..?:-D

Αν προλαβω μετρο καλως,αλλιως εχει πιατσα ταξι εκει κοντα?..fix θελω να παω μετα..

Η διαδρομη απο SIN CITY στο μετρο ειναι τοσο χαλια ..οσο τα γυρω στενα της Ομονοιας?

thanks in advance..

Στην πλατεία ομονοίας έχει πιάτσα. Για τη διαδρομή δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι χάλια. Μια χαρά δρόμος είναι. Κάνα μεθυσμένο μεταλλά μπορεί να πετύχεις, αλλά ως εκεί.

Επίσης, αν η συναυλία είναι Παρασκευή ή Σάββατο, ίσως προλάβεις και μετρό, αυτές τις μέρες σταματάει στις 2.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας, ξεθαβω αυτο το παλιο θέμα γιατι θα ηθελα κι εγω πληροφοριες για την περιοχη σταθμου λαρισης/ αγιου παυλου. Είναι αρκετα σημαντικος ο λογος κι εγω εξαιρετικα εμμονικος και φοβιτσιαρης, οποτε θα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που πραγματικα ξερει. Ξερω οτι εκει δεν ειναι παραδεισος, φανταζομαι οτι δεν θα ειναι και μογκαντίσου

Ευχαριστω πολύ και καλες γιορτες να εχετε!!

:)))

Δημοσ.

Εμ. Οκ. Οποτε ξαναλεω, αν καποιος γνωριζει (τι παιζει με παρκαρισμα, με νυχτα, με safety γενικοτερα) θα το εκτιμουσα να απαντούσε σε αυτο το -ευλογο σχετικα-ερωτημά μου. Σορι, δεν γνωριζω καλα απο κεντρο

Thanx :)

Δημοσ.

Μπες στην ίδια λογική που πας την ίδια ώρα σπίτι σου,όπου και νάναι αυτό.

Όσο είσαι ευάλωτος Πολύδροσο βράδυ,τρεις μονάδες κάτω στο βαθμό επικινδυνότητας θάσαι Ηπείρου+Λιοσίων.

Tip:Οι Αλβανέζοι μετακόμισαν Β.Π.,καλώς τα δεχτήκατε.Διαβάζουμε καθημερινά τα κατορθώματά τους...

Δημοσ.

Δεν μενω βορεια, μενω ερυθρο. Γι αυτο και ρωτω, γιατι ακους, ακους,ακους και μετα ο εγκεφαλος σου τηγανιζεται και δεν ειναι σε θεση ουτε να κρινει ουτε να ξεχωρισει την παπαρολογια. Ομοίως εχω ακουσει ενα σωρο πραγματα γιατην περιοχη (απο σουπερ, μεχρι "προσεχε") αλλα οχι απο ανθρωπους που μενουν, ζουν καθημερινα εκει.

(Και ειπαμε ειμαι λιγο εμμονικος, ολα τα στραβα νομιζω οτι θα μου τυχουν σε ολα τα επιπεδα)

Δημοσ.

Ζω στην περιοχή τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν μου έχει συμβεί προσωπικά απολύτως τίποτα. Φυσικά δεν πάω γυρεύοντας κιόλας. Δεν κυκλοφορώ σε περίεργα στενά στις 2 π.μ, και δεν πάω εκεί που δεν πρέπει. Βολτούλες στην Πλ.Αττικής το βράδυ καλό είναι να αποφεύγονται. Ακριβώς Στ.Λαρίσης είναι και τα γραφεία της Χ.Α. οπότε μάλλον περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι σκουρόχρωμος παρά απο πακιστανούς. Φυσικά πιο πέρα αλλάζει η ιστορία(Λιοσίων, Αχαρνών, Ηπείρου κτλ). Εκεί είναι ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ και ΚΑΜΠΟΥΛ. Δεν είναι υπερβολή.

Δημοσ.

Thanx για το ινφο. Περισσοτερο σκεφτομαι που σκατα θα παρκαρω μιας που το κοντινοτερο παρκινγκ ειναι κανα 6-7λεπτο ποδαροδρομος και δεν ξερω αν λεει τη νυχτα. Ο δρομος που ενδιαφερει εμενα ειναι η ψαρων. Είναι πολυ ζωντανός κεντρικος δρόμος τη μερα, γειτονια,τη νυχτα δεν ξερω.

Thanx thanx thanx :)

Δημοσ.

Η περιοχή είναι λίγο δύσκολη για παρκαρισμα είναι η αλήθεια. Η περιοχή εκεί μεταμορφώνεται κυριολεκτικά. Με το που σκοτεινιάζει...άσε. Καμία απολύτως σχέση με την ημέρα. Βγαίνουν όλες οι συμμορίες μαύρων/μελαμψών. Πέρνα με το αυτοκίνητο κανα βράδυ κατα τις 9-10 να δείς. Το βράδυ δεν θα πήγαινα προς Λιοσίων με τα πόδια με τίποτα. Αν το πάρκινγκ ειναι προς Στ.Λαρίσης ειναι σαφώς καλύτερα.

Δημοσ.

Γενικα η περιοχη καποτε ηταν χαλια μαυρα τωρα εχω ακουσει οτι και καλα εχει φτιαξει γιατι εκει κανουν περιπολιες τα παλικαρια της "ασημενιας χαραυγης" :P

για ευνοητους λογους δεν αναφερω το ονμα τους

Παντος το 2009 που πηγαινα καθημερινα λογο πρρακτικης στον ΟΣΕ τα ειχα δει ολα και αυτο με το οτι εχει κοσμο δεν ισχυει γιατι εχω δει αρκετα σκηνικα με φουλ κοσμο και να κανει φασαρια ενας αλκολικος ή ενα κλεφτρονι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...