Προς το περιεχόμενο

Payment gateways

kickeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

προφανώς υπάρχουν αρκετά (ελληνικά και μη) payment gateways για να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος στο e-shop του για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας. Τα ελληνικά αξίζουνε (winbank, alpha deltapay, etc).? Τι χρησιμοποιήτε στα δικά σας και γενικά τι θα προτείνατε? Έχει σημασία και προφανώς που έχει τον λογαριασμό του ο κάθε επιχειρηματίας σωστά?

Δημοσ.

Σωστά... στην εταιρία που δουλεύω χρησιμοποιούμε το Δέλτα και ένα άλλο της Πειραιώς μιας που οι περισσότεροι πελάτες είχαν αυτό το σύστημα

Δημοσ.

Αξίζουν αυτά? Είναι δηλαδή αναγκαστικό να πάω σε ελληνική λύση για ελληνικό λογαριασμό έτσι?

Τι ακριβώς ζητάνε αυτά?

Δημοσ.

εγώ πάντως σαν χρήστης (πελάτης των e-shop) το μόνο που μου έχει φανεί εντάξει απο τα ελληνικά είναι της πειραιώς... τα υπόλοιπα είναι ψιλο για κλάματα.

Δημοσ.

@Luciddream

Έχεις κάνει συναλαγή με το proxypay και αντιμετώπησες κάπου πρόβλημα?

Αν έχεις χρόνο μπορείς να μου πείς τι δεν σου άρεσε στο proxypay?

Απλα προσωπικά το χρησημοποιώ και θα ήθελα να ακούσω γνώμες "πελατών"

Δημοσ.
@Luciddream

Έχεις κάνει συναλαγή με το proxypay και αντιμετώπησες κάπου πρόβλημα?

Αν έχεις χρόνο μπορείς να μου πείς τι δεν σου άρεσε στο proxypay?

Απλα προσωπικά το χρησημοποιώ και θα ήθελα να ακούσω γνώμες "πελατών"

χμμμ.. στείλε μου ένα λινκ να το δώ γιατι μπορεί και να μην το έχω χρησιμοποιήσει.. απλά είναι μερικά γνωστά eshop που έχουν αποτυχημένα συστήματα.. π.χ visionstudio

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μία γρήγορη ερώτηση. Υπάρχουν δωρεάν modules για Joomla-virtumat που να επιτρέπουν την πληρωμή με πιστοτική??

Δημοσ.

Όλα τα Ελληνικά παρέχουν αυτό που πρέπει.

Ασφάλεια στην συναλλαγή και τα λεφτά στον λογαριασμό του επιχειρηματία.

Για ποιόν λόγο να χρησιμοποιείσει κάποιος gateway του εξωτερικού ? (εκτός paypal, google και τα άλλα γνωστά)

Δημοσ.

Γειας φιλοι

έχω φτιάξει ένα hotel booking αλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τη delta pay σελίδα μου τη φέρνει κενή , θα μπορούσες λίγο καπιος να με βοηθήση ??

Να μου δήξη κάποιος παράδειγμα να δω. Σε asp είναι γραμμένο το application

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...