Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Cisco Linksys WAG120N

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποο θα τρελαθώ...σοβαρή πολύ αυτή η netgear!!!

Πήρα την καρτούλα άνετα και ωραία...την έβαλα μια χαρά....

και δεν έχουν driver για windows 7!!!!Το cd που χει μαζί κάνει έως και για vista,και στην σελίδα τουσ δεν έχουν κανένα driver για 7.....ελεος!!!

Λένε απλά ότι κάνει μόνο του την εγκατάσταση,πράγμα που δεν γίνεται σ´εμένα!!

Τι να κάνω καμιά ιδέα???

απο το device manager βαλτην να ψαξει στο Net για drivers και να κανει μονη της εγκατασταση η κανε windows update να δεις αν θα βρει κατι.αν λενε οτι γινεται μονη της δυσκολο να μην γινεται.ο αδερφος μου εχει μια netgear δεν θυμαμαι ποια αλλα νομιζω περασε drivers για τα 7αρια.των vista δεν κανουν?

Δημοσ.
απο το device manager βαλτην να ψαξει στο Net για drivers και να κανει μονη της εγκατασταση η κανε windows update να δεις αν θα βρει κατι.αν λενε οτι γινεται μονη της δυσκολο να μην γινεται.ο αδερφος μου εχει μια netgear δεν θυμαμαι ποια αλλα νομιζω περασε drivers για τα 7αρια.των vista δεν κανουν?

Όχι δεν κάνουν δυστυχώς...

Μα πως να το βάλω στο νετ δεν έχω ίντερνετ...(τώρα είμαι από iphone)

Συνδεόμουν με ένα άλλο μοντεμάκι και τώρα βρήκε να χαλάσει..την ατυχία μου μέσα!!

Αν καταφέρω και συνδεθώ θα φτιάξει σίγουρα λες?

Δημοσ.

νομιζα οτι εμπαινες με καλωιδο τωρα εστω προσωρινα.δεν ξερω αν θα πιασει αλλα δοκιμασε το καλου κακου.δεν πιστευω να ειναι καμια εκδοση windows πειραγμενη που εχουν ξηλωσει τιποτα drivers απο μεσα για να ειναι compact

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εχθές αγόρασα και γω αυτο το φανταστικο router!,,,@(#*!

ενώ μου γράφει οτί συγχρονίζω με 11111kb/s το torrent δεν ανεβαίνει πανω από 80kb/s (full seeding) ...ούτε την σελίδα του φόρουμ δεν μου άνοιγε...

υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ρυθμίσεων του modem?...

ή να το αλλάξω τωρα που προλαβαίνω χD!

υ.γ έχω forthnet (το αναφέρω γιατί ένας φιλος έγραψε οτί to routeraki εχει θεμα με την εταιρία)

Δημοσ.

δοκιμασε firmware update.δοκιμασε με ethernet Οχι με καλωδιο και δοκιμασε απο καποιο Ftp server ανεβασμα και κατεβασμα.με το previous router επαιζες κανονικα?

Δημοσ.
δοκιμασε firmware update.δοκιμασε με ethernet Οχι με καλωδιο και δοκιμασε απο καποιο Ftp server ανεβασμα και κατεβασμα.με το previous router επαιζες κανονικα?

το pc το έχω συνδεδεμένο με το εργοστασιακό ethernet που είχε το router,

δεν έκανα ακόμα firmware update αλλα στο test που έτρεξα σε ftp server

το αποτέλεσμα ήταν το εξής

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 874.16Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 2.27kb/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως γινεν αυτό??!!

μετά από ενα restart ανέβηκε στα 33kb/s...ότι να ναι!....

με το previous router ( ένα speetouch)αν και ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί δεν είχε καν wifi μια μόνο θύρα εξόδου ethernet χτές το βράδυ απογοητευμένος από το καινιούργιο router

έκανα μία σύγκριση στο ίδιο torent που κατέβαζα και έπιασα 1103kbs!!

Δημοσ.

kane firmware update και β.αυτο που εκανες δεν ειναι ftp test αλλα speedtest .ftp θα κανεις σε καποιον server με filezilla πχ η cute ftp.επισης στα ποσα συγχρονιζεις με το Linksys?

Δημοσ.
Καλησπέρα, εχθές αγόρασα και γω αυτο το φανταστικο router!,,,@(#*!

ενώ μου γράφει οτί συγχρονίζω με 11111kb/s το torrent δεν ανεβαίνει πανω από 80kb/s (full seeding) ...ούτε την σελίδα του φόρουμ δεν μου άνοιγε...

)

και επισης κατι εχεις μπερδεψει.συγχρονιζεις στα 11111 στο down οποτε σε ΚΑΤΕΒΑΣΜΑKAI OXI SE SEEDING θα πρεπει να εχεις 1000 περιπου.σε ανεβασμα θα εχεις maximum 100 με 110 μια που στο Upload συγχρονιζεις στο 1 Mbit.επισης δεν θα seedareis full και θα προσπαθεις ταυτοχρονα να κανεις μεγαλα download διοτι οταν seedareis full στο down θα σουρνεσα λογω πολλων connections κτλ.οποτε οταν θες να ανεβασεις και να κανεις και surfing θαπεριοριζεις το upload.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ρωτησω καποια πραγματα. Εχω σαν παροχο conn-x τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου (24ρα ειναι) ειναι τα εξης:

Downstream Upstream

SNR Margin: 8.5 12.8 db

Line Attenuation:38.4 23.2 db

Data Rate: 7363 863 kbps

Οπως παρατηρειτε ειναι πολυ μετρια η γραμμη μου. Εχω το bautec για την ωρα αλλα επειδη κανει πολλες αποσυνδεσεις σκεφτηκα να παρω καποιο πιο σταθερο router. Στην αρχη σκεφτηκα να παρω το Thomson tg585v7 απο τον Οτε που εχω ακουσει καλα λογια. Με λιγο περισσοτερο ψαξιμο βρηκα το συγκεκριμενο linksys το οποιο ειναι σε καλη τιμη (52,5 euro). Ειδα ομως τα σχολια στο συγκεκριμενο thread και μαλιστα οτι ειναι ευαισθητο σε attenuation και με βαλατε σε σκεψεις.. Αξιζει να παρω το συγκεκριμενο router ή στα ιδια λεφτα μπορω να βρω κατι καλυτερο??

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Με 40 attenuation δεν θα παιρνα Linksys.το thomson ειναι μια πολυ καλη επιλογη.δεν εχει τα τρελα feautures και δεν ειναι το τελειο ρουτερ αλλα ειναι πολυ σταθερο.αλλιως σε κατι λιγοτερο σταθερο αλλα καλυτερο απο Linksys Κανα Netgear.το linksys Με το πολυ attenuation δεν τα παει καλα αν και το καλο ειναι οτι επειδη εχεις οτενετ εχεις 9 Margin

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Πλεον τα linksys τα εχω αποκλεισει με αυτα που εχω διαβασει εδω. Ειμαι μεταξυ Thomson και Netgear. Εχεις να προτεινεις καποιο Netgear μεταξυ 50-60 euro?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...