Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή εσωτερικού σκληρού δίσκου σε εξωτερικό!

dkappou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω, εκτός αν έχουμε διαφορετικό κουτί ΄και δεν το έχω καταλάβει:eek:

χαχαχα καλά παίζει και αυτό... ρε σύ ο δίσκος για να συνδεθεί με τον controller θέλει ΔΥΟ καλώδια.. έτσι δεν είναι? το ρεύμα και τα data. το ρεύμα έχει αυτά τα δύο καλωδιάκια που αναλογα με το τι δίσκο θέλεις να συνδέσεις πρέπει και κάθε φορά να τα αλλάζεις...

img1138d.jpg

Δημοσ.

Sorry, αλλά εγώ δεν είχα τέτοια καλώδια όταν τον αγόρασα...

Για δες λίγο τούτη την φωτό...

http://www.digital-transition.com/wp-content/public/icy_box_35sata_open.jpg

Βλέπεις ένα μαύρο πράγματακι που προεξέχει κατά μήκος του (μπλε) κοντρόλλερ? Εκεί απλά "χώσε" τον δίσκο...Αυτό είναι τελείωσες... Άμα θες βιδώνεις και τον δίσκο στο κουτί, κλείνεις το καπάκι...Συνδέεις απέξω το καλώδιο του ρεύματος με το τροφοδοτικό που παρέχεται, συνδέεις και το usb καλώδιο και είσαι ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ!

Δημοσ.

ok κατάλαβα γιατι "τσακωνόμαστε" τόσο καιρό χωρίς λόγο... γιατι μιλάμε για άλλο προιόν... :lol: :lol: :lol: :lol: εμένα δεν το έχει αυτό που λές... δές το:

img1139w.jpg

Δημοσ.

Χαχαααα.... το φαντάστηκα, γιατί λέω πολύ περίεργο να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε....:P:p:p

Ε τότες, μάλλον έχεις τα δίκια σου που την έβριζες την Raidsonic...lollll:mrgreen:

Δημοσ.
Χαχαααα.... το φαντάστηκα, γιατί λέω πολύ περίεργο να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε....:P:p:p

Ε τότες, μάλλον έχεις τα δίκια σου που την έβριζες την Raidsonic...lollll:mrgreen:

Και μόλις τους έστειλα και email.. όχι οτι περιμένω κάτι αλλα θα δούμε

edit: BTW την θήκη την αγόρασα απο visionstudio οπότε όποιος την πάρει τουλάχιστον ας προσέξει μην την παρει απο εκεί..

---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:31 ----------

ρε σύ λίγο άσχετο.. αλλα τον IDE που τον συνδέεις στην θήκη που μου έδειξες στην φώτο..? δεν βλέπω κάτι...

• Moderators
Δημοσ.

ρε σύ λίγο άσχετο.. αλλα τον IDE που τον συνδέεις στην θήκη που μου έδειξες στην φώτο..? δεν βλέπω κάτι...

Δεν τον συνδεει, μονο sata ειναι η θηκη του... ενω μιλουσατε απο την αρχη για IDE! ;)

Δημοσ.

Bασικά μόλις το τσέκαρα και είναι μόνο ΣΑΤΑ το κουτί μου......

Το έχω πάνω από δύο χρόνια!

Και έχω την εντύπωση ότι τότε τουλάχιστον πουλούσαν άλλο διαφορετικό για ΙΔΕ....

Δεν είχα προσέξει ότι αυτό που έδειξε το παιδί είναι και για τα δύο...

Βασικά, δες στο site ths Raidsonic για το τι κυκλοφορεί τη σήμερον ημέρα καθώς αγνοώ... Εξωτερικά είναι ολόιδιο πάντως, δεν έχει αλλάξει!

Ε ρε raidsonic τι μας έχεις κάνει, τα μπούτια μας μπλέξαμε σήμερα!!!

Δημοσ.

εγώ κατάλαβα τι κάναν... το IDE/SATA είναι πανάρχαιο ... το δικό σου είναι καινούρια κατασκευή και καλύτερη..χωρίς προχειρότητες. απλά δεν έχει IDE. ο controller μου πάνω γράφει 19-12-2005.. τέλος πάντων εγώ τους είπα οτι στο μεγαλύτερο τεχνολογικό forum της ελλάδας γίνεται αυτή η συζήτηση και ας κάνουν οτι θέλουν..

Δημοσ.

Μπα, ούτε με ημερομηνίες έχει να κάνει... Εμένα "σε περνάει " δύο μήνες!!! 18-10-2005... Απλά τελικά είναι άλλο προϊόν... Ίσως πιο οικονομικό για αυτούς που τυχαίνει να έχουν και IDE ακόμα και μπορεί να κατήργησαν το σκέτο ΙDE στο εν τω μεταξύ... Αν και δεν ξέρω πότε το αγόρασες εσύ...Εγώ νομίζω έχω 2,5 χρόνια...Αλλά τα 2 τελευταία το χρησιμοποιώ...Το είχα πάρει να βάλω έναν δίσκο που χάλασε και καθόταν για λίγο καιρό άδειο το κουτί, μέχρι που του πήρα σκληρό....

EDIT:Αυτά μάλλον κυκλοφορούν για 3.5'' με usb 2.0 και ICY BOX κατηγορία:

http://www.raidsonic.de/de/products/external-cases.php?pid=2_1&Brand_1=ICY+BOX&Disc_3=3%2C5&Slot_1=USB+2.0&x=11&y=3

Το δικό μου είναι αυτό:

http://www.raidsonic.de/de/products/external-cases.php?we_objectID=6044

Ενώ για να έχει και IDE μου βγάζει μόνο μεικτό με SATA...άρα μάλλον καταργήθηκε αυτό που θυμάμαι παλιά που ήταν σκέτο IDE

http://www.raidsonic.de/de/products/external-cases.php?we_objectID=6042

Δημοσ.

και η απάντηση απο RaidSonic...

Thank you for your inquiry about our products. The picture show a normal IB-315AStU PCB with interface for SATA And ATA. Each device come with a set of cable.

1x SATA cable

1x SATA power cable

1x ATA cable

1x Molex power cable for ATA HDD

οπότε συνεχίζω να υποστηρίζω την θέση μου για την θήκη... για 35 ευρώ είναι πάρα πολλά. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...