Προς το περιεχόμενο

Είναι νόμιμο??

chrislem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2.τα references,harvard style ,plagiarism system κτλ που εμαθες/ειδες και θες να τους πεις ειναι κατι τα οποια δεν ισχυουν σε οσα gr uni ξερω ακομη και για πτυχιακη.Οποτε ειναι κατι που στους περισσοτερους ειναι αχρηστο αν δεν πανε για μαστερ-διδακτορικο εκτος Ελλαδας(η πλειοψηφια δηλ).οκ να μαθουν πως ειναι εκτος Ελλαδας αλλα οχι και να κοβονται επειδη δεν τα καναν τελεια.

αλλωστε ακομη και η αυστηροτητα των παραπανω στο εξωτερικο ειναι αναλογα με το uni.

όπως έμαθα να τα χρησιμοποιώ εγω απο το προπτυχιακό έτσι θα μάθουν και αυτοί. Και το ότι δεν χρησιμοποιούνται στα περισσότερα πανεπιστήμια της Ελλάδας ειναι ντροπη και που το λέμε. Εχω δει πραγματικά ακομα και πτυχιακές απο ΤΕΙ με αναφορές σε Blogs του τύπου τρελο-κουνελι, αγρια κατσικα, μωβ χταποδι και πράσινα άλογα.

Στο πανεπιστήμιο που είμαι εγω υπαρχουν πολύ σοβαρες κυρώσεις για τη λογοκλοπή (η μη αναφορά θεωρείται λογοκλοπή). Περισσότερα αν θέλεις με π.μ. για να μη διαλύουμε το Thread του παιδιου που ψάχνει να βρει μια λύση στο πρόβλημα του με off topic.

Στη διαθεση σου

:-)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

payidis, σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι; Αιγαίου;

Για το αρχικό θέμα, είναι παράνομο αυτό που σου ζητάει. Αυτός πρέπει να αποδείξει άμεσα κι όχι έμμεσα (μη σου πει δηλαδή για αυτό ξαναδίνεις) ότι έκλεψες στις εξετάσεις.

Δημοσ.
payidis, σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι; Αιγαίου;

Για το αρχικό θέμα, είναι παράνομο αυτό που σου ζητάει. Αυτός πρέπει να αποδείξει άμεσα κι όχι έμμεσα (μη σου πει δηλαδή για αυτό ξαναδίνεις) ότι έκλεψες στις εξετάσεις.

Όχι.

Ακριβώς αυτό ειπα και εγω στον topicstarter. Εαν ήταν 500 ατομα με 2 επιτηρητές θα μπορούσε να εχει μια βάση αλλα 3 ατομα με 2 επιτηρητές και τον καθηγητη είναι προκλητικο να του λες οτι αντέγραψε...

Δημοσ.

Στις πρώτες απαντήσεις ο paylidis λέει για κάμερες! Αλλά επειδή έχουμε άσυλο απαγορεύεται! Κρίμα ε?

Γιατί να μην φέρνουμε καμιά διμοιρία ΜΑΤ ή τίποτα ζητάδες να κόβουν γύρες στις αίθουσες με τα παπάκια τους? Ακόμα καλύτερα θα μπορούσαμε να βάλουμε ανάμεσα στους φοιτητές ασφαλίτες και στο τέλος της εξέτασης να ρίχνουν καρφωτές! Για σκέψου το!

Στο εξωτερικό που ήσουν που είδες κάμερες για επιτήρηση σε εξετάσεις?

Όσο για αυτόν που ξεκίνησε το θέμα τράβα το όσο πάει... Δεν γίνεται κανένας αυθαίρετα να ζητάει να κάνεις κάτι τόσο προκλητικό...

Δημοσ.
Στις πρώτες απαντήσεις ο paylidis λέει για κάμερες! Αλλά επειδή έχουμε άσυλο απαγορεύεται! Κρίμα ε?

Γιατί να μην φέρνουμε καμιά διμοιρία ΜΑΤ ή τίποτα ζητάδες να κόβουν γύρες στις αίθουσες με τα παπάκια τους? Ακόμα καλύτερα θα μπορούσαμε να βάλουμε ανάμεσα στους φοιτητές ασφαλίτες και στο τέλος της εξέτασης να ρίχνουν καρφωτές! Για σκέψου το!

Στο εξωτερικό που ήσουν που είδες κάμερες για επιτήρηση σε εξετάσεις?

Όσο για αυτόν που ξεκίνησε το θέμα τράβα το όσο πάει... Δεν γίνεται κανένας αυθαίρετα να ζητάει να κάνεις κάτι τόσο προκλητικό...

Αν το τραβήξει αυτος θα χάσει όχι ο καθηγητής όμως και νομίζω καταλαβαίνεις το γιατί!

Δημοσ.
Αν το τραβήξει αυτος θα χάσει όχι ο καθηγητής όμως και νομίζω καταλαβαίνεις το γιατί!

Ακριβώς... Και μιλάμε για διαδικασία μηνών μέχρι να δικαιωθεί. Είναι βέβαιο πάντως οτι ειναι "καφριλα" του καθηγητη.

@kostastnt πολλα πανεπιστήμια το κάνουν. εγω το ειχα πετύχει αν θυμαμαι καλα στο Sussex. Συμφωνω οτι εμπλεκονται ζητηματα προσωπικης ζωής κ.ο.κ. αλλα αντιλαμβάνεσαι οτι ο φίλος μας που εχει το πρόβλημα θα εβρισκε λύση (ή σε αντιθετη περιπτωση το μπελα του) άμεσα. Παρατραβηγμένο δε λέω αλλα αποτελεσματικό... Είναι πιο συνηθισμένα σε μεγαλα campus όπου υπαρχουν και dorms και συμβαίνουν διαφορα (βιασμοι κλπ)

---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ----------

@ marduc812 Με πέρασες στο speedtest αλλα εσενα ειναι απο δικτυο ΕΔΕΤ ενω εμενα απο Χελλ Αςς ον Λαιν :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...