karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 2 μακρια καλωδια κουμπωμα οι μια ακρη του καθε καλωδιου στην μητρικη εκει που κουμπωνει τωρα το κουμπι του power switch. περασμα με τροπο και ασφαλεια εξω απο το κουτι και αμολα καλουμπα μεχρι το κομοδινο. οποτε καθε πρωι θα δαγκωνεις τις αλλες 2 ακρες οπως εκανε ο αναρχας στην μεγαλη των μπατσων σχολη στην μιζα του αυτοκινητου. θα σου κανει και ενα μαλλι (μη φοβασαι το εκανα καθημερινα). Μαϊ νειμ ιζ μαγκαϊβερ Και μετά;; αυτό;; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-22tna7KHzI]http://www.youtube.com/watch?v=-22tna7KHzI[/ame] Μαϊ νειμ ιζ Οσάμα Μπιν Λάντεν :lol::lol::lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ---------- (...πάντως, αρκεί να σιγουρέψεις τις ρυθμίσεις που έχει τώρα, για να το ξανασετάρεις όπως ήταν πριν, αν τελικά κάνεις το reset) Ε ναι αυτό εννοείται! Αλλά έκανα άλλη μαγκιά. Μπήκα με το κωδικό προϊόντος στη dell, με σύνδεσαν στο τεχνικό τμήμα εδώ στην Ελλάδα και θα επικοινωνήσουν μαζί μου για το θέμα αύριο καθώς σήμερα δεν τους πρόλαβα στο τσακ (5 κλείνουν γμτ). Σε κρατάω ενήμερο. Many thanks again indiaman
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και μετά;; αυτό;; Μαϊ νειμ ιζ Οσάμα Μπιν Λάντεν :lol::lol::lol::lol: ...ίζεντ γιορ νέιμ Φιλ Σπέκτορ δλδ...; Μπήκα με το κωδικό προϊόντος στη dell, με σύνδεσαν στο τεχνικό τμήμα εδώ στην Ελλάδα και θα επικοινωνήσουν μαζί μου για το θέμα αύριο καθώς σήμερα δεν τους πρόλαβα στο τσακ (5 κλείνουν γμτ). Σε κρατάω ενήμερο. ...ήρθανε τα άγρια να κρατήσουν τα ενήμερα...Pffftt
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ...ίζεντ γιορ νέιμ Φιλ Σπέκτορ δλδ...; Nop :p:p:p:p:p ε μα λύση ήθελα όχι να αμολήσω καλούμπα και να πετάξω χαρταετό! Και να ήταν καθαρή Δευτέρα να πω άντε και κάνω ένα Try :lol: ...ήρθανε τα άγρια να κρατήσουν τα ενήμερα...Pffftt Εξαρτάται ποιους εννοείς άγρια. Γιατί άγρια και ενήμερα ξέρω λίγα άτομα και όλα τα έχω βρει εδώ μέσα. (το άγρια με την καλή έννοια πάντα) Έχω τη τιμή να με βοηθάει και ένα τέτοιο άτομο κιόλας σε αυτό το τόπικ Απλά για να μη σπαταλάω το χρόνο σου θέλω να ρωτήσω αν είχαν κάποιο πρόβλημα με κάτι ανάλογο. Στη σελίδα δε βρήκα κάτι.
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ε μωρέ και 'γω αυτό εννοούσα, ότι δηλαδής άμα περιμένεις από το σαπόρτ της (όποιας) Ντελλ, σώωωωωωωωθηκεεεεεες. ...'ντωμεταξύ, η πιο απλή πατέντα που μπορείς να κάνεις, είναι όντως ίσως το να συν-δέσεις στα σχετικά πινάκια της μόμπως δυο καλωδιάκια που να φτάνουν και καταλήγουν στον κρέββατόν σου, και στην άκρη ένα διακοπτάκι (και μετά ξαναβάζεις από πάνω -στα πινάκια- ΚΑΙ το βυσματάκι του ορίγκιναλ πάουα-ον-μπουτόν). Νταξ', είναι ολίγον τι με καταγωγή απ' το Μαζοχιστάν το σχετικό σουξουμούξου, αλλά αν πιάνουνε τα χέρια σου και δε σκυλοβαριέσαι, ΕΧΕΙ τη φάση του (...μη σου πω ότι μπορείς να κάνεις διάφορες μαγκές, πχ να συνδέσεις κα'να τεράστιο πους-ον διακόφτη, ή μέχρι και ηχητικό σένσορα, να χτυπάς λέει παλαμάκια και να βαράει προσοχές το πισάκιον εις απάντηση...) Α κι εφκαριστώ δια τα κομπλιμέντα. Κοκκίνισα (μη κοιτάς που δε φαίνεται στο αβατάρι λόγω προϋπάρχουσας ερυθροδερμίας).
karmen1983 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δεν διαφωνώ ότι στέκει η πατέντα απλά θέλω κάτι πιο πρακτικό. Δε γίνεται στο παλαιολιθικό pc που είχα να γινότανε τόσο απλά και αυτό να έχει μουλαρώσει. Ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι κάτι τέτοια κολλήματα είναι κάτι πολύ απλό που δεν το έχουμε σκεφτεί. Και για να σου εξηγήσω γιατί το θέλω ντε και καλά να ανοίγει από πληκτρολόγιο και όχι από το κουμπί δες που είναι η κεντρική μονάδα και θα καταλάβεις: Uploaded with ImageShack.us Μα το κατάλαβα ότι κοκκίνισες! Αλλά δεν ήταν κοπλιμέντα. Όσες φορές χρειάστηκα τα παιδιά εδώ στο φόρουμ αισθανόμουν σα να είχα παγκόσμιο online support! Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μουρμουρίσεις για τη φώτο μου ε;
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Και για να σου εξηγήσω γιατί το θέλω ντε και καλά να ανοίγει από πληκτρολόγιο και όχι από το κουμπί δες που είναι η κεντρική μονάδα και θα καταλάβεις:
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ...Χουζ γιόρ ντάντι...; Αυτός που με λέει "παιδί μου" και μόλις απάντησε!:lol: Έχω νέα από dell ενδιαφέρεσαι; Α εγχώρια βεντέτα, Μα'στα. ...Έτσι μπράβο παιδί μου, φωτογραφίες μ' ονοματεπώνυμο.
karmen1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Για πε Με πήραν τηλέφωνο ( 40 λεπτά με το ακουστικό στο χέρι :mad:), εξήγησα τι ήθελα και με τη μία μου είπε το παληκάρι ότι δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο αλλά ας κάνουμε ένα bios update. Κάνουμε το update και πάλι μουλάρι ο dell :mad:. Και του λέω και το ps2 enable στο bios τι ρόλο βαράει;; Λέει αυτό είναι αν συνδέσεται Ps2 πληκτρολόγιο και έχουν ήδη φορτώσει τα windows, να το αναγνωρίσουν αμέσως χωρίς επανεκκίνηση όπως ακριβώς με τα usb. Η μόνη πιθανότητα να γίνεται κάτι τέτοιο και θα το δοκιμάσουν να μου πουν, είναι να συνδέσω ps2 πληκτρολόγιο με power on πλήκτρο (τώρα αν δουλέψει κάτι τέτοιο, που θα βρω ps2 με Power on είναι άλλο θέμα). Τσάμπα σε έτρεξα με άλλα λόγια.
karmen1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 νομίζεις... Αν εννοείς το ζζζζζζζ για δες εδώ αυγό vs αβγό; Και μην διορθώνεις τα emoticons
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Να μην τα διορθώνω λέει...Έπρεπε να με δεις πόση ώρα έκανα στο εκλογικό παραβάν και είναι αυγό ...στρουθοκαμηλίσιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.