Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με την εκκίνηση

dimitriskle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί της εκκίνησης ακούω 3 "μπιπ" ένα αργό και δύο πιο γρήγορα. μπορεί κάποιος να μου πει τι να κοιτάξω???

υγ: μπορεί το πρώτο μπιπ να είναι και το πρώτο μπιπ της εκκίνησης.

Δημοσ.

όχι δεν κάνει τίποτα.απλά μια μαύρη οθόνη. μπορεί το πρώτο μπιπ να ειναι και από την εκκίνηση του bios.είναι ίδιος ο θόρυβος.

Δημοσ.

αυτά τα μπίπ μπορεί να προέρχονται και απο περιφερειακά (όπος hubs)

και εμένα ο υπολογιστής κάνει κάπου στα μπίπ με διάφορους ρυθμούς χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

τώρα σε εσένα μπορεί να είναι και κάποιο πρόβλημα hardware (χτύπα ξύλο)

---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:11 ----------

όχι δεν κάνει τίποτα.απλά μια μαύρη οθόνη. μπορεί το πρώτο μπιπ να ειναι και από την εκκίνηση του bios.είναι ίδιος ο θόρυβος.

εν σου βγάζει ούτε καν το bios :shock:?

Δημοσ.
το manual της μητρικης να δεις τι σημαινουν τα μπιπ

δεν το έχω και δεν ξέρω ακριβός το μοντέλο της. είναι asus.

---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ----------

αυτά τα μπίπ μπορεί να προέρχονται και απο περιφερειακά (όπος hubs)

και εμένα ο υπολογιστής κάνει κάπου στα μπίπ με διάφορους ρυθμούς χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

τώρα σε εσένα μπορεί να είναι και κάποιο πρόβλημα hardware (χτύπα ξύλο)

---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:11 ----------

εν σου βγάζει ούτε καν το bios :shock:?

οχι δεν ξεκινάει καθόλου .σαν να ανοίγω μόνο την οθόνη.

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

ανοιξε το κουτι και δες πανω στη μητρικη το μοντελο της για να κατευασεις απ το νετ το manual

Δημοσ.

άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ. καλύτερα δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις, άμα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική σύνδεσέ εκεί το καλώδιο της οθόνης να δείς άμα θα ανοίξει για να σιγουρευτείς

Δημοσ.
κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ----------

ανοιξε το κουτι και δες πανω στη μητρικη το μοντελο της για να κατευασεις απ το νετ το manual

ελπίζω πως δεν είναι η κάρτα γραφικών.

θα δω αύριο το μοντέλο και θα ψάξω για το manual.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. για ότι νεότερο θα απαντήσω αύριο βράδυ

Δημοσ.
άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ

καθε μητρικη εχει δικους της κωδικους στα μπιπ γιαυτο του ειπα να δει το manual;)

Δημοσ.
άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ. καλύτερα δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις, άμα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική σύνδεσέ εκεί το καλώδιο της οθόνης να δείς άμα θα ανοίξει για να σιγουρευτείς

η κάρτα γραφικών είναι της nvidia 7600 gt στα 256.θα τα δοκιμάσω αύριο.

Δημοσ.
πως να το κάνει εφόσον δεν ανοίγει καν:-(:-(

ΜΑ απ τον υπολογιστη που μας γραφει τωρα φυσικα :-D:-D:-D

edit

λαθος θελω υπνο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...