steliospal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα παιδιά πήρα χθες ένα netbook acer απο το πλαίσιο και δεν μου δουλεύει το wi fi . Tι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν? τι μπορώ να ζητήσω? όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω την ατάκα "θα πρέπει να πας απο την αντιπροσωπεία της acer"
johnny21a Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου το πηρες χτες μπορεις να πας και να απαιτησεις καινουργιο η ακομα καλυτερα να το επιστρεψεις και να παρεις τα λεφτα σου πισω
steliospal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 είναι τσεκαρισμένο αυτό? μπορώ να μιλήσω πχ με ΙΝΚΑ αν χρειαστεί (αχρείαστο να 'ναι..)?
EKTELESTES Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεματάκι, που ακριβώς το είδες; Πήγαινε και άλλαξε το ή πάρε κάτι άλλο κλπ κλπ. Δε θα σου πουν κάτι. Χαλάαααρωσεεεεεε! ^^
steliospal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ok ρε guys, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά τόσα έχω ακούσει και καλύτερα να ξέρεις κανα δύο πράγματα πριν σε αρχίσουν στις π@π@ριές! ελπίζω να μην παίζει πρόβλημα! cheers
damastes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ποιο μοντέλο ακριβώς είναι; γιατί έχουν ενα κουμπάκι που απενεργοποιεί το wireless (συνήθως στην κάτω δεξιά γωνία). Για κοίτα μήπως είναι κλειστό απο εκεί, πάτα το μια φορά και περίμενε
Alkaloid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 καλημέρα παιδιάπήρα χθες ένα netbook acer απο το πλαίσιο και δεν μου δουλεύει το wi fi . Tι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν? τι μπορώ να ζητήσω? όπως καταλαβαίνετε θέλω να αποφύγω την ατάκα "θα πρέπει να πας απο την αντιπροσωπεία της acer" Ωρες ωρες απορω τι ειναι πιο δυσκολο. Να διαβασεις την αποδειξη που σου δωσανε και υπεγραψες κατα την αγορα ή να κανεις ενα thread σε ενα φορουμ για να ρωτας μια απορια που θα σου ειχε ηδη λυθει. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα, και δεν υπαρχει καμια ατακα που θα πρεπει να αποφυγεις. Αδικως αγχωνεσαι και αδικως εισαι προκατειλημενος αρνητικα. Το πλαισιο καταρχην σου δινει δυνατοτητα επιστροφης και αμεσης αντικαταστασης του προιοντος εντος 20 ημερων απτην αγορα του (η ιδια η αποδειξη που πηρες το γραφει...). Ακομα και προβλημα να μην εχει μπορεις να το κανεις αυτο. Ουτε με εγγυησεις μπλεκεις, ουτε με αντιπροσωπειες. Ποσω δε μαλλον αν εχει προβλημα. Ωστοσο για τσεκαρε αυτο που λεει ο φιλος απο πανω για να μην τρεχεις αδικα.
steliospal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 δεν θυμάμαι μοντέλο απλά έκανα ότι έλεγαν οι οδηγίες (FN+F2)! έριξα και μία ματια για κουμπί αλλά δεν είδα κάτι!
damastes Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 δεν θυμάσαι μοντέλο του netbook που αγόρασες χτες;.... κοίτα π.χ το 532 στην δεξιά πλευρά, εκεί το έχουν συνήθως. TO fn+f2 είναι software διακόπτες, ενώ αυτό hardware. Αν είναι κλειστό απο εκεί οτι και να κάνεις δεν θα φαίνεται.
Alkaloid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αλλιως, ας δει απλα απο την αποδειξη αγορας ποιο μοντελο αγορασε...
Roger Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει ορισμενες φορες και θεμα με drivers του wi-fi και να πρεπει να κανεις update. Δεν ειναι απαραιτητο οτι κατι ειναι ελαττωματικο
casabel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 δε θα ταλαιπωρηθείς καθόλου..πάρε την απόδειξη και πήγαινε...έχουν μακράν το καλύτερο after sale service PC στην Ελλάδα!
steliospal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 thanks to everybody και τους καλοπροαίρετους και τους γκρινιάρηδες, θα το τσεκάρω παιδιά. ευχαριστώ και πάλι όλους!
steliospal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά το πήγα το netbook και είχε όντως πρόβλημα η κάρτα δικτύου το πήραν τα παιδιά και του κάνανε φορμάτ , το κοίταξαν λίγο απο εδώ και απο εκεί και το έφτιαξαν , παρ ' όλα αυτά η acer δεν στο αντικαθιστά και θα πρέπει να το έστελναν για φτιάξιμο έτσι και δεν μπορούσαν να το φτιάξουν. Τέλος καλό όλα καλά , αλλά δε νομίζω οτι οι φόβοι μου ήταν αδικαιολόγητοι ... cheers to everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.