Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 το ότι στο προηγούμενο σπίτι συγχρόνιζες στα 18mbit δεν λέει κάτι για το πόσο θα συγχρονίζεις στο νέο, έχει σημασία η απόσταση του νέου σπιτιού από το dslam καθώς και η ποιότητα της γραμμής, αν είσαι μακρυά τότε κλάφτα Χαράλαμπε... από την στιγμή που θα είναι καινούρια σύνδεση σε διαφορετικό άριθμο θα σε πιάνει η προσφορά, τώρα για το αν θα καταφέρεις να μην μείνεις χωρίς internet δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος...
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Τοτε γιατι μου ειπε οτι θα πληρωσω 50 ευρω, ειτε κανω μεταφορα, ειτε κανω καινουρια συνδεση; Αφου στο site λεει οτι μεχρι 31/10 τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γιατί η μεταφορά κοστίζει καθώς και η νέα γραμμή, δεν εννοώ ενεργοποίηση adsl αλλά ενεργοποίηση τηλεφωνικής γραμμής...
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δλδ αν δεν ειχα δωρεαν τα τελη, θα πληρωνα 100αρα; Δε το θυμαμαι να ηταν ετσι.
antreaslam Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εχω ΝΕΤΟΝΕ 2 χρόνια. Αλλάζω και εγώ σπίτι, οπότε το εψαξα αρκετά... 1) είτε μεταφέρεις τη γραμμή, είτε βάλεις νέα, θέλεις το λιγότερο 15-20 εργάσιμες, ΚΑΙ πληρώνεις τέλος ενεργοποίησης. 2) Αν βάλεις νέα γραμμή , στη ΝΕΤΟΝΕ, κερδίζεις 2 πάγια δώρο 3) Πρέπει να επιστρέψεις τον "παλιό" εξιοπλισμό και να παραλάβεις νέο. Εγω φυσικά, θα μείνω στη ΝΕΤΟΝΕ, γιατί ειμαι τρελλά ευχαριστημένος από την ποιότητα του support, και την ταχύτητά του σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα. Και ειναι και οικονομικη΄(ως 24,με απεριοριστες,μπλα μπλα,31/μηνα)! από εκεί και περα, αν σε ενδιαφέρει πολύ το οικονομικό, δες την HOL, την προσφορά που εβγαλε με 25/μηνα για παντα (αν εχεις βονταφον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.