Locke_John Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδια, εχω ενα dvd που θελω να ανεβασω καπου για να στειλω σε μερικους φιλους. ομως στο mediafire και στο rapidshare μου βαζει οριο καποια MB. εγω το εχω σε 4 μερη των 0.99 gb έκαστο. κανεις ιδέα ? αλλο site σχετικό ?
Philcore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε με το Dropbox,ίσως να γίνεται https://www.dropbox.com/
GreekG33k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον dropbox.com αλλά και αφτό έχει όριο 2gb ανα λογαριασμό οπότε ή κάνεις 2-3 λογαριασμόυς ή το χωρίζεις σε κομμάτια 100/200mb και το ανεβαζεις rapidshare, mediafire, megaupload κλπ.
Locke_John Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον dropbox.com αλλά και αφτό έχει όριο 2gb ανα λογαριασμό οπότε ή κάνεις 2-3 λογαριασμόυς ή το χωρίζεις σε κομμάτια 100/200mb και το ανεβαζεις rapidshare, mediafire, megaupload κλπ. πως το χωριζω σε κομματια ενα αρχειο 0.99 gb ?
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μη δουλέψεις στα υπάρχοντα κομμάτια! Από αυτά, ξαναδημιούργησε το αρχικό περιεχόμενο σε έναν κατάλογο του σκληρού δίσκου σου. Κατόπιν, αυτό το αρχικό περιεχόμενο το κόβεις σε νέα κομμάτια που θα έχουν το κατάλληλο μέγεθος (π.χ. για υπηρεσίες file hosting με όριο 200MB/αρχείο, εσύ βάλε 199MB για σιγουριά). Μπορείς να κάνεις αυτήν τη δουλειά με κάποιο πρόγραμμα-archiver. Αν δεν έχεις, προτείνω το δωρεάν 7-Zip...
orotoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πιο βαβούρα όμως είναι αυτό και θα πεδευτούν και πιο πολύ οι φίλοι σου ειδικά αν δεν έχουν λογαριασμό στο rapidshare ή οπου το ανεβάσεις. Ή κάνε 2 λογαριασμούς στο dropbox ή βάλε κανα ftp server στο pc σου, ή κάντο torrent.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να επιλέξεις να ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις upload για κανά 2 μέρες για να μπορέσεις να το ανεβάσεις όλο (φαντάζομαι 4.7GB). Καλύτερα να το αντιγράψεις σε όσα dvd θέλεις και να το στείλεις με το ταχυδρομείο σαν απλή επιστολή. Πήγαινε ΕΔΩ και βάλε το μέγεθος και την ταχύτητα upload που έχεις και θα σου δώσει τον χρόνο που θα χρειαστεί. Π.χ. για 4.7GB (ένα πλήρες DVD5) με ταχύτητα 512Kbps upload θα χρειαστείς 22 ώρες σε τέλειες συνθήκες. Αν βάλεις μέσα κανένα σφάλμα, κάποια αρχεία που δεν θα ανεβούν σωστά και θα χρειαστούν re-up, κανένα drop στην ταχύτητα κτλ, βάλε 25-30 ώρες για να είσαι μέσα. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, μπορείς με το winrar να το κάνεις split σε αρχεία των 200ΜΒ (επέλεξε χωρίς συμπίεση, δεν θα κερδίσεις τίποτα έτσι κι αλλιώς). Μετά ανέβασέ τα όπου θέλεις. Δοκίμασε www.Megaupload.com, www.Rapidshare.com, www.mediafire.com (σε όλα μπορείς να κάνεις free account). Προτείνω το 1ο ή το 3ο γιατί δεν έχουν waiting ανάμεσα στα downloads και δεν θα εκνευριστούν οι φίλοι σου.
jakegate7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 πιστεύω ότι με torrent (θα ενεργοποιήσεις το super seeding ) θα έχεις πιο γρήγορα αποτελέσματα και θα γλιτώσεις την βαβούρα να το σπάσεις σε κομμάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.