Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop μέχρι 1000 €

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θελω να αγοράσω ενα laptop μεχρι 1000 € για μουσική ταινιες παιχνιδια και σερφαρισμα για ολα δηλαδή. Σκεφτομαι για sony vaio vpc-f12e1e αλλα δεν ξερω και πολα για laptop. Πειτε μου και αλλες αποψεις αλλα και την γνβμη σας γι αυτο.

Δημοσ.

>
Asus N61JQ-JX004V
Intel Core i7 i7-720QM 1.60 GHz, 
Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 500 GB, 
Οθόνη: 16 in, Ανάλυση: 1366x768, 
Κάρτα γραφικών: Mobility Radeon HD 5730, 
DVD-RW, Windows 7 Home Premium 

1000 euro

http://www.skroutz.gr/s/265709/Asus-N61JQ-JX004V.html?from=suggest&keyphrase=Asus+N61JQ-JX004V

---------- Προσθήκη στις 03:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:41 ----------

Ψαξε στα τοπικ και θα βρεις αρκετες απαντησεις, σε παρομοιες ερωτησεις

Δημοσ.
φιλε μου,εβγαλε νεα σειρα η sony, F13E με τη νεα καρτα nvidia 425.γιατι να παρεις το F11M που ειναι παλιο μοντελο?

Σκεφτομαι και εγω το εν λογω φορητο αλλα ξεφευγει λιγο στην τιμη των 1000ε που θετει και ο φιλος αλλωστε. Θα περιμενω να δω τι παιζει οταν το φερουν περισσοτερα καταστηματα. Αυτο που μου αρεσει ειναι το usb 3.0 Που διαθετει

Δημοσ.

Τελεικα θα πάρω αυτο Dell Inspiron 15R - Core i5-450M 2.4 GHz - 15.6" TFT LED γιατι το vaio θα αργησουν να το φερουν μου ειπαν γιατι ειναι πολυ καινουργιο! ειναι καλο ομως αυτο που θα πάρω?

Δημοσ.

Εχει ιδια αναλυση με αυτον που ειχα προτεινει. Αν τελικα υποχωρησες στο θεμα της αναλυσης, καλυτερα παρε τον Asus αφου θες και παιχνιδια. Ο Dell δεν εχει δυνατη καρτα γραφικων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...