Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου budget/value 4 money κινητού

Errik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό, αλλά έχω πελαγώσει λιγάκι με τις επιλογές. Γενικά δεν μου αρέσει κανένα κινητό αρκετά, ώστε να νοιώθω οτι δικαιολογεί τα € που ζητάει, και ψάχνω αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο.

Προδιαγραφές:

Κόστος μέχρι περίπου 200€, και λίγο παραπάνω ίσως αν πραγματικά αξίζει. Μπορεί να παίξει και κάποια επιδότηση απο wind, αλλά αν δεν με συμφέρει θα την βάλω στο πάγιο, οποτε δεν δεσμεύομαι απο εκεί.

Δεν με νοιάζει να είναι και μεταχειρισμένο, αρκεί να είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή να είναι καλή (είναι λίγο δύσκολο, καθώς το καινούριο θα το πάρω τιμολόγιο, οπότε η τιμή του μεταχειρισμένου συγκρίνεται με την τιμή καινούριου - ΦΠΑ)

Δεν με ενδιαφέρει η κάμερα καθόλου

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μπορεί να κάνει tethering σε ipod touch είτε μεσω wifi είτε μέσω bluetooth (για το δεύτερο απαιτείται DUN ή PAN profile στο bluetooth του κινητού... και αρκετά γερά νεύρα να το ρυθμίσεις).

Με ενδιαφέρει να είναι 3g για λόγους ταχύτητας.

Καλό είναι να είναι μικρό σε μέγεθος

Θέλω λογική αυτονομία (λογική στα πλαίσια smartphone, 1,5 - 2 μέρες νορμαλ χρήσης είναι λογική. Αναγκαστικη φόρτιση στο τέλος της μέρας δεν είναι λογική, εκτός αν το έχεις λιώσει το κινητό)

Θέλω να ΕΙΝΑΙ κινητό, να κάνει δηλαδη τις λειτουργίες ενός κινητού τέλεια, η φωνή να ακούγεται από το ακουστικό, και ο άλλος να μπορεί να σε ακούσει. (ακούς Xperia X10;! μάλλον όχι... :-D)

Καλό είναι να έχει GPS αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Δεν με πειράζει να είναι παλιότερο μοντέλο σε ευκαιρία τιμή.

Ως τώρα έχω δει το νοκια 5800, το 5230 και κάποια παλιά htc που με ψιλοκαλύπτουν. To 5230 συγκεκριμένα μου αρέσει πάρα πολύ, απλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει tethering μέσω bt, και μου φαίνεται λίγο ογκώδες, θα το ήθελα λίγο πιο λεπτό - μικρό.

Καμία πρόταση από καποιον που το έχει ψάξει παραπάνω;

We are running out of choices here! :-)

Δημοσ.

Πολύ καλό! Αρκεί να βελτίωσαν από το χ10 την ποιότητα του ακουστικού και του μικροφώνου...

Πότε αναμένεται αυτό;

Καμία άλλη επιλογή;!

Edit: http://www.engadget.com/2010/06/16/sony-ericssons-3-inch-xperia-x8-made-official-coming-in-q3-201/

Και αυτό, δύσκολα εντός budget... πάντως και 270 να έχει είναι συμπαθητικό για τα λεφτά του...

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε την εξυπηρέτηση πελατών της SE Ελλάδας να σου πούν πότε το περιμένουν, αλλά σε προειδοποιώ ότι είναι αγενείς και κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα σου πούν θα αλλάξει.

Όσο για το X8 που σου δείχνω, το έβαλα επειδή ακούστηκε ότι θα κοστίζει κάτω από 200. Αν τελικά είναι να πάει στα 260 (σύμφωνα με το link που δίνεις) και να πςς κι εσύ μαζί του, ίσως είναι καλύτερα να δεις το HTC Wildfire.

Δημοσ.

Το wildfire το είδα, πολύ άθλια οθόνη ρε παιδί μου...

Κάποια άλλα που πρότειναν ως ανταγωνιστικά σε review ήταν αυτά:

Samsung I5800 Galaxy 3

Samsung I5700 Galaxy Spica

Τα έχει ακούσει κανένας; Είναι λίγο άσχημα σαν εμφάνιση και δεν έχουν ακουστεί καθόλου, αλλά μπορεί να είναι αξιοπρεπή!

Ως τώρα, το x8 μου έχει γυαλίσει περισσότερο ;-) αρκεί το ηχείο του και το mic του να μην είναι σαν του x10...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ηρθε το x8 στην ελλάδα, αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα... Το πληκτρολόγιο δεν είναι πολύ καλό, το 1.6 Android αρχίζει να δείχνει την ηλικία του και γενικά βγαίνουν αρκετά ανταγωνιστικά κινητά.

Παράδείγματα:

Νοκια C5

Vodafone 845

Vodafone 945 (δεν έχει έρθει ακόμα αλλά παραμένει αρκετά καλή λύση...)

Καμια πρόταση - εναλλακτική πρόταση;

Δημοσ.

Ηρθε το x8 στην ελλάδα, αλλά δεν ακούω και τα καλύτερα... Το πληκτρολόγιο δεν είναι πολύ καλό, το 1.6 Android αρχίζει να δείχνει την ηλικία του και γενικά βγαίνουν αρκετά ανταγωνιστικά κινητά.

Παράδείγματα:

Νοκια C5

Vodafone 845

Vodafone 945 (δεν έχει έρθει ακόμα αλλά παραμένει αρκετά καλή λύση...)

Καμια πρόταση - εναλλακτική πρόταση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα το LG Optimus One! Φαίνεται εξαιρετική συσκευή για τα € που ζητάει.. αν φυσικά ξεπεράσεις το γεγονός οτι είναι LG. Την έχει κανένας να πει εντυπώσεις;

Δημοσ.
Μόλις τώρα είδα το LG Optimus One! Φαίνεται εξαιρετική συσκευή για τα € που ζητάει.. αν φυσικά ξεπεράσεις το γεγονός οτι είναι LG. Την έχει κανένας να πει εντυπώσεις;

οντως μολις ειδα το vfm αυτο το κινητο ηρθε στο μυαλο μου... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...