dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα.το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί της εκκίνησης ακούω 3 "μπιπ" ένα αργό και δύο πιο γρήγορα. μπορεί κάποιος να μου πει τι να κοιτάξω??? υγ: μπορεί το πρώτο μπιπ να είναι και το πρώτο μπιπ της εκκίνησης.
Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος να μου πει τι να κοιτάξω??? το manual της μητρικης να δεις τι σημαινουν τα μπιπ
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δεν κάνει τίποτα.απλά μια μαύρη οθόνη. μπορεί το πρώτο μπιπ να ειναι και από την εκκίνηση του bios.είναι ίδιος ο θόρυβος.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 αυτά τα μπίπ μπορεί να προέρχονται και απο περιφερειακά (όπος hubs) και εμένα ο υπολογιστής κάνει κάπου στα μπίπ με διάφορους ρυθμούς χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. τώρα σε εσένα μπορεί να είναι και κάποιο πρόβλημα hardware (χτύπα ξύλο) ---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:11 ---------- όχι δεν κάνει τίποτα.απλά μια μαύρη οθόνη. μπορεί το πρώτο μπιπ να ειναι και από την εκκίνηση του bios.είναι ίδιος ο θόρυβος. εν σου βγάζει ούτε καν το bios ?
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 το manual της μητρικης να δεις τι σημαινουν τα μπιπ δεν το έχω και δεν ξέρω ακριβός το μοντέλο της. είναι asus. ---------- Προσθήκη στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ---------- αυτά τα μπίπ μπορεί να προέρχονται και απο περιφερειακά (όπος hubs)και εμένα ο υπολογιστής κάνει κάπου στα μπίπ με διάφορους ρυθμούς χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. τώρα σε εσένα μπορεί να είναι και κάποιο πρόβλημα hardware (χτύπα ξύλο) ---------- Προσθήκη στις 00:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:11 ---------- εν σου βγάζει ούτε καν το bios ? οχι δεν ξεκινάει καθόλου .σαν να ανοίγω μόνο την οθόνη.
Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων ---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ---------- ανοιξε το κουτι και δες πανω στη μητρικη το μοντελο της για να κατευασεις απ το νετ το manual
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ. καλύτερα δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις, άμα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική σύνδεσέ εκεί το καλώδιο της οθόνης να δείς άμα θα ανοίξει για να σιγουρευτείς
Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ή κατευασε το everest και δες το μοντελο
LeoNaXe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ή κατευασε το everest και δες το μοντελο πως να το κάνει εφόσον δεν ανοίγει καν:-(
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 κατα πασα πιθανοτητα εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων ---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:14 ---------- ανοιξε το κουτι και δες πανω στη μητρικη το μοντελο της για να κατευασεις απ το νετ το manual ελπίζω πως δεν είναι η κάρτα γραφικών. θα δω αύριο το μοντέλο και θα ψάξω για το manual. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. για ότι νεότερο θα απαντήσω αύριο βράδυ
Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ καθε μητρικη εχει δικους της κωδικους στα μπιπ γιαυτο του ειπα να δει το manual;)
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 άμα ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ένα συνεχόμενο μπιπ. καλύτερα δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις, άμα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική σύνδεσέ εκεί το καλώδιο της οθόνης να δείς άμα θα ανοίξει για να σιγουρευτείς η κάρτα γραφικών είναι της nvidia 7600 gt στα 256.θα τα δοκιμάσω αύριο.
Tompgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πως να το κάνει εφόσον δεν ανοίγει καν:-( ΜΑ απ τον υπολογιστη που μας γραφει τωρα φυσικα :-D:-D edit λαθος θελω υπνο
dimitriskle Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΑ απ τον υπολογιστη που μας γραφει τωρα φυσικα :-D:-D edit λαθος θελω υπνο ναι αλλα δεν μπορω να το βαλω στο χαλασμενο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.