Προς το περιεχόμενο

Ποια συνδεση ειναι καλυτερα να βαλω?Φοιτητης,Θεσσαλονικη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω θεσσαλονίκη,στάση ευζώνων στη βασ.όλγας, λιγο πιο κατω απο γαλλ. ινστιτούτο.Ποια εταιρια ειναι καλύτερα να βαλω;Η hol με 15euro λεει;Για την wind τι λετε παιδια;Εχει μια πολυ καλη προσφορα αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη.....

Δημοσ.

Καλημέρα, για την περιοχή εκεί κάτω δεν ξέρω - γιατί δεν ξέρω πόσο μακρυά είναι το κέντρο της Hol από το σπίτι σου , αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την Hol και να κάνεις μια ερώτηση! Εγώ μένω Άνω τούμπα , ρώτησα εδώ κοντά σε ένα Internet Cafe και μου είπαν ότι έχουν Hol πήρα και εγώ τηλέφωνο στην εταιρία και μου είπαν ότι είμαι 400 μέτρα μακρυά από το μακρυά από το δίκτυο και έτσι την έβαλαν πολλή καλή εξυπηρέτηση και η ταχύτητα της γραμμής είναι άριστη είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν που είχα πριν στην Forthnet;)

Για την Wind τώρα δεν ξέρω να σου πω :o

Δημοσ.
Εγώ πάλι θα σου πω τι να ΜΗΝ βάλεις : Forthnet

Γιατί; Πρόσφατα αναβαθμίστηκε και η διασύνδεση με το εξωτερικό και στο adslgr διαβάζω ότι έχει στρώσει γενικά το δίκτυο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί; Πρόσφατα αναβαθμίστηκε και η διασύνδεση με το εξωτερικό και στο adslgr διαβάζω ότι έχει στρώσει γενικά το δίκτυο.

H αναβάθμιση των 5gbit ήταν σαν να μην έγινε μιας και τα κυκλώματα της Forthnet είναι τελείως αναξιόπιστα. Tην προηγούμενη βδομάδα έγινε ο χαμός και πάλι, κόπηκε οπτική ίνα (για 6η φορά από τον Ιούνιο), έπεσαν κυκλώματα με εξωτερικό (πέρασαν τις 40 φορές), οι ώρες αιχμής ειδικά των Σ/Κ είναι ΑΠΑΛΕΥΤΕΣ όσο αναφορά τα pings (το tool του Parsifal βαράει πάνω από 210ms ενώ το normal είναι 140) και το browsing (σε σχέση με ΟΤΕ). Θα ήθελα να δω που διάβασες ότι έστρωσε το δίκτυο της, για χρονικό διάστημα της προκοπής βέβαια όχι 2-3 μέρες...

Δημοσ.

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Είχε κάποια θέματα αλλά τώρα είναι τζετ. Εγώ πήρα και λίγο σε ταχύτητα μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι δεν είναι τώρα τραγικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι γενικώς τραγικά...

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3699511&postcount=3103

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3699620&postcount=3116

240ms average ping! όταν το normal της Forthnet σε interleaved path είναι στα 135-140ms (και του ΟΤΕ στα 115-120ms). Επίσης βλέπουμε πόσο πεσμένα είναι τα downloads με εξωτερικό, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!

και πολλά άλλα παραδείγματα, όποιος έχει την όρεξη και την τεράστια υπομονή υπάρχουν topics στο adslgr με άπειρα posts τις μέρες που πέφτουν τα κυκλώματα και κόβονται οι οπτικές ίνες...

αλλά ξέχασα αυτές τις μέρες/ώρες εσείς δεν είστε online...

μια απορία, έχετε 8πύρηνους?

Δημοσ.

Δες εδώ αυτά που είχαν πέσει την προηγούμενη βδομάδα σήμερα δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και στις ώρες αιχμής. Μακάρι να έχει φτιάξει το πράγμα, εγώ αισιοδοξώ :-D

Δημοσ.
το ότι δεν είναι τώρα τραγικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι γενικώς τραγικά...

http://www.adslgr.com/forum/showpost...postcount=3103

http://www.adslgr.com/forum/showpost...postcount=3116

240ms average ping! όταν το normal της Forthnet σε interleaved path είναι στα 135-140ms (και του ΟΤΕ στα 115-120ms). Επίσης βλέπουμε πόσο πεσμένα είναι τα downloads με εξωτερικό, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!

και πολλά άλλα παραδείγματα, όποιος έχει την όρεξη και την τεράστια υπομονή υπάρχουν topics στο adslgr με άπειρα posts τις μέρες που πέφτουν τα κυκλώματα και κόβονται οι οπτικές ίνες...

αλλά ξέχασα αυτές τις μέρες/ώρες εσείς δεν είστε online...

μια απορία, έχετε 8πύρηνους?

Ποιοι εμείς?

Γνωριζόμαστε κι από χθές?

Αυτό σου λέει κάτι :

972051966.png

37 ms?

Συγγνώμη που έχω δουλεία και γυράνω στο σπίτι μου τα βράδυα και δεν κοιτάω τα Pings μου κάθε τόσο για να δω αν πέσανε ή όχι!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό σου λέει κάτι :

972051966.png

37 ms?

Συγγνώμη που έχω δουλεία και γυράνω στο σπίτι μου τα βράδυα και δεν κοιτάω τα Pings μου κάθε τόσο για να δω αν πέσανε ή όχι!

Όχι δεν μου λέει κάτι γιατί πρώτον ο server βρίσκεται εντός Ελλάδας, άρα δεν είναι και κάποιο επίτευγμα να πιάσεις ταχύτητα με αυτόν και δεύτερον διότι το speedtest.net χρησιμοποιεί ΠΟΛΛΑΠΛΑ και όχι single connections στα test του με αποτέλεσμα τα συμπεράσματα να μην είναι αξιόπιστα ακόμα και για server του εξωτερικού. Επιπλέον τα 37ms για server εντός Αθήνας είναι ΤΡΑΓΙΚΑ!

972069659.png

11ms παρακαλώ και χωρίς να είμαι σε Fastpath, δλδ 6-7ms με τους ελληνικούς ISPs, έτσι για να βλέπεις διαφορά από τη Forthnet

Για ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ speedtest χρησιμοποιείς αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380172

Όταν λείπεις λοιπόν το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας από τη γραμμή σου, είτε βρίσκεται στη δουλειά είτε στο σπίτι, δεν μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για το πως συμπεριφέρεται η γραμμή και ο ISP άρα η εντυπώσεις/εμπειρία σου δεν λένε και κάτι...

Δημοσ.
Όταν λείπεις λοιπόν το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας από τη γραμμή σου, είτε βρίσκεται στη δουλειά είτε στο σπίτι, δεν μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για το πως συμπεριφέρεται η γραμμή και ο ISP άρα η εντυπώσεις/εμπειρία σου δεν λένε και κάτι...

Να σταματήσουμε να γράφουμε δηλαδή όσοι δουλεύουμε; Νομίζω πως έχει ένα μικρό προβληματάκι ο συλλογισμός σου..φιλικά πάντα....:X

• Super Moderators
Δημοσ.
Να σταματήσουμε να γράφουμε δηλαδή όσοι δουλεύουμε; Νομίζω πως έχει ένα μικρό προβληματάκι ο συλλογισμός σου..φιλικά πάντα....:X

Είδες πουθενά να λέω να σταματήσετε να γράφετε?

Aν θέλετε να είστε σωστοί πρέπει να αναφέρετε τις συγκεκριμένες ώρες/μέρες, το είδος της χρήσης και μια αξιοπρεπή τεκμηρίωση με result ενός speedtest tool όπως του Parsifal ή του nnn από το adslgr.com. Tο να μου λέει κάποιος ότι ο X πάροχος είναι μια χαρά τα ξημερώματα ή πρωί πρωί, αλλά όχι τα απογεύματα ή στις ώρες αιχμής που είναι και οι πιο σημαντικές τι συμπέρασμα να βγάλει κάποιος που θέλει να τον επιλέξει?

Για παράδειγμα, τα τελευταία απογεύματα των Σ/Κ η Forthnet δεν παλεύεται, τα pings πάνε στα ουράνια (τα speedtests tools που ανέφερα το δείχνουν εμφανέστατα), φαίνονται τα μπουκωμένα/πεσμένα κυκλώματα (στο smokeping tool), το να λέμε ότι είναι μια χαρά επειδή είμαστε online άλλες ώρες είναι παραπληροφόρηση η οποία κοστίζει σε κάποιους που σκέφτονται να πανε Forthnet...

Δημοσ.

Εγώ πάλι νόμιζα ότι ο καθένας λέει τη γνώμη του ελεύθερα και δεν είναι εδώ ανακριτική εποτροπή που πρέπει να δίνω τεκμήρια ακόμη και για την ώρα που κάθομαι στον υπολογιστή μου. Σόρρυ αλλά αν πάω τουαλέτα και έχω αποσύνδεση και επανασύνδεση δε θα το καταλάβω, τι να κάνω?

Όπως και να έχει δεν γνωρίζω πολλά και χρησιμοποιώ ότι βρίσκω για να τεστάρω, και απλά παραθέτω αποτελέσματα. Αξιόπιστα ή μη δεν ξέρω. Ο καθένας κρίνει γαι τον εαυτό του. Όπως και ο καθένας διαλέγει πάροχο μόνος του, κι όχι γιατί του το είπα εγώ ή εσύ όποιος άλλος. Απλά σελλέγει πληροφορίες και κρίνει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...