rafail1994 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 o δίσκος παίρνει ρεύμα από την θήρα usb;
salaminas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ειναι ενσοματομενος μεσα στο pc συρταροτος
salaminas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Στο Biοs τον βλέπει το pc..? δεν τον βλεπει οταν τις κανω oc και εκει πρεπει να τον βγαζω αν οχι μετα τα 50 recet ισωσ δουλεψει. οταν δεν βαζω τις μνημες κανονικα μπαινει.
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 τι φταιει?????? -->Τίτλος θέματος από salaminasoc στις μνημες ^ ...οπότε δεν καταλαβαίνω τί/γιατί ρωτάς...
salaminas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 --> ^ ...οπότε δεν καταλαβαίνω τί/γιατί ρωτάς... θελω να εχω oc τις μνημες..... το θρμα ειναι γτ μετα δεν μου διαβαζει τον σκληρο.
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ...δεν ξέρω λοιπόν να σου δώσω την αναλυτική απάντηση την τεχνική διαδικασία του τί ακριβώς συμβαίνει και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα (με δικά μου λόγια χοντρικά θα έλεγα "φλιπάρει ο disk controller"), πάντως να σου πω πως εμπειρικά το έχω επίσης ζήσει : ενώ το σύστημα ήταν σταθερό κατά τ' άλλα, κατά μια τιμή overclocking, SATA δίσκος δεν μου αναγνωρίζονταν. Κατέβασε τις τιμές, μέχρι που να τον βλέπει και μένεις με αυτές.
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καταρχήν φταίει ότι έχεις 680i. Πολύ καλό Chipset, αλλά πρέπει να φτύσεις αίμα και να έχεις και διδακτορικό τουλάχιστον πάνω του. Μάλλον τραβάει ζόρια το Southebridge. Δοκίμασε να δώσεις λίγη τάση αν θες στο SB. Γενικότερα όμως δεν συνηθίζεται. Τις μνήμες τις έχεις SLI Enabled? Όταν κάνεις OC τις μνήμες αλλάζεις και το FSB, τι διαιρέτη βάζεις?
caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ένα bumb στο vSB θα έλεγα και εγώ - μάλλον το ΝΒ από το ζόρι στεγνώνει την μητρική από ρεύμα...
salaminas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καταρχήν φταίει ότι έχεις 680i. Πολύ καλό Chipset, αλλά πρέπει να φτύσεις αίμα και να έχεις και διδακτορικό τουλάχιστον πάνω του. Μάλλον τραβάει ζόρια το Southebridge. Δοκίμασε να δώσεις λίγη τάση αν θες στο SB. Γενικότερα όμως δεν συνηθίζεται. Τις μνήμες τις έχεις SLI Enabled? Όταν κάνεις OC τις μνήμες αλλάζεις και το FSB, τι διαιρέτη βάζεις? φιλε εχεις απολυτο δικιο τελικα!!!!!!! ευχαριστω ρευμα ηταν!!!!!! να εισαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.