Petrosthekaf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, γειά σας Θέλω να κάνω το εξής: Η κοπέλα μου, έχει την Τρίτη γενέθλια. Εκτός των δώρων και λοιπών τετριμμένων, και μιας και χειριζόμαστε τον ίδιο υπολογιστή (ένα Laptop), θα φροντίσω την Τρίτη το πρωί να τον ανοίξει αυτή πρώτη. Θέλω λοιπόν, καθώς θα τον ανοίξει, να ξεπροβάλλει ένα μήνυμα, αμέσως μετά την έναρξη των Windows, το οποίο θα έχω συντάξει εγώ εκ των προτέρων, το οποίο θα περιέχει κάποια "Χρόνια πολλά", κάποιο μήνυμα, εν πάση περιπτώσει, σε μορφή text ή, ξέρω γω, Word...Κάτι, δηλ. σαν έκπληξη, που δεν θα το περιμένει, μιας και όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή, έχουμε συγκεκριμένη εικόνα, ας πούμε, του τι θα αντικρύσουμε. Έτσι, όταν ξεπεταχτεί αυτό το μήνυμα...απ' το πουθενά, θα είναι κάτι δηλωτικό, ας πούμε, της φροντίδας και της έννοιας που της έχω... Τι λέτε, γίνεται; Ξέρω ότι εσείς γνωρίζετε πολλά πράγματα για τους υπολογιστές, οπότε θα μπορούσατε να με κατευθύνετε πρός την κατεύθυνση που σκέφτομαι Εξ άλλου...ο σκοπός είναι ευγενικός, δε νομίζετε; Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, για όποια συνεισφορά σας. Πέτρος
alquiii Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 δεσ εδω : http://www.windowsvalley.com/how-to-change-welcomelogon-screen-background-without-the-use-of-third-party-software/
Traumatias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο απλό δεν θα ήταν να πας στη ζωγραφική, αντί για ζωγραφιά να συντάξεις το κείμενο και ύστερα την εικόνα που δημιούργησες να την βάλεις ως ''φόντο επιφάνειας εργασίας''. Όχι μόνο αυτό αλλά μιας και είναι ζωγραφική μπορείς να παίξεις και λίγο δηλαδή να κάνεις αντιγραφή-επικόλληση κάποια εικόνα κτλ
Petrosthekaf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Α, ωραία! Θα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά! Πέτρος
elven Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 τι windows έχεις; θα μπορούσες να αλλάξεις και τη logon screen Logon Screen
lexmark Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Ή γραφεις σε word το κειμενο σου, πετας καμια εικονιτσα μεσα με λουλουδακια, αρκουδακια κτλ, το σωζεις καπου στο c: και πετας μια συντομευση του στην εκκινηση απο το μενου εναρξη. Να σου ζησει.
Petrosthekaf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους Και για τις συμβουλές και για τις ευχές! Τελικά, κάποιες φορές, υπάρχει πολλή βοήθεια διαθέσιμη. Αρκεί να ξέρεις να τη ζητήσεις... Να είστε καλά Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.