Προς το περιεχόμενο

Φτηνά ηχεία

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω για τάξη φροντιστηρίου αγγλικών(12 τμ) ένα ζευγάρι ηχείων για τα ακουστικά μέρη του μαθήματος. Είχα πάρει κάτι εντελώς φτηνιάρικα (2-3 ευρώ) κι ενώ είναι καλά άμα χρειαστεί να τα δυναμώσω (σε κάποια cd η εγγραφή είναι χαμηλή, σε άλλα όχι) χαλάει ο ήχος τους. Δεν έχω άλλες απαιτήσεις, μόνο αυτές. Τι προτείνετε; Με ποιο κριτήριο να τα διαλέξω;

Δημοσ.

Popeye, έχεις καμιά εμπειρία/γνώση; Αυτά τα είδα κι εγώ νωρίτερα, αναρωτιέμαι αν είναι καλά ή θα έχω πρόβλημα αν χρειαστεί να αυξήσω την ένταση, όπως συμβαίνει με αυτά που ήδη έχω!

Δημοσ.

Στο 1ο post λες ότι θέλεις να δυναμώνεις την φωνή χωρίς να "μπουκώνουν"και ότι δεν έχεις καμμιά άλλη απαίτηση.

Είναι απλό: Διάλεξε όποια ηχεία θέλεις εσύ. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερα watts.

Για 12τ.μ. σου συνιστώ μέχρι 8watts είναι υπεραρκετά. Σε κάθε περίπτωση όσο περσσότερα watts τόσο θα μπορείς να δυναμώνεις την φωνή χωρίς να "μπουκώνουν" (με αυτό το κριτήριο θα διαλέξεις).

Σου συνιστώ αυτά.

Πήγαινε εδώ και διάλεξε μόνος σου.

Δημοσ.
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερα watts. Για 12τ.μ. σου συνιστώ μέχρι 8watts είναι υπεραρκετά.

Αυτό ήθελα να ξέρω ;) Θενξ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...