karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν είμαι και σε πολύ σόι φάση για να διαβάζω Μπάια - κι απ΄τη στιγμή που είναι απλά το hotkey μωρέ, οκ, θα ζήσεις και χωρίς αυτό,,,αλλά κάποια στιγμή που θα συνδεθώ με το κεφάλι μου θα τις τσεκάρω μπας και μου 'ρθει καμμιά έμπνευση να σου πω... οκκκκκκκκκκκκκκ! Ευχαριστώ πολύ πάντως για όλα
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παρακαλώ, αν και παίζει να είναι το πιο τζάμπα ευχαριστώ που έχω εισπράξει, μιας και στην ουσία δεν βοήθησα σε κάτι...
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παρακαλώ, αν και παίζει να είναι το πιο τζάμπα ευχαριστώ που έχω εισπράξει, μιας και στην ουσία δεν βοήθησα σε κάτι... Και μόνο ο χρόνος που αφιέρωσες αξίζει ευχαριστώ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 (Να 'σαι καλά, είσαι πολύ ευγενική) ...το μανουάλι της μητρικής, το κοιτάξαμε αν αναφέρει χότκη δυνατότητα του Μπάιου; (λεπτομέρειες εννοώ, διότι το περί PS2 φυσικά και υπάρχει). Και α, είχες γράψει ότι είχες βάλει PS2 πληκτρολόγιο. Σε PS2 θύρα όμως; Ή με αντάπτορα, σε USB...; (αν ναι, το PS2 keyb μάλλον θέλει να μπει σε PS2 θύρα)
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ...το μανουάλι της μητρικής, το κοιτάξαμε αν αναφέρει χότκη δυνατότητα του Μπάιου; (λεπτομέρειες εννοώ, διότι το περί PS2 φυσικά και υπάρχει). Το μανιουάλι θα ψάξω να το βρω και σε ενημερώνω. Και α, είχες γράψει ότι είχες βάλει PS2 πληκτρολόγιο. Σε PS2 θύρα όμως; Ή με αντάπτορα, σε USB...; (αν ναι, το PS2 keyb μάλλον θέλει να μπει σε PS2 θύρα) Σε PS2 το έχω συνδέσει.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σε PS2 το έχω συνδέσει. Πες του πισιού ότι άμα το πετύχω πουθενά, θα το δείρω.
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πες του πισιού ότι άμα το πετύχω πουθενά, θα το δείρω. ---------- Προσθήκη στις 15:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- i am back! Μανιουάλι δέ βρήκα . Μάλλον δεν είχε μέσα η συσκευασία, βρήκα για οθόνη, βρήκα συμφωνίες άδειας λογισμικού Dell κλπ αλλά μανιουάλι μητρικής no
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και το σίτε (κατά karmen) της μητρικής, γιατί υπάρχει; (Κατέβασέ το από 'κει σε πουντουφού)
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και το σίτε (κατά karmen) της μητρικής, γιατί υπάρχει; (Κατέβασέ το από 'κει σε πουντουφού) Εκεί είμαι! Αμέσως να πεις την κακία σου
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ...ποιά κακία ωρέ; Πάρε άδεια λέμεεεεεε. Ούτε πλακίτσα δε σηκώνεις; ---------- Προσθήκη στις 16:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:01 ---------- Εγώ παραιτούμαι! Το μόνο που βρήκα του στυλ wake up είναι αυτό Resume PS2 (Default: Enabled) Allows the computer to wake up from an activity on a PS2 device. Και το οποίο το έχω στο enable. Δεν βρήκα τίποτα σε hotkey κλπ Άστο μάλλον το pc θέλει το ανάβω κάθε πρωί αυτοπροσώπως. :lol:
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά το μόνο που μένει είναι είτε κα'να reset το BIOS να κάνεις (ΜΠΑΣ και), ή και τσέκαρε στη σελίδα με τα updates που τυχόν υπάρχουν γι' αυτό, αν είναι known issue και το διορθώσανε... (...ο πληκτρολόγιος, δουλεύει κατά τ' άλλα; )
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Βασικά το μόνο που μένει είναι είτε κα'να reset το BIOS να κάνεις (ΜΠΑΣ και), ή και τσέκαρε στη σελίδα με τα updates που τυχόν υπάρχουν γι' αυτό, αν είναι known issue και το διορθώσανε... (...ο πληκτρολόγιος, δουλεύει κατά τ' άλλα; ) ok τσεκάρω καταρχήν τα updates και για το reset το σκέφτομαι after. Ναι ο πληκτρολόγιος και ο πόντικας λειτουργούν άψογα.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 και για το reset το σκέφτομαι after Σωστότατη (...πάντως, αρκεί να σιγουρέψεις τις ρυθμίσεις που έχει τώρα, για να το ξανασετάρεις όπως ήταν πριν, αν τελικά κάνεις το reset)
xipnios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 2 μακρια καλωδια κουμπωμα οι μια ακρη του καθε καλωδιου στην μητρικη εκει που κουμπωνει τωρα το κουμπι του power switch. περασμα με τροπο και ασφαλεια εξω απο το κουτι και αμολα καλουμπα μεχρι το κομοδινο. οποτε καθε πρωι θα δαγκωνεις τις αλλες 2 ακρες οπως εκανε ο αναρχας στην μεγαλη των μπατσων σχολη στην μιζα του αυτοκινητου. θα σου κανει και ενα μαλλι (μη φοβασαι το εκανα καθημερινα). Μαϊ νειμ ιζ μαγκαϊβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.