Προς το περιεχόμενο

plaisio θεματάκι

steliospal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

πήρα χθες ένα netbook acer απο το πλαίσιο και δεν μου δουλεύει το wi fi . Tι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν? τι μπορώ να ζητήσω? όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω την ατάκα "θα πρέπει να πας απο την αντιπροσωπεία της acer"

Δημοσ.

Αφου το πηρες χτες μπορεις να πας και να απαιτησεις καινουργιο η ακομα καλυτερα να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω

Δημοσ.

ok ρε guys, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά τόσα έχω ακούσει και καλύτερα να ξέρεις κανα δύο πράγματα πριν σε αρχίσουν στις π@π@ριές! ελπίζω να μην παίζει πρόβλημα! cheers :-D

Δημοσ.

ποιο μοντέλο ακριβώς είναι; γιατί έχουν ενα κουμπάκι που απενεργοποιεί το wireless (συνήθως στην κάτω δεξιά γωνία). Για κοίτα μήπως είναι κλειστό απο εκεί, πάτα το μια φορά και περίμενε

Δημοσ.
καλημέρα παιδιά

πήρα χθες ένα netbook acer απο το πλαίσιο και δεν μου δουλεύει το wi fi . Tι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν? τι μπορώ να ζητήσω? όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω την ατάκα "θα πρέπει να πας απο την αντιπροσωπεία της acer"

Ωρες ωρες απορω τι ειναι πιο δυσκολο. Να διαβασεις την αποδειξη που σου δωσανε και υπεγραψες κατα την αγορα ή να κανεις ενα thread σε ενα φορουμ για να ρωτας μια απορια που θα σου ειχε ηδη λυθει.

Δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα, και δεν υπαρχει καμια ατακα που θα πρεπει να αποφυγεις. Αδικως αγχωνεσαι και αδικως εισαι προκατειλημενος αρνητικα.

Το πλαισιο καταρχην σου δινει δυνατοτητα επιστροφης και αμεσης αντικαταστασης του προιοντος εντος 20 ημερων απτην αγορα του (η ιδια η αποδειξη που πηρες το γραφει...). Ακομα και προβλημα να μην εχει μπορεις να το κανεις αυτο. Ουτε με εγγυησεις μπλεκεις, ουτε με αντιπροσωπειες.

Ποσω δε μαλλον αν εχει προβλημα. Ωστοσο για τσεκαρε αυτο που λεει ο φιλος απο πανω για να μην τρεχεις αδικα.

Δημοσ.

δεν θυμάσαι μοντέλο του netbook που αγόρασες χτες;....

κοίτα π.χ το 532

aceraspireone532g1.jpg

στην δεξιά πλευρά, εκεί το έχουν συνήθως. TO fn+f2 είναι software διακόπτες, ενώ αυτό hardware. Αν είναι κλειστό απο εκεί οτι και να κάνεις δεν θα φαίνεται.

Δημοσ.

Υπαρχει ορισμενες φορες και θεμα με drivers του wi-fi και να πρεπει να κανεις update.

Δεν ειναι απαραιτητο οτι κατι ειναι ελαττωματικο

Δημοσ.

δε θα ταλαιπωρηθείς καθόλου..πάρε την απόδειξη και πήγαινε...έχουν μακράν το καλύτερο after sale service PC στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Τελικά το πήγα το netbook και είχε όντως πρόβλημα η κάρτα δικτύου

το πήραν τα παιδιά και του κάνανε φορμάτ , το κοίταξαν λίγο απο εδώ και απο εκεί και το έφτιαξαν , παρ ' όλα αυτά η acer δεν στο αντικαθιστά και θα πρέπει να το έστελναν για φτιάξιμο έτσι και δεν μπορούσαν να το φτιάξουν.

Τέλος καλό όλα καλά , αλλά δε νομίζω οτι οι φόβοι μου ήταν αδικαιολόγητοι ... cheers to everybody ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...