error77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω αποφασισει να κανω overclock και αρχισα.εβαλα τον πολλαπλασιατη στο 8χ και το fsb frequency 313.(8x * 313 =2660mhz).το fsb frεquency δεν μπορω να το παω πιο πανω και επισης εδω που το εχω με κολλαει κανα δυο φορες το συστημα βγαζει μπλε οθονη η απλος επανεκκινει...τι ν κανω για να εχω περισσοτερη αυτονομια και γενικα ν πετυχο καλιτερα νουμερα?
p_under Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 κοιταξε το vcore σου . τι μνημες εχεις ? motherboard ?
error77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 motherboard:giagbyte ga-ep45-extreme cpu:intel core 2 duo e7400 1600 fsb 2core...δεν ξερω τι εννοειται λεγοντας vcore αλλα αλλα αν εννοειται τα voltage tote exo na po oti sthn istoselida ths intel ΛΕΕΙ ΟΤΙ prepei na einai apo 0.8500V-1.3625V.H ΜΗΤΡΙΚΗ Μου θα μου εδειχνε με ενα φωτακη κοκκινο αμα ανεβαινε πολύ...δεν μ δειχνει...αλλα μετα απο αυτο τ overclock και οταν παω στο bios προτου κάνω clear cmos μου λεει:τthe system has experienced boot failures because of overvoltage...kt tetoio...και παλι ομως αμα φταει το voltage δεν μπορω ν προχωρησω να κανω o/c?pvw διορθωνεται αμα ειναι αυτο το πρόβλημμα και τι να κανω αν οχι... ram:kingston kvr800d2n6k2/4g ddr2 4gb 2x2gb pc6400 800mhz value ram dual channel kit ααα.επισης το voltage to eχω στο αυτο πραγμα που δεν ξερω αν ειναι σωστο..αν ειναι ποσο ν το βάλω??επισης εχω ακομη της στοκ ψυκτρα πραγμα π δεν μ δινει μεγαλες δυνατοτητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.