Προς το περιεχόμενο

Overclocking Connect3d 4890

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου τα παιξε το crossfire και επειδή αυτόν τον καιρό δεν το πολυχρειάζομαι (παίζω games για τα οποία και η μία κάρτα είναι ψιλοαρκετή) και επειδή βαριέμαι, λέω να μείνω λίγο με την μία κάρτα και να την κάνω overclock... η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω απο που να αρχίσω :confused: :fear:

---------- Προσθήκη στις 05:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:34 ----------

οκ κατέβασα rivatuner και ανέβασα τα ρολόγια 950/1100 ... νομίζω τα volt είναι 1,313 έτσι λέει το realtemp δηλαδή.. και μετά πάτησα απο το Ati Tray Tools to 3d renderer... έτρεξε 30 δευτερόλεπτα... άκουγα πολλά σφυρίγματα απο την κάρτα και δεν το άφησα παραπάνω... είναι νορμαλ αυτό.. ? θερμοκρασίες όσο έτρεχε το 3d renderer δεν ανέβηκαν σχεδόν καθόλου... (66c max) :confused:

επίσης όσο το googlara κατάλαβα οτι πρέπει τα volt να πάνε περίπου στο 1.4... αλλα πώς?

edit: ψέμα, το άφησα λίγο παραπάνω (κανα λεπτό με scan artifacts και το memio έφτασε 80c.. αλλα ώς εκεί.. που δεν νομίζω είναι επικίνδυνο).. Last artifacts count: 37 μου έγραφε...

edit2: μπάααα.... 20 δευτερόλεπτα μέσα στο bc2 και κόλησε το σύμπαν... πάω για ύπνο... η συνεχεια το μεσημέρι.. :P

Δημοσ.
( ...παίζει να σκαλώσει και το checksum - οπότε θα είναι "αστείο" που θα ψάχνεις δεύτερη για ξε-brick :-) )

to rbe το ψτιάχνει μόνο του το checksum, και αν δεν μπορει επειδή έχεις κάνει αρκετες αλλαγές στο αναφερει

Δημοσ.
Που ναι το αστείο, αν δεν έχεις βάλει τα eξάπινα θα σου βγάλει αυτό το μήνυμα. Αν θες να το κάνεις αστείο όταν αλλάξεις το bios γράψε κάτι άλλο έκει.

το αστείο είναι οτι η κάρτα έχει μόνο ένα 6pino... τεσπά απο ότι κατάλαβα δεν πάει παραπάνω η κάρτα που να χτυπιέμαι κάτω... :)

---------- Προσθήκη στις 21:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ----------

( ...παίζει να σκαλώσει και το checksum - οπότε θα είναι "αστείο" που θα ψάχνεις δεύτερη για ξε-brick :-) )

αφου δύο έχω.. τι να ψάχνω :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

To ένα 6pinο δεν ακούγεται promising - αλλά αν αλλάξεις vcore μπορείς να ελπίζεις ξερωγω...

( με "forced" όλα γίνονται - εγώ είχα αλλάξει το boot screen σε μία παλιά 8600GTS - και είχα βάλει ολόκληρο ASCII art :-D )

Δημοσ.
To ένα 6pinο δεν ακούγεται promising - αλλά αν αλλάξεις vcore μπορείς να ελπίζεις ξερωγω...

πώς να το αλλάξω..? μου δίνει 4 επιλογές 0.923 1.053 1.183 1.313 .... απο όσο έψαξα σε forum είδα οτι αυτό είναι απο το pcb και δεν μπορεί να αλλάξει ... οπότε λογικά δεν πάει παραπάνω. η με το κατάλληλο bios όλα γίνονται...??? bios το ξεχνάμε βέβαια αφου το συγκεκριμένο pcb δεν πρέπει να το έχει άλλη κάρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...