Προς το περιεχόμενο

αγορα πρωτεινης

AntonisG21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρωτον ,δεν ειπαμε σε κανεναν να παρει

Δε μίλησα για σένα προσωπικά.. αλλά υπάρχουν posts που το επικροτούν και του λένε πάρε..

Αυτό που λέω είναι οτι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μόνο γιατρός και κάποιος διατροφολόγος μετά απο συγκεκριμένες εξετάσεις μπορούν να του προτείνουν ανάλογα πράγματα.. Όχι κάποιος τυχαίος σε ενα forum κάπου στο internet..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστός @orotoi από την άλλη εδώ πολλοί μπορεί να μιλάνε για πλάκα ή να μην ξέρουν και να λένε ότι θέλουν, δεν έχει κάποιο νόημα σε κάθε θέμα να λέμε τα ίδια δεν είμαστε κηδεμόνες τους ούτε υπεύθυνοι για αυτούς. είναι επιλογή τους να ακούσουν τον εκάστοτε user να τους δίνει την "ψαγμένη" του συμβουλή...

Δημοσ.

ναι.. αλλά και υποχρέωση κάποιου να μη δίνει συμβουλές τέτοιου είδους (που χρήζουν ιατρικής γνώμης εννοώ) έτσι απλά.. τέσπα δίκιο έχεις και συ βέβαια.. όλα επιλογές είναι..

Δημοσ.

Και ξαναλέω, που ξέρεις αν έχει κάποιο θέμα ο άλλος που του προτείνεις να τη φάει.. και που ξέρεις οτι το ξέρει οτι πρέπει να ξέρει αν έχει κάτι στο αίμα για να φάει ή οχι?

Είναι χαζό και τουλάχιστον ανήθικο να δίνονται συμβουλές που χρήζουν ιατρικής γνώμης μέσα απο τυχαία φόρουμ σε τυχαίους ανθρώπους απο τυχαίους στο ιντερνετ. Τι στο καλό.. τόσο περίεργο είναι αυτό που λέω?

Μου θυμίζει ενα σκηνικό με ενα γειτονά μου.. έιχα ένα δερματικό θέμα και μου λέει:

"Θα πάρεις ενα κουτάκι γράσσο (ή πίσα) κ κάτι άλλο δε θυμάμαι, αλλά το κύριο ήταν το γράσσο, και θα το αλλείψεις πάνω.."

Είχε και καλά και ο ίδιος το ίδιο θέμα και έγινε οκ με αυτό.. δεν αντιλέω μπορεί..

Ψάχνω λίγο να δω τι παίζει με αυτό, γιατί μου φάνηκε περίεργο και βρίσκω είδηση, όπου μια κοπέλα στη θεσσαλονίκη είχε κάνει το ίδιο (για το ίδιο δερματικό θέμα) το οποίο της το χε πει μια γιαγια. Η κοπέλα πέθανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...