SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον,εχω κανει αιτηση στην on telecoms για να μου παρεχει συνδεση και μου εχουν πει οτι μεχρι της 7 / 10 θα ειμαι συνδεδεμενος.Τοσο καιρο ημουν συνρομητης στην forthnet.Εχθες μου ηρθε ο λογαριασμος να πληρωσω ,και γραφει οτι πρεπει να τον πληρωσω μεχρι και της 15/10.Αφου εγω θα αλλαξω εταιρεια πιο νωρις ,δεν γινετε να μην τον πληρωσω και να μου κοψουνε το ιντερνετ και τηλεφωνο[μεχρι της 15 θα εχω απο ον τελεκομ και ιντερνετ και τηλεφωνο].Ειναι σαν το ρευμα που αν δεν το πληρωσεις στο κοβουν?Αν ναι τοτε μην το πληρωσω καθως θελω να μου το κοψουν
georgalasg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 δε θα στο κοψουν τοσο γρηγορα και να μην το πληρώσεις.... Εμενα μου το είχανε κοψει μετα απο 1,5 μηνα... Βεβαια πληρωμενος ητανε αλλα αυτο ήταν δυσκολο να το δουνε ... forthnet είναι αυτη....
Dark_son20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ακόμα και τους ιδιους να ρωτήσεις θα σου πουν να μην το πληρώσεις και να περιμένεις τον εκκαθαριστικό μετά τη διακοπή. αν προσέξεις το λογαριασμό είναι και για τον επόμενο μηνα. οπότε αν τον πληρώσεις θα πρέπει να σου κάνουν επιστροφή.
Luxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πχ ο λογαριασμος ειναι για οκτωβριο-νοεμβριο, και εγω φυγω απο το σπιτι τελη οκτωβριου και δε πληρωσω, τι γινεται; Θα εχω καποιο προβλημα; Ή στις περιπτωσεις που σου ερχεται και 2ος λογαριασμος για 4μηνο συνολικα και σου λεει οτι αν δε πληρωσεις, θα σου κοψουν το ιντερνετ. Υπαρχει καποια κυρωση, αν δε πληρωσεις; Καλα, σιγουρα αν θελησεις να ξαναβαλεις forthnet στο ονομα σου, δε θα γινεται! Αλλα μηπως δε θα γινεται και σε κανενα αλλο παροχο; Πιστευω οτι κατι τετοιο θα γινεται, αλλιως ολοι θα καναμε συνδεση ανα 6μηνο σε καθε εταιρια και θα ειχαμε δωρεαν ιντερνετ για μερικα χρονια. Μετα... wi-fi!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ακόμα και τους ιδιους να ρωτήσεις θα σου πουν να μην το πληρώσεις και να περιμένεις τον εκκαθαριστικό μετά τη διακοπή.αν προσέξεις το λογαριασμό είναι και για τον επόμενο μηνα. οπότε αν τον πληρώσεις θα πρέπει να σου κάνουν επιστροφή. Δηλαδη η οταν πληρωνεις στην forthnet πληρωνεις για τους επομενους δυο μηνες ,ή πληρωνεις για τους προηγουμενους 2 μηνες?δηλαδη κανω συνδεση και μου ερχετε κατευθειαν λογαριασμος[οποτε για τους 2 επομενους]ή κανω συνδεση και αφου περασουν οι δυο μηνες πληρωνω?
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη η οταν πληρωνεις στην forthnet πληρωνεις για τους επομενους δυο μηνες ,ή πληρωνεις για τους προηγουμενους 2 μηνες?δηλαδη κανω συνδεση και μου ερχετε κατευθειαν λογαριασμος[οποτε για τους 2 επομενους]ή κανω συνδεση και αφου περασουν οι δυο μηνες πληρωνω? Έχω μπροστά μου λογαριασμό Forthnet που ρθε πριν ~10 μέρες. Είναι για την περίοδο 07/09-06/11. Οπότε μάλλον προκαταβολικά τους τα δίνεις.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μπροστά μου λογαριασμό Forthnet που ρθε πριν ~10 μέρες. Είναι για την περίοδο 07/09-06/11. Οπότε μάλλον προκαταβολικά τους τα δίνεις. και η πλακα είναι ότι ο λογαριασμός λήγει πριν καν μπει ο μήνας που προπληρώνεις
k_w_t Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Διαβάστε και αυτό να κουφαθείτε Ο λογαριασμός μου έληγε κάθε 8 του μήνα και αφορούσε πάγιο απο 22 εως 21 του επόμενου μήνα. Τον Ιούλιο λόγω διακοπών τον άφησα απλήρωτο. Λογαριασμός που έληξε 8/7/10 και αφορούσε πάγιο απο 22/6 εως 22/7. Μου ήρθε και δεύτερος λογαριασμός που είχε μέσα και τον προηγούμενο. Στις 16/7 πληρώνω τον λογαριασμο που έληξε πριν μια βδομαδα και λέω θα πληρώσω τον υπόλοιπο στην λήξη του. Το πρωί στις 22/7 μου κοβουνε την σύνδεση και το τηλέφωνο. Καλώ στην forthnet και ρωτάω τον λογο ? - Εχετε 2 λογαριασμους απληρωτους μου απαντανε. - Ενας ειναι και δεν εχει ληξει ακομα τους λεω ο αλλος πληρωθηκε. - Το συστημα μας δεν μπορει να σας συνδεσει αν δεν πληρωθει και ο επομενος. - Μα λήγει στις 8 του μηνα . - Ετσι δουλευει το λογιστηριο μας. Φευγω τρεχοντας για 4net στην Καλλιθεα και ζηταω διακοπη της συνδεσης. Τοτε ακουω το τρελο : Πρεπει να πληρωσετε τον τελευταιο λογαριασμο για να γινει διακοπη. Δηλαδη πρεπει να δωσω 40€ για μια υπηρεσια που δεν την θελω και δεν μου την παρέχετε (κομμενο)? Οχι κυριοι της forthnet την ιδια μερα εκανα αιτηση φοριτότητας σε WIND- Tellas και εσεις χασατε εναν πελατη που το ειχατε 5 χρονια. Υ.Γ. Μαλλον σας πειραξε που εκοψα την NOVA τον Μαιο.. Sorry για το μεγαλο μήνυμα αλλα πρεπει να μαθαινουν ολοι τι γινετε στη Forthnet
Luxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν κανεις φορητοτητα δε πληρωνεις; Τι ακριβως γινεται; Αν δεν εκανες φορητοτητα και δε πληρωνες, τι θα γινοταν; Δικαστηριο;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Έχω μπροστά μου λογαριασμό Forthnet που ρθε πριν ~10 μέρες. Είναι για την περίοδο 07/09-06/11. Οπότε μάλλον προκαταβολικά τους τα δίνεις. Οποτε μην πληρωσω καθως 10 μερες νωριετα θα παω σε αλλο παροχο.
k_w_t Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν κανεις φορητοτητα δε πληρωνεις; Τι ακριβως γινεται; Αν δεν εκανες φορητοτητα και δε πληρωνες, τι θα γινοταν; Δικαστηριο; Πηγα στην WIND-Tellas εκανα αιτηση κανονικα. Μου δωσαν 3G modem μεχρι να ενεργοποιηθει η γραμμη δωρεαν. Η forthnet μου εστειλε και αλλο λογαριασμο στο μεταξυ. Αρχες Σεμπτεβριου η γραμμη ενεργοποιήθηκε και παει και σφαίρα ειλικρινα . Επιασα 2.0Mbit/sec σε torrent.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Επιασα 2.0Mbit/sec σε torrent. 200KB/sec δλδ?
Sefiroth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ότι και να λέτε ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ όλες οι άλλες λένε ότι κάνουν οπτικές ίνες αλλα τίποτα και εγω Forthnet είχα όλο disconnect ήμουν συνέχεια όλο βλάβη είχα τώρα όλα πανε άψογα με ΟΤΕ Sent from my iPhone using Insomnia.app
k_w_t Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 200KB/sec δλδ? Μιλαμε για πραγματικα 20 Mbit συνδεση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.